na ka mergaites, atidarau sia temele special for Impuls Kaune sportininkems kiek gi galime kitas savo pliurpalais apsunkinti
pati savaitele atostogose, bet prasau uzeiti..registruotis ir bendrauti..kol pargrysiu
Saunuole
As as as pirma Sn vakare einu pasokineti sportan, nes vel sustojo virskinimas antra diena ten viskas gargaliuoja
As as as pirma Sn vakare einu pasokineti sportan, nes vel sustojo virskinimas antra diena ten viskas gargaliuoja
QUOTE(soera @ 2007 02 06, 14:59)
Saunuole
Tai kaip tu sportuosi visa nesveikiuojanti? as tai siandien i baseina keliausiu
QUOTE(kycia @ 2007 02 06, 15:08)
Tai kaip tu sportuosi visa nesveikiuojanti? as tai siandien i baseina keliausiu
tai man tik pilvuka raizo, gal sakau prastumsiu ten viska su sportu
baseinas tai man pastaruoju metu nepatinka, pakeite vandeni ir akis grauzia
susidaret jau individualias programas?
sveiko sportininkės
mes šiandien buvom sportuoti..o jau žmonių
Programos dar nesusidarėm, dar vis delsiu...
Beje, žiūrėjau jų puslapyje kainoraštį-tai padidėjo kainytės nedaug, bet jei kas mėnesį didins, tai bus ne kas
Šiandien po darbo į sportą slinkau tokia pavargus, o va po sporto grįžau pilna energijos
mes šiandien buvom sportuoti..o jau žmonių
Programos dar nesusidarėm, dar vis delsiu...
Beje, žiūrėjau jų puslapyje kainoraštį-tai padidėjo kainytės nedaug, bet jei kas mėnesį didins, tai bus ne kas
Šiandien po darbo į sportą slinkau tokia pavargus, o va po sporto grįžau pilna energijos
Sveikutės
Aš ir jungiuosi į jūsų būrį
Sportuoju dar neilgai apie 2 savaites, šiandien testavausi pas jauną tokį trenerį juodais plaukais
Lygtais šiandien mačiau persirengimo kabinoj Tylenę Pagal maudymuką atpažinau
Sportuoju dar neilgai apie 2 savaites, šiandien testavausi pas jauną tokį trenerį juodais plaukais
QUOTE(Tylene @ 2007 02 06, 21:45)
1. mes šiandien buvom sportuoti..o jau žmonių
2.Beje, žiūrėjau jų puslapyje kainoraštį-tai padidėjo kainytės nedaug, bet jei kas mėnesį didins, tai bus ne kas
2.Beje, žiūrėjau jų puslapyje kainoraštį-tai padidėjo kainytės nedaug, bet jei kas mėnesį didins, tai bus ne kas
1.na su tiais zmogeliukais nesuprasi..kaip kada senaiu pvz apie 12 val dienos sportuodavom kokie 5-6, o paskutinem savaitem vargeli ir kokia 20 prisirinka ar pan..nu neskaiciuoju, bet paaktyvejimas tikrai jauciasi savaitgali vakare apie 7 tikrai zmoniu saikingai saleje budavo..nu bet basiene kaip skruzdes jakudzyje visi sutupe
2. sakai kainos pakilo pas juos cia buvo biski kainu kritimas pries tai..na pvz pirma menesi uz savo mokejau - 169 lt, antra menesi jau 159 lt..trecia tiek pat..159..bet kaip tik po keliu dienu buvo 150 padare
pirmadieni baigesi mano obenentas kaiptik, o as isejusi atostogu ir maniau ta savaite kaip nors be klubo pragyvensiu
tai jau vakar pajutau..nu truksta man kasko nors tu ka padrbejau su "kompu" po 8 min presui, rankom ir subinei..ir viestiek nesijauciau laiminga tada apie 9 vakaro istysiau dieda i lauka ir 40 min taip nuosirdziai kasem sniega..nusikaliau neblogiau nei klube
Reziume ilgo posto - itariu neistemsiu savaites be klubo..
QUOTE(Ingute @ 2007 02 07, 01:36)
Sveikutės
tai tikrai mane matei, nes antro tokio maudymuko vakar nemačiau
jau testavaisi? Ir kaip? Labai baisu? kiek laiko ten reikia bėgt ant to takelio?
puse mergaiciu viena kita kaip ir maciusios, as kaip suprantu nemaciau nei vienos na gal soera ir maciau, bet nebeprisiminciau
siulau dabar va imti ir kiekvienai save identifikuoti, kad vienoj vietoje turetume duomenukus..na pvz va taip:
1. apranga (spalva, isskirtines savybes)
2. plaukai (jei zinoma kas savaite neperdazomi )
3. maudymkes bruozai
4. issirtinis bruozas, jei toks yra (pvz. pradurtas liezuvis, nosis, nerealasu dydzio taturuote gerai matomoje vietoje)
5. svoris (cia orientacijai i kokias ziureti..na tipo liesesnes ar apvalesnes )
na o pradesiu nuo saves ir lauksiu kitu mergaiciu identifikaciju:
1. apranga - tamsiai melynos kelnes, ties klynu trumpas uztraukas, tamsiai melyna maike su sviesesne melyna linija per paulius ..
2. plaukai - pusilgiai, is prigimties pustamsiai bet pasviesintom daug daug sruogu
3. maudymkes bruozai - juodas atskiras arba visas juodas vientisas...nors man del maudymkes dzin, baseine as zliba
4. issirtinis bruozas, jei toks yra - akinukai, bambauskaris, bet anoks cia bruozas, bevwik visos su tokaiis
5. svoris - apie 60 kg
na va...merginos jusu eile
siulau dabar va imti ir kiekvienai save identifikuoti, kad vienoj vietoje turetume duomenukus..na pvz va taip:
3. maudymkes bruozai
4. issirtinis bruozas, jei toks yra (pvz. pradurtas liezuvis, nosis, nerealasu dydzio taturuote gerai matomoje vietoje)
5. svoris (cia orientacijai i kokias ziureti..na tipo liesesnes ar apvalesnes )
na o pradesiu nuo saves ir lauksiu kitu mergaiciu identifikaciju:
1. apranga - tamsiai melynos kelnes, ties klynu trumpas uztraukas, tamsiai melyna maike su sviesesne melyna linija per paulius ..
2. plaukai - pusilgiai, is prigimties pustamsiai bet pasviesintom daug daug sruogu
3. maudymkes bruozai - juodas atskiras arba visas juodas vientisas...nors man del maudymkes dzin, baseine as zliba
4. issirtinis bruozas, jei toks yra - akinukai, bambauskaris, bet anoks cia bruozas, bevwik visos su tokaiis
5. svoris - apie 60 kg
na va...merginos jusu eile
Tai aš Tylenę ir šiaip esu kartą gyvai mačius O dar ir VS psl apsilankau, tai jau išskirtinis Tylenes vienas bruožas aiškus
1. Aš būnu su juodom kelnėm, ryškia - rausva bliuzele trumpom rankovėm arba be rankovių ir šviesūs kedai.
2. Plaukai pusilgiai, tamsoki, švieisom sruogom padažyti. Dažniausiai į bizę būnu susirišus.
3.Maudymke šviesi - atskira, balta su ružavom gėlėm.
4. Išskirtiniu bruožų lyg neturiu
5. Svoris mano 60 kg beveik O ūgis tik 1,60 cm. tai aš beveik storulė
O testa gerai sekės, išmatavo mane, paėjau ant to takelio ir paskui jėgos pratimai, ai ten kiek padarai tiek ir gerai
1. Aš būnu su juodom kelnėm, ryškia - rausva bliuzele trumpom rankovėm arba be rankovių ir šviesūs kedai.
2. Plaukai pusilgiai, tamsoki, švieisom sruogom padažyti. Dažniausiai į bizę būnu susirišus.
O testa gerai sekės, išmatavo mane, paėjau ant to takelio ir paskui jėgos pratimai, ai ten kiek padarai tiek ir gerai
QUOTE(Ingute @ 2007 02 07, 12:22)
Tai aš Tylenę ir šiaip esu kartą gyvai mačius O dar ir VS psl apsilankau, tai jau išskirtinis Tylenes vienas bruožas aiškus
na čia tikrai- visos mano maudymkės iš VS
1. Apranga sporte- pilkos kelnės, geltoni kedai ir dažniausiai geltona maikė..arba gali būti balta maikė, o ant viršaus dar berankovė geltona- bet vis tiek geltona
2. Plaukai žemiau pečių, dažyti šviesiom sruogom, tai atrodo kaip šviesūs.
3. Maudymkė- gali būti tokia su maikute marga, arba ryški ružava, arba salotinė tokia kaip megzta, arba ruda su papuošimais ant papų, dar kartais būnu su raudona su šortukais.
4. Išskirtinių bruožų neturiu, išskyrus žemą ūgį (ir VS maudymkes )
5. Svoris 45 kg (ieškoti tarp lieknesnių) (beje galiu pasidžiaugti- dingo mane neraminęs atsikišęs pilvas ir tie riebalai ant šonų )
p.s.reikės atsispausdinti visų aprašymus ir ieškoti salėj ar baseine
QUOTE(okkey @ 2007 02 07, 12:11)
3. maudymkes bruozai
3. maudymkes bruozai
niu tai as zinau kaip atrodo tylene ir kycia
1. juodos kelnes, ruzava maikute, per papukus balta juosta arba pilka maike sporbaciai arba juodi arba baltai melsvai juodi
2. sviesus, bet dabar siek tiek patamsinti tamsiomis sruogomis
3. violetinis, bet teks mesti a tai jau toks isejes is reikalo tapkes - melynos.
4. isskirtinis bruozas bunu kartais su kolektyvu, juoduke kolege ir keliais vyrukais
Papildyta:
O man asmeniskai nepatinka tas pagausejimas, nes vienu metu tiek moteru persirengineja, kad norisi begti, jau nekalbant apie tai, kad savaitgaliais neimanoma nuieiti i pirti ir jukuzi
Kainos tai pakile, bet kol kas as moku 106 Lt Tik gaila, kad jau veliau teks visa kaina moket, tai net nezinau ar po balandzio eisiu i Impulsa Gali buti, kad esiu i Silainiu Jegos sporta, nes kiek girdejau tenai gan gera treneriu prieziuta, tiesa nera vandens, bet man jo uztenka karta per savaite