QUOTE(as mylimoji @ 2009 02 22, 11:47)
Na, mergaitės, pasakokit, kas ten Impulse darosi - kodėl Neo aljansas ieško aerobikos instruktoriaus Kaune . Radau jų skelbimą viename darbo skelbimų puslapyje.
Isejo Kristina, tai atejo dvi naujos merginos, reikes isbandyt, nes tik nuo vakar jos dirba;)
Papildyta:
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 22, 12:02)
Tai kad aš kiek ateinu, tiek tos salės tuščios.. Aš į treniruoklius einu, bet visada įkišu nosį pažiūrėt, kas bus salėje, jei kokie dviračiai - tai nueinu prisijungt.. Tvarkaraščio nežiūriu iš anksto, nes mano planai kas valandą keičiasi, tai aš einu tada, kada atsiranda pora laisvų valandų.. Normaliai treniruoklių salėje, vietos darbui yra, nes ir treniruoklių daug yra, niekad neteko laukt eilėj, pasirenki, kuris laisvas..
O dėl aerobikos, tai galėtų dar ir tris tikriausiai priimt instruktores nes salė tuščia labai dažnai, o jei kas vyktų, tikrai kažkokia grupelė susidarytų
Ir į tvarkaraštį pažiūrėjus matosi, kad dar viena kita instruktorė turėtų ką veikt, laisvų tarpų pilna
O dėl aerobikos, tai galėtų dar ir tris tikriausiai priimt instruktores nes salė tuščia labai dažnai, o jei kas vyktų, tikrai kažkokia grupelė susidarytų
Ir į tvarkaraštį pažiūrėjus matosi, kad dar viena kita instruktorė turėtų ką veikt, laisvų tarpų pilna
atsakymai kaip is kosmoso srities
tvarkarasciai yra, i juos ir ziurekit, o tai nekeis tvarkarascio pagal jusu uzimtuma
beje tvarkarasciai labai normalus kaip ir visuose klubuose, treniruotes dazniausiai nuo 9, 12,15, 18, 19 val o tie laisvi tarpai ir atsiranda, nes grafikas isdeliotas pagal paklausa, negi ves treniruotes visa diena