Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

Tai va laukiam impulso impulso merginos dalintis kaip jum ten trenerei?kaip aplinka ten?
Atsakyti
labukas
nu va susiradau jus
bet info cia mazai g.gif

zadu pradeti sportuoti nuo kovo vidurio ax.gif
noreciau daugiau info apie trenerius, programos sudaryma>ar daug kainuoja
kaip ajarobikos treniruotes?i kurias geriausai eiti
planuoju lankyti pirmos dienos puseje arba iki 17h
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2008 02 26, 15:06)
labukas
nu va susiradau jus
bet info cia mazai  g.gif

zadu pradeti sportuoti nuo kovo vidurio ax.gif
noreciau daugiau info apie trenerius, programos sudaryma>ar daug kainuoja
kaip ajarobikos treniruotes?i kurias geriausai eiti
planuoju lankyti pirmos dienos puseje arba iki 17h

Sveikute,
Ziuriu niekas cia tau nieko neparaso, tai pabandysiu as kazkiek info suteikt smile.gif 4u.gif
Treneriai kaip treneriai, tokie kaip ir visur kitur smile.gif 4u.gif

Programu sudarymo kainos yra Impulso puslapyje. Issirink esanti Baltu pr. ir palandziok ten. Informacijos pradziai tikrai pakanka 4u.gif Ten ir apie aerobinius uzsiemimus informacijos yra, ir kainos programu sudarymo surasytos mirksiukas.gif
Manau is pradziu pora-tris savaites vis tiek patariama pasportuot pagal pradinuku programa (sita yra nemokama), nebent tiesiog keiti klubus ir jau atsinesi kazkokia patirti ar senesne programa. Per ta laika spesi apsilt, apsizvalgyt. Pamatysi kuris treneris tau priimtinesnis, pas ta ir darykis programa 4u.gif
Zmoniu dabar labai daug, darbo jie turi per akis ir ausis, tai tik nebijok klaust. Net jei sedi, sudarineja kazkam programa ar pan. Klausk, kad ir kiekviena pratima ar net ir ta pati kelis kartus is eiles 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visada parodo ir paaiskina...

Aerobika labai megstu ir einu tik pas Dariu ir Kristina. Labai smagus pastraksejimai pas juos smile.gif ir prakaito islieji nemazai.
Kaip baikai, net nezinau, nes nei vieno karto nebuvau ax.gif Kazkaip labai jau baisiai jie man atrodo biggrin.gif
Kas dar smalsu bigsmile.gif ? Nezinau ka dar parasyt, tai klausk jei kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EUROPA @ 2008 03 08, 16:58)
Sveikute,
Ziuriu niekas cia tau nieko neparaso, tai pabandysiu as kazkiek info suteikt  smile.gif  4u.gif
Treneriai kaip treneriai, tokie kaip ir visur kitur  smile.gif  4u.gif

Programu sudarymo kainos yra Impulso puslapyje. Issirink esanti Baltu pr. ir palandziok ten. Informacijos pradziai tikrai pakanka  4u.gif Ten ir apie aerobinius uzsiemimus informacijos yra, ir kainos programu sudarymo surasytos  mirksiukas.gif
Manau is pradziu pora-tris savaites vis tiek patariama pasportuot pagal pradinuku programa (sita yra nemokama), nebent tiesiog keiti klubus ir jau atsinesi kazkokia patirti ar senesne programa. Per ta laika spesi apsilt, apsizvalgyt. Pamatysi kuris treneris tau priimtinesnis, pas ta ir darykis programa  4u.gif
Zmoniu dabar labai daug, darbo jie turi per akis ir ausis, tai tik nebijok klaust. Net jei sedi, sudarineja kazkam programa ar pan. Klausk, kad ir kiekviena pratima ar net ir ta pati kelis kartus is eiles  4u.gif  4u.gif  4u.gif Visada parodo ir paaiskina...

Aerobika labai megstu ir einu tik pas Dariu ir Kristina. Labai smagus pastraksejimai pas juos  smile.gif ir prakaito islieji nemazai.
Kaip baikai, net nezinau, nes nei vieno karto nebuvau  ax.gif Kazkaip labai jau baisiai jie man atrodo  biggrin.gif
Kas dar smalsu  bigsmile.gif ? Nezinau ka dar parasyt, tai klausk jei kas  4u.gif

acius 4u.gif

nu kaip [radesiu sportuoti itariu tada daugiau kils ax.gif
planuoju po poros savaiciu startuoti thumbup.gif
Atsakyti
Kalbant apie aerobika Impulse, tai mano numyletine buvo Daiva, ji renkasi lengvesne technika, bet daug demesio skiria pakartojimams, todel po jos treniruotes jautiesi geriau pasportavusi. Kristina yra labai faina, taciau stepo nebeveda, o gaila, taciau sokiai jai sekasi gerai. Darius daugiau demesio skiria formai, o ne turiniui, todel pas ji niekad nepavargsi, gal choreografija kartais mandresne pakis, nors paskutiniu metu jis, deja, issikvepe sad.gif.

Del fitness bike, tai si treniruote reikalauja daug istvermes, vis delto Simona yra "pasiutusi" (geraja prasme), todel su ja yra smagu. O Vilma tave nuvarys taip, kad busi slapia kaip is baseino islipusi, tad cia reikes dar daugiau istvermes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as mylimoji: 08 kovo 2008 - 21:28
Sveikos sportininkes 4u.gif As sportavau oazej apie puse metu su pertrauka, kuomet remontas buvo. Isejau beveik del vienos priezasties, kad pradejo nezmoniskai daug zmoniu rinktis, tiek salej, tiek baseine, tiek persirengimo kabinose tirsta g.gif Norejau paklaust kaip dabar zmoniu, jei tarkim paprastom dienom vakare? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(as mylimoji @ 2008 03 08, 22:23)
Kalbant apie aerobika Impulse, tai mano numyletine buvo Daiva, ji renkasi lengvesne technika, bet daug demesio skiria pakartojimams, todel po jos treniruotes jautiesi geriau pasportavusi. Kristina yra labai faina, taciau stepo nebeveda, o gaila, taciau sokiai jai sekasi gerai. Darius daugiau demesio skiria formai, o ne turiniui, todel pas ji niekad nepavargsi, gal choreografija kartais mandresne pakis, nors paskutiniu metu jis, deja, issikvepe sad.gif.

Del fitness bike, tai si treniruote reikalauja daug istvermes, vis delto Simona yra "pasiutusi" (geraja prasme), todel su ja yra smagu. O Vilma tave nuvarys taip, kad busi slapia kaip is baseino islipusi, tad cia reikes dar daugiau istvermes.

Darius issikvepe bigsmile.gif O as vos speju, tai idomu koks jis buvo anksciau g.gif ax.gif

Man asmeniskai labiau patinka pas Vilma, nes jinai tikrai "uzveza" savo raginimais ir pasirinkta muzika, is jos treniruotes iseinu visa slapia rolleyes.gif O Simona irgi liux, tik pasak jos vaziavimas turi buti malonumas, o ne "nuvarytus arklius nusauna" biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Marge @ 2008 03 09, 23:47)
Sveikos sportininkes 4u.gif As sportavau oazej apie puse metu su pertrauka, kuomet remontas buvo. Isejau beveik del vienos priezasties, kad pradejo nezmoniskai daug zmoniu rinktis, tiek salej, tiek baseine, tiek persirengimo kabinose tirsta g.gif Norejau paklaust kaip dabar zmoniu, jei tarkim paprastom dienom vakare? rolleyes.gif

Man rodos daugiau negu pernai ax.gif Jei ateini po sesiu gali tiketis gauti maza spintele ir nerasti (be dviraciu) treniruoklio apsilimui. Savaitgaliais begalo daug zmoniu baiseine ir nulis kontroles atskirti takelius tikrai plaukiantiems ir nesokinejimui ant galvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2008 03 10, 22:00)
Man rodos daugiau negu pernai ax.gif  Jei ateini po sesiu gali tiketis gauti maza spintele ir nerasti (be dviraciu) treniruoklio apsilimui. Savaitgaliais begalo daug zmoniu baiseine ir nulis kontroles atskirti takelius tikrai plaukiantiems ir nesokinejimui ant galvos rolleyes.gif

Sirdingai dekoju uz info 4u.gif teks kitur sportuot, nors jau esu kaip ir apsisprendusi, eisiu i ledo arena biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Vakar kazkaip po pertraukos ilgos nuejau i baseina tai dabar taip uzsikabinau kad jau galvoju abonimenta pirkt smile.gif Norejau paklaust ar tikrai cia visom tos clorkes taip baisiai g.gif kazkaip po baseino issitepiau kudikiu aliejuku..tai ligtai nieko...Tik del tos vienos jautresnes vieteles bijau,kad jei lankysiu kas blogai nebutu blush2.gif
Kaip ten su aerobikos treniruotem..as jau eiciau i tas lengviausias, kur pradedantiem.. daug labai ten zmoniu buna? Kada maziau?smile.gif
Papildyta:
Dar norejau paklaust kaip iki tos oazes nusigaut nuo savanoriu arba utenos gatves? g.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi buvom išsipirkę mėnesiuką impulse, labai smagu, vaikščiojom kas antrą diena, truputį pasportuodavom truputį paplaukiodavom, pasipirtindavom. man ten viskas patiko. geriausias laikas, tai šeštadienį nuo 9. tuščia, daryk ką nori.
baigsim mokslus reiks vėl išsipirkti:))) thumbup.gif
nors šiaip prisiminiau kas nelabai patiko, tai tie treneriai sporto salėje, ten toks vaizdas kad jų visai nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k.k: 16 balandžio 2008 - 16:24
Jo man impulse labai viskas patiko,tik tas dalykas nepatiko salei,kad nieko trenerei nežiūri atsisėde ir sėdi prie kompiuterio o dar nueini paklaust parodo,bet taip neanorei parodo palyginius su fanku buvau fanke tai man ten patiko ne kiek klubas pats patiko jis labai mažytis klubelis,bet kiek treneriu priežiūra patiko o impulse tas treneris kulturistas tai tik atsirenka paneliu plauku spalvas tada dar jom kažka parodo smile.gif man labiause jis nepatiko impulse dar kiti trenerei nieko tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos impuls sportininkes thumbup.gif

As tai sportuoju impulse jau metukus pas trenerį Manta ax.gif biggrin.gif ir jau matyti rezultatai mano intensyvaus darbo thumbup.gif smile.gif treneris visada pakonsultuoja mane ir geras porgrameles sukuria thumbup.gif pas ji man labiausiai patinka, kiti treneriai tai man netaip patinka, o tas kulturistas tai tik gal geriausiai apie papildus nusimano ir apie panas g.gif lotuliukas.gif merginos linkiu ir Jums geru rezultatu sportuojant thumbup.gif drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyt_e: 18 gegužės 2008 - 15:06