Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(soera @ 2008 03 10, 23:00)
Darius issikvepe bigsmile.gif O as vos speju, tai idomu koks jis buvo anksciau g.gif  ax.gif

Aga tikrai idomu koks Darius buvo anksčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes aš irgi vos spėju mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi ruosiuosi Impulsa sturmuoti ... Truputi isgasdinot del zmoniu kiekio, bet visur ju nemazai... Ypac piko valandomis...
Atsakyti
QUOTE(_atene_ @ 2008 07 17, 14:44)
As irgi ruosiuosi Impulsa sturmuoti ... Truputi isgasdinot del zmoniu kiekio, bet visur ju nemazai... Ypac piko valandomis...

na piko valandom, tai turbūt ištikrųjų visur pilna žmonių. Einu į impulsa dienos metu, tai žmonių netrūksta. Na bet ir ypatingai daug nebuvo. Visad tilpau dar biggrin.gif biggrin.gif į salę smile.gif smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti pas kuri treneri butu verciausia pasidaryti programa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2008 10 16, 22:59)

nezinau, pas kuri verciausia, maciau ten tik tris. programa sustate Evaldas ir likom patenkinti. paprastas vaikinukas, nebaisu tokio ir klaust smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurka: 30 spalio 2008 - 10:48
QUOTE(Ugnia @ 2008 10 16, 22:59)

Tai ar pasidarei jau programą? Kaip sekasi sportuot? smile.gif

Aš planuoju pasidaryt treniruoklių programą pas Eglę. Ar galit kokių atsiliepimų mestelt?
Atsakyti
Na, mergaitės, pasakokit, kas ten Impulse darosi - kodėl Neo aljansas ieško aerobikos instruktoriaus Kaune g.gif . Radau jų skelbimą viename darbo skelbimų puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(as mylimoji @ 2009 02 22, 10:47)
Na, mergaitės, pasakokit, kas ten Impulse darosi - kodėl Neo aljansas ieško aerobikos instruktoriaus Kaune g.gif . Radau jų skelbimą viename darbo skelbimų puslapyje.

Tai kad aš kiek ateinu, tiek tos salės tuščios.. Aš į treniruoklius einu, bet visada įkišu nosį pažiūrėt, kas bus salėje, jei kokie dviračiai - tai nueinu prisijungt.. Tvarkaraščio nežiūriu iš anksto, nes mano planai kas valandą keičiasi, tai aš einu tada, kada atsiranda pora laisvų valandų.. Normaliai treniruoklių salėje, vietos darbui yra, nes ir treniruoklių daug yra, niekad neteko laukt eilėj, pasirenki, kuris laisvas..
O dėl aerobikos, tai galėtų dar ir tris tikriausiai priimt instruktores g.gif nes salė tuščia labai dažnai, o jei kas vyktų, tikrai kažkokia grupelė susidarytų g.gif
Ir į tvarkaraštį pažiūrėjus matosi, kad dar viena kita instruktorė turėtų ką veikt, laisvų tarpų pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
labas sportininkes.

O ar jus nezinot ar kas nors cia kaune nesudarineja grupiu, kad impulse sprotuot pigiau? jei galetumete man parasykit i az.
Atsakyti
Niu va nuo rytojaus zingsniuosiu i impulsa.....rytais...gal kas nori prisijungti?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cioleete: 02 kovo 2009 - 14:34
QUOTE(Cioleete @ 2009 03 02, 14:29)
Niu va nuo rytojaus zingsniuosiu i impulsa.....rytais...gal kas nori prisijungti?smile.gif

o rytais - tai kada? Į treniruoklius eisi ar į aerobiką?
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 02, 23:31)
o rytais - tai kada? Į treniruoklius eisi ar į aerobiką?

am siaip apie treniruoklisu galvoju... na siaip pasiemiau abonimenta nuo 7 ryto iki 10 sita smile.gif
Atsakyti