Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(as mylimoji @ 2009 02 22, 11:47)
Na, mergaitės, pasakokit, kas ten Impulse darosi - kodėl Neo aljansas ieško aerobikos instruktoriaus Kaune g.gif . Radau jų skelbimą viename darbo skelbimų puslapyje.

Isejo Kristina, tai atejo dvi naujos merginos, reikes isbandyt, nes tik nuo vakar jos dirba;)
Papildyta:
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 22, 12:02)
Tai kad aš kiek ateinu, tiek tos salės tuščios.. Aš į treniruoklius einu, bet visada įkišu nosį pažiūrėt, kas bus salėje, jei kokie dviračiai - tai nueinu prisijungt.. Tvarkaraščio nežiūriu iš anksto, nes mano planai kas valandą keičiasi, tai aš einu tada, kada atsiranda pora laisvų valandų.. Normaliai treniruoklių salėje, vietos darbui yra, nes ir treniruoklių daug yra, niekad neteko laukt eilėj, pasirenki, kuris laisvas..
O dėl aerobikos, tai galėtų dar ir tris tikriausiai priimt instruktores g.gif  nes salė tuščia labai dažnai, o jei kas vyktų, tikrai kažkokia grupelė susidarytų g.gif
Ir į tvarkaraštį pažiūrėjus matosi, kad dar viena kita instruktorė turėtų ką veikt, laisvų tarpų pilna mirksiukas.gif

atsakymai kaip is kosmoso srities thumbup.gif
tvarkarasciai yra, i juos ir ziurekit, o tai nekeis tvarkarascio pagal jusu uzimtuma cool.gif
beje tvarkarasciai labai normalus kaip ir visuose klubuose, treniruotes dazniausiai nuo 9, 12,15, 18, 19 val mirksiukas.gif o tie laisvi tarpai ir atsiranda, nes grafikas isdeliotas pagal paklausa, negi ves treniruotes visa diena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soera: 03 kovo 2009 - 14:38
QUOTE(soera @ 2009 03 03, 14:37)
beje tvarkarasciai labai normalus kaip ir visuose klubuose, treniruotes dazniausiai nuo 9, 12,15, 18, 19 val mirksiukas.gif  o tie laisvi tarpai ir atsiranda, nes grafikas isdeliotas pagal paklausa, negi ves treniruotes visa diena biggrin.gif

nesiginčysiu dėl tvarkaraščių, bet kad salė laisva ir nuo 1ū ir nuo 19 valandų kai kuriomis dienomis, tai čia manau, nenormalu.. toks klubas, tokios salės, o jokių užsiėmimų g.gif Žinau aš tą tvarkaraštį, bet man nereik tos aerobikos, aš į treniruoklius einu, tik stebiuosi ir sakau, kad dar ne vieną trenerę galėtų priimti, nes kai užmatau treniruotę, tai moteryčių tikrai milijonas doh.gif Manau, būtų dažniau (kas 1,5 val), tai ir srautas žmonių kitaip pasiskirstytų g.gif
Nes pvz, Ąžuolyno sporto klube užsiėmimai nuo ryto 8.00 iki vakaro 21.00 ir kas pusantros valandos, ir visada žmonių būna, na bet niekad tiek daug, kad vietos trūktų.. Ir savaitgaliais po 3-5 skirtingus užsiėmimus yra, o va Impulsas manau kad savo galimybių neišnaudoja.. Nes jei nėra pasiūlos, tai kaip tą paklausą sužinos? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cioleete @ 2009 03 03, 11:14)
am siaip apie treniruoklisu galvoju... na siaip pasiemiau abonimenta nuo 7 ryto iki 10 sita smile.gif

o ne, čia ne man.. aš pelėda, miegot einu 2-3 val nakties, o keliuosi 10-11 val bigsmile.gif Tai niekaip į šitą tarpą neįlysiu, nors visada svajoju, kad kada nors nebenorėsiu miego rytais ir eisiu sportuot, kad vakarai laisvesni būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 03, 22:59)
Nes pvz, Ąžuolyno sporto klube užsiėmimai nuo ryto 8.00 iki vakaro 21.00 ir kas pusantros valandos, ir visada žmonių būna, na bet niekad tiek daug, kad vietos trūktų.. Ir savaitgaliais po 3-5 skirtingus užsiėmimus yra, o va Impulsas manau kad savo galimybių neišnaudoja.. Nes jei nėra pasiūlos, tai kaip tą paklausą sužinos? mirksiukas.gif

Gali buti, bet kai zinai kiek kainuoja Azuolynas ir kiek Impuls manes tai nestebina bigsmile.gif Aisku daugiau uzsiemimu butu visiem gerai, tarkim sn nuo 18 val net kamuoliu pritruko treniruotei vesti blink.gif Bet yra kaip yra, man uztenka ir tiek, kai nera aerobikos einu i sale, derinimas treniruokliu ir aerobikos didesnes naudos duoda biggrin.gif
Atsakyti
Loli Judo ,

As jau ir gerus metus kai nedirbu priratusi keltis is lovos 10 val...nes ir velokai einu miegoti, tai pirmas dienas kai slapiu skuduru trenkta biggrin.gif isedu i masina vaziuot ir rodos taip susirangysiu ir uzmigsiu biggrin.gif apie koki sporta dar gali but kalbos smile.gif xixix bet nieko jau baigiu isivaziuoti keldamasi 7 valanda smile.gif Bet jei kartais sugalvosi, tai zinokis kad dar viena sadiste save zudanti nuo 8 valandu yra ir bet kada gali prisijungti smile.gif xixixix
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cioleete: 05 kovo 2009 - 17:11
QUOTE(Cioleete @ 2009 03 05, 17:09)
Loli Judo ,

As jau ir gerus metus kai nedirbu priratusi keltis is lovos 10 val...nes ir velokai einu miegoti, tai pirmas dienas kai slapiu skuduru trenkta biggrin.gif isedu i masina vaziuot ir rodos taip susirangysiu ir uzmigsiu biggrin.gif apie koki sporta dar gali but kalbos smile.gif xixix bet nieko jau baigiu isivaziuoti keldamasi 7 valanda smile.gif  Bet jei kartais sugalvosi, tai zinokis kad dar viena sadiste save zudanti nuo 8 valandu yra ir bet kada gali prisijungti smile.gif xixixix

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
žinosiu 4u.gif
Dieve, dieve, kaip man tokią kantrybę ir ryžtą atrast doh.gif Kiek laiko sutaupyčiau, nes va tik prieš valandą grįžau iš Impulso, gaila jau vakarų g.gif vaikai vakaroja vieni g.gif
Atsakyti
4u.gif Gal kas noretu prisijungti ir sportuoti Impulse? Puikios nuolaidos, negaliu atsilaikyt bigsmile.gif Tik va vienai kazkaip nedrasu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušra377 @ 2009 06 08, 23:07)
4u.gif Gal kas noretu prisijungti ir sportuoti Impulse? Puikios nuolaidos, negaliu atsilaikyt  bigsmile.gif  Tik va vienai kazkaip nedrasu...  blush2.gif

Kada ruošiesi lankytis? Kokiu laiku? Ir kur eisi? Aerobika ar treniruokliai?
Atsakyti
Man ir kokios puikios nuolaidos, bet krizes metu kaip vasara tikrai per brangu, tad birzeli pristabdau arba jei neistversiu eisiu pastrakaliot i Baltus, jie irgi sumazino kaina 25 proc. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 06 09, 10:30)
Kada ruošiesi lankytis? Kokiu laiku? Ir kur eisi? Aerobika ar treniruokliai?

Atsiprasau, kad ilgai neatrasiau 4u.gif Planuoju isigyti vidudienio naryste smile.gif Siaip labiau domina treniruokliai, na ir galbut ir aerobika nepamaisytu koki karta i savaite blush2.gif
Atsakyti
Ar kas vis dar sportuoja Impuls? 4u.gif
Atsakyti
Aš vis dar sportuoju - treniruokliuose - ir sporto klubo nežadu keisti - man čia daugmaž viskas patinka - jaučiuosi kaip trečiuose namuose (po savo tikrų namų ir darbo) biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat cia sportuoju rytais nors ir dar visai neseniai, tik menesi. Einu i aerobika o po to i treniruoklius arba atvirksciai. Labai patinka, tokia zvali bunu visa diena. Tiesa kartais rytais norisi lovoje pasivolioti bet neleidziu sau tu minciu, uztenkamai prisivoliojau o to pasekme + 7 kg. Jau 2 kg nukrito kunas siek tiek sukietejo ax.gif nebe tokia pliuske jau darausi thumbup.gif
Atsakyti