Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

Sveiki, visi,

smagu, kad sportuojate. Juk sveikam kūne sveika, sveika siela smile.gif
O aš turiu gerų naujienų. Galiu bet kuriam norinčiam pasiūlyti sportuoti 20% pigiau! Taip yra todėl, jog renku grupę, kuri jau sėkmingai sportuoja ketvirtą mėnesį iš eilės ir sportuos dar ilgai. Taigi visi norintys gali man siųsti asmenines žinutes ar dar kaip sukontaktuoti (esu naujokas šiame forume, tai nežinau kokiais būdais galima susisiekti).
Atsakyti
Sveiki, visi,

smagu, kad sportuojate. Juk sveikam kune sveika, sveika siela smile.gif
O aš turiu geru naujienu. Galiu bet kuriam norinciam pasiulyti sportuoti 20% pigiau! Taip yra todel, jog renku grupe, kuri jau sekmingai sportuoja ketvirta menesi iš eiles ir sportuos dar ilgai. Taigi visi norintys gali man siusti asmenines žinutes ar dar kaip sukontaktuoti (esu naujokas šiame forume, tai nežinau kokiais budais galima susisiekti).
Atsakyti
Mergynos, ar kas zadat lankyti aerobika? Gal einam kartu? Vienai kazkaip nuobodu ax.gif
Be to, kokios ten kainos?
Visada vienu laiku negalesiu lankyti, nes vyras dirba pamainom, tai neturesiu su kuo palikti savo mazos princeses wub.gif
Lauksiu ziniu i az drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lius'ka @ 2009 11 17, 15:20)
Mergynos, ar kas zadat lankyti aerobika? Gal einam kartu? Vienai kazkaip nuobodu  ax.gif
Be to, kokios ten kainos?
Visada vienu laiku negalesiu lankyti, nes vyras dirba pamainom, tai neturesiu su kuo palikti savo mazos princeses  wub.gif
Lauksiu ziniu i az  drinks_cheers.gif

Aš lankau impulse aerobiką, labai patinka. Va ryt kaip tik bus eisiu būtinai, daiva labai šauniai ją veda
Atsakyti
QUOTE(Kaifux @ 2009 11 12, 17:26)
Sveiki, visi,

smagu, kad sportuojate. Juk sveikam kūne sveika, sveika siela smile.gif
O aš turiu gerų naujienų. Galiu bet kuriam norinčiam pasiūlyti sportuoti 20% pigiau! Taip yra todėl, jog renku grupę, kuri jau sėkmingai sportuoja ketvirtą mėnesį iš eilės ir sportuos dar ilgai. Taigi visi norintys gali man siųsti asmenines žinutes ar dar kaip sukontaktuoti (esu naujokas šiame forume, tai nežinau kokiais būdais galima susisiekti).

Laba,
radau, kad renkate grupes i Impulsa. Kokia kaina pas jus gaunasi. Mane domintu kareiviu gatveje. Butum dviese.
Laukiu ziniu i az
Aciu
Atsakyti
Primenu, kad yra galimybė sportuoti Impuls sporto klube iki 20% pigiau!
Tereikia jungtis prie mūsų renkamos grupės, kuri šį mėnesį jau pradėta rinkti ir bus renkama iki kovo 27 dienos. Rašykite asmenines žinutes ir Jums bus suteikta detalesnė informacija.
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2008 04 16, 16:22)
nors šiaip prisiminiau kas nelabai patiko, tai tie treneriai sporto salėje, ten toks vaizdas kad jų visai nėra.

šiuo klausimu nelabai kas pasikeitė biggrin.gif

einat kas nors dabar? bigsmile.gif Matau ten panelių sportuojančių treniruokliuose, bet nežinau ar čia lankotės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 03 19, 21:01)
šiuo klausimu nelabai kas pasikeitė  biggrin.gif

einat kas nors dabar?  bigsmile.gif  Matau ten panelių sportuojančių treniruokliuose, bet nežinau ar čia lankotės  ax.gif

Lankomes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EUROPA @ 2010 03 20, 00:50)
Lankomes  smile.gif  4u.gif

kelintą valandą eini? aš tai kažkur apie 17,30-18,00 val. ax.gif
Atsakyti
sveikos, ar kas nors is cia lankotes Impulse? as noriu abonenta pirkti,. bet vienai taip nedrasu, bijau kazkaip net.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2010 05 30, 21:37)
sveikos, ar kas nors is cia lankotes Impulse? as noriu abonenta pirkti,. bet vienai taip nedrasu, bijau kazkaip net.. smile.gif

o ko bijot? Eini ir sportuoji 4u.gif
Mūsų ten daug (na vasara prasidėjo, sumažėjo jau, bet vistiek, yra dar žmogelių)...
Junkis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2010 05 30, 21:52)
o ko bijot? Eini ir sportuoji  4u.gif
Mūsų ten daug (na vasara prasidėjo, sumažėjo jau, bet vistiek, yra dar žmogelių)...
Junkis 4u.gif

as ruosiuosi eiti rytais, iki 5, nes mano toks darbas..
esme, kad esu numetus 35kg ir visai neturiu jokio fizinio pasiruosimo, esu isglebus visiskai..
siandien bandziau begioti, tragedija kazkokia, nepabegu visai..
neisivaiozduoju kaip i kokia aerobika reikes nueiti, makaluosiuos kaip vista as ten smile.gif
bet jau apranga susipirkau, niekur nebedingsiu, ryt pirksiuos 2 men abonenta smile.gif
Atsakyti