Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

na va ieskau naujo klubo, ir perskaicius apie trenerius, man aktualu tik treniruokliai, tai praejo noras.
kada ant treniruokliu daugiausiai zmoniu susirenka???
Atsakyti
Daugiau žmoniu būna ryte ir vakare nuo 5val čia paprastom dienom o savaidgaliais visada būna daug žmonių tik iš ryto labai anksti kaip nėra dar žmonių o paskui nuo 12val pradėda rinktis iki vakaro o vakare tai neimanoma treniruokliu salei nedaug būna žmoniu tik baseine labai daug. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sportinikes pradėjau aš ir lankyt impulsa jau lankau apie mėnesy,bet sugalvojau,kad reikėtu pasidaryt programa smile.gif ir galvoju gal pas trenery Mindauga reikėtu pasidaryt,bet norėčiau paklaust reikia kokia anketa pildyt prieš programos sudaryma? 4u.gif o aš matau,kad treneris Mindaugas mėgsta mergas kabint jis labai i mane dažnai žvilgsneis žiūri,bet nieko nesako kažkaip man juokas toks ima biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ko jūs tokios panos neaktyvios ka jau nebesportuojat impulse?kur visos dingusios? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o Jūs nenorite sportuoti pigiau? kviečiu prisijungti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 30 gruodžio 2007 - 16:06
Ko nieks čia neužsuka?užsukit kas nors norisi pasidalint ispudžiais impulso. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2007 12 30, 18:04)

Orma, mane domina planas Seima III. ( Impuls Kaune). Kokia butu kaina? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgina777: 12 sausio 2008 - 18:36
g.gif
Atsakyti
tai čia niekas ir neaužsuka turbut mamytes nesportuojat kaune impulse,kad nepasidalinat ispudžiais.
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2007 12 30, 16:04)

norime aisku kad norime drinks_cheers.gif ale kokiu budu galime tai padaryti ir i koki planiuka pretenduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2008 01 15, 08:22)
norime aisku kad norime  drinks_cheers.gif ale kokiu budu galime tai padaryti ir i koki planiuka pretenduoti  ax.gif

As taip pat mielai prisijungciau drinks_cheers.gif Tik noretusi detales zinot kokias nors - kas, kada ir kaip smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai kaip visad sportuoju, ale, kad visai buvau pamirsus sia tema 4u.gif
Atsakyti