Tai vat, viską, ką aprašiau šią savaitę, įamžinau tik keliomis nuotraukomis taigi, kolkas fotoreportažas bus trumpas ir konkretus, o va kai tuoj aprašysiu sekančią dieną, tada tai bus ir daugiau nuotraukų
Kilimų parduotuvėlės lubos
Nu keistokas vaizdas fotkinom kai pravažinėjom
Ir išėjom atgal į viešbutį... Nusprendėm, kad apsipirksim vėliau. O beeinant link viešbučio, už mūsų kažkoks vyras pradėjo lietuviškai rėkti... "Atsiprašau, atsiprašau, panele, panele, atsiprašau" - o tu Alache mielas, kaip išsigandom davėm į skudurus ir patraukėm kuo greičiau prie viešbučio . O tas vyriškis vis rėkia kažką panašaus "NOVATURAS, El kaiser višbutis"....nu visai galvelė susisuko O po to pagalvojom, kad čia arabai išmoko lietuviškai, arba tas recepšionistas atpažino mano tetą Atsisukom, o ten toks vaikinukas, skridęs kartu su mumis ir tam pačiam viešbuty gyvenantis Sustojom, pakalbėjom, ir sako jis kad jam čia labai vienam nuobodu, užkniso po barus tasytis, tai jis sukaupė visą drąsą, kurią tik turėjo, ir nusprendė su mumis susipažint pasiūlė dabar nueit į kokį barą pasėdėt, tipo pabazarint apie šį bei tą o mes nusikalę negyvai po visos dienos ant kojų Tai susitarėm ryt ryte kartu važiuot kartu į Port El Kantau miestą apžiūrėt uosto ir šeip, pasivaikščiot.... Vis jau smagiau kompanijoj didesnėj. Užėjom į viešbutį ir sutikom dvi tetules lietuvaites, neseniai grįžusias iš miesto ir apturėjusias šoką pasirodo, jom mažvaikiai seksą už pinigus siūlyt pradėjo, jau klausinėjo kuriam viešbuty, kuris kambarys...... tai jos taip nustebo jom apie 60 jau, o jom seksą siūlo mažamečiai Taigi , grįžom į kambarį ir iškart patraukėm pas dėdę sapną. Labanakt, Tunise. Iki rytojaus., mylimas krašte, susitiksim Port El Kantaujyje
Papildyta:
Kilimų krautuvėlė...dar vieną foto radau
O čia ta, kuri juodą darbą atlieka, o poto kiti iš to pinigus pelno
Tunisiečių Meka - taip jie vadina šitą pastatą
Papildyta:
Papildyta:
Kilimų krautuvėlė...dar vieną foto radau
O čia ta, kuri juodą darbą atlieka, o poto kiti iš to pinigus pelno
Tunisiečių Meka - taip jie vadina šitą pastatą
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2007 02 15, 21:02)
nu bet pasakoriusiu ti tu nemirtingas
nuotraukas tai kas kart vis perverčiu labai labai gražu noriu į Tunisą nerealiai
nuotraukas tai kas kart vis perverčiu labai labai gražu noriu į Tunisą nerealiai
Mielas mano viešbuti, net nežinau kaip tau išreikšti pasitenkinimą šiandien buvo taaaaaip tylu, kad net neišgirdom "wake-up-call'o" ir žadintuvo tad teko šiektiek skubintis, kad nepavėluotume pusryčių, o taip pat ir į susitikimą su kitu lietuviu. Bet vistiek ačiū tau, mano mielas ir beprotiškai fantastiškai nepakartojamas viešbuti Nu ir ką jūs manot? Nepavėlavom mes tų pusryčių, nepavėlavom ir į susitikimą greiti mat esam Susiruošėm kuprinikę, susidėjom savo daikčiukus ir trumparankoviai nuskubėjom gaudyti taksi. Pagavom. Įsėdom ir pamatėm, kad to kainos skaitiklio jis vis neįjungia ir neįjungia pamosikuoju rankom, tipo, Ė, ką yrą Įjungia tada jau Port El Kantau pasiekiam greitai ir saugiai (pažiūrėjus kaip ten jie važinėja tai oj oj oj ). Išlipom iš taksi, sumokėjom 4 dinarus ( 8.5 lito) ir patraukėm centro link.
Papildyta:
Dabar beliko klausimas tik vienas: Kur tas miesto centras po velnių taksisto juk į centrą nuvežt prašėm einam einam, pamatom neveikiantį atrakcionų parką bei nedirbantį zoologijos sodą. Gražu. Visur tuščia. Kur žmonės po galais Einam einam, ir nejučia pajaučiam kad pradeda krapmot pamažu. Tada stipriau. Dar stipriau ir prasiiiiideda lietus Afrikoj vasarą kiaurai permirkstam, svarbius daiktus įkišam į poletileninius maišelius ir skubam prekybos centro link - pasidairyt, kol lyja. Nusiperkam suvenyrų, sausainių ir.....nusipirkau kaljaną derėtis nereikėjo, ten fiksuotų kainų parduotuvė sumokėjau 8 dinarus už kaljaną ir įpakavimą nuo smūgių - į tokį minkštą storą pollietileną.....taigi, stovi pas mane dabar kaljanas, visi atėję į mano kambarį grožisi pamenu, kai Henrikas Vaitiekūnas atvažiavo imti interviu, tai nufilmavo ir kaljaną, bet per TV taip jo ir neparodė tik kitus suvenyrus....
Papildyta:
Taigi, grįžtu prie pasakojimo. Apsipirkom mes toj parduotuvėlėj, nusipirkom atsigert ir sausainių, ir prisėdom pavalgyt. Lietus dar lijo, tad laiko dar į marias. Kai jau nušvito mūsų mylima ir taip per kelias valandas pasiilgta saulė, pajudėjom toliau - centro ieškot. Einam einam, ieškom to centro - uosto su laivais labai gražiais Nerandam vienoj kavinukėj pamatom savo gidę ir paklausiam kur eit, o ji numojo ranka eiti ten ir ten, tada dar pasukt ten ir į kairę ir pasiūlė kavinėj toj papietaut. Nu mes ir pagalvojom, kad laikas pradėt pinigus leist, nes taupėm ir tik viešbuty valgydavom, kadangi pietų nesinorėdavo - karšta, ir šeip, pusryčių ir vakarienės pakakdavo TAIGI, NUĖJOM Į TĄ KAVINĘ , dar gidė pasakė, kad ant abiejų imtume tik vieną porciją, kadangi jos čia laaaaaaaaaabai didelės. Tai patikėjom. Paėmėm šonkuliukų už 17 dinarų ( 36 litus ), o mūsų kompanjonas - keptą vištieną už septynis dinarus.....atnešė mums tuos "pietus" Galvojom, iškeiksim tą gidę negyvai, bet kad jau ji labai gera buvo, tai nesinorėjo
Papildyta:
Nu tai ir vat tai tau , atnešė porą nuskurdusių kauliukų su gabalėliu mėsos ir trim salotom jau man taip gaila, nu taip gaila tų pinigų, na kad ir ne mano, pasidarė o mūsų kompanjonui, atnešė nedakepusią sūūūūūrią vištą, tai jis jos ir nevalgė nu taip liūdna tada pasidarė, kad nors tu ką bet nieko.....pavalgėm, ir patraukėm į uostą. Šįkart jau radom
O čia uosto gyventojai
Papildyta:
DAIRĖMĖS po tą uostą, gražu labai buvo stebėjom krabų gyvenimą ir sėdėjom sau ir į jūrą žiūrėjom. Gražu žinokit ten
Papildyta:
Mūsų tačka o jei rimtai, tai tokie dažnai ten kursuoja, gaila, kad nepavažinėjom jais paskaitykit kas ant jo parašyta
Na o čia šiaip vaizdai....aš tai jau pasikeitęs (žiūrėkit foto šone <- ), o čia mano kepurė matos populiarioji ir aprašytoji
Papildyta:
Papildyta:
Dabar beliko klausimas tik vienas: Kur tas miesto centras po velnių taksisto juk į centrą nuvežt prašėm einam einam, pamatom neveikiantį atrakcionų parką bei nedirbantį zoologijos sodą. Gražu. Visur tuščia. Kur žmonės po galais Einam einam, ir nejučia pajaučiam kad pradeda krapmot pamažu. Tada stipriau. Dar stipriau ir prasiiiiideda lietus Afrikoj vasarą kiaurai permirkstam, svarbius daiktus įkišam į poletileninius maišelius ir skubam prekybos centro link - pasidairyt, kol lyja. Nusiperkam suvenyrų, sausainių ir.....nusipirkau kaljaną derėtis nereikėjo, ten fiksuotų kainų parduotuvė sumokėjau 8 dinarus už kaljaną ir įpakavimą nuo smūgių - į tokį minkštą storą pollietileną.....taigi, stovi pas mane dabar kaljanas, visi atėję į mano kambarį grožisi pamenu, kai Henrikas Vaitiekūnas atvažiavo imti interviu, tai nufilmavo ir kaljaną, bet per TV taip jo ir neparodė tik kitus suvenyrus....
Papildyta:
Taigi, grįžtu prie pasakojimo. Apsipirkom mes toj parduotuvėlėj, nusipirkom atsigert ir sausainių, ir prisėdom pavalgyt. Lietus dar lijo, tad laiko dar į marias. Kai jau nušvito mūsų mylima ir taip per kelias valandas pasiilgta saulė, pajudėjom toliau - centro ieškot. Einam einam, ieškom to centro - uosto su laivais labai gražiais Nerandam vienoj kavinukėj pamatom savo gidę ir paklausiam kur eit, o ji numojo ranka eiti ten ir ten, tada dar pasukt ten ir į kairę ir pasiūlė kavinėj toj papietaut. Nu mes ir pagalvojom, kad laikas pradėt pinigus leist, nes taupėm ir tik viešbuty valgydavom, kadangi pietų nesinorėdavo - karšta, ir šeip, pusryčių ir vakarienės pakakdavo TAIGI, NUĖJOM Į TĄ KAVINĘ , dar gidė pasakė, kad ant abiejų imtume tik vieną porciją, kadangi jos čia laaaaaaaaaabai didelės. Tai patikėjom. Paėmėm šonkuliukų už 17 dinarų ( 36 litus ), o mūsų kompanjonas - keptą vištieną už septynis dinarus.....atnešė mums tuos "pietus" Galvojom, iškeiksim tą gidę negyvai, bet kad jau ji labai gera buvo, tai nesinorėjo
Papildyta:
Nu tai ir vat tai tau , atnešė porą nuskurdusių kauliukų su gabalėliu mėsos ir trim salotom jau man taip gaila, nu taip gaila tų pinigų, na kad ir ne mano, pasidarė o mūsų kompanjonui, atnešė nedakepusią sūūūūūrią vištą, tai jis jos ir nevalgė nu taip liūdna tada pasidarė, kad nors tu ką bet nieko.....pavalgėm, ir patraukėm į uostą. Šįkart jau radom
O čia uosto gyventojai
Papildyta:
DAIRĖMĖS po tą uostą, gražu labai buvo stebėjom krabų gyvenimą ir sėdėjom sau ir į jūrą žiūrėjom. Gražu žinokit ten
Papildyta:
Mūsų tačka o jei rimtai, tai tokie dažnai ten kursuoja, gaila, kad nepavažinėjom jais paskaitykit kas ant jo parašyta
Na o čia šiaip vaizdai....aš tai jau pasikeitęs (žiūrėkit foto šone <- ), o čia mano kepurė matos populiarioji ir aprašytoji
Papildyta:
Super pasakojimas, įkelti vaizdai . Labai įdomu skaityti, vis norisi daugiau ir daugiau , galėtų kelionė ir nesibaigti, , tai nors būtų ką skaityti kiekvieną dieną . Šaunuolis Makaliau , laukiam tęsinio .
P.S. nu mašiniukas "air conditioned", tai nerealiai prajuokino .
Nu tai šiandienai kaip ir gana
Papildyta:
Tai pala, kol pabaigsiu šitą pasakojimą rašyt, tai dar kitur nuvykt spėsiu ačiū už pagyrimus o tas mašiniukas man irgi priepuolį sukėlė bet poto pripratau LABANAKT
Papildyta:
QUOTE(vytule @ 2007 02 15, 22:17)
Super pasakojimas, įkelti vaizdai . Labai įdomu skaityti, vis norisi daugiau ir daugiau , galėtų kelionė ir nesibaigti, , tai nors būtų ką skaityti kiekvieną dieną . Šaunuolis Makaliau , laukiam tęsinio .
Tai pala, kol pabaigsiu šitą pasakojimą rašyt, tai dar kitur nuvykt spėsiu ačiū už pagyrimus o tas mašiniukas man irgi priepuolį sukėlė bet poto pripratau LABANAKT
Klausimai:
O kaip jūs rasdavot kur ką rasti ir žiūrėti Suse? Tam miesto plane visos žymios vietos sužymėtos, ar gidė pasakė?
Į Port Kantuji važiavot su taxi - tai maršrutinis busiukas taxi? ar tiesiog lengvoji?
O ko iš tavęs interviu ėmė Vaitiekūnas?
Ir dar kažką pamiršau, norėjau klausti... Beje, gražiai atrodai , kad ir pasikeitęs...
O kaip jūs rasdavot kur ką rasti ir žiūrėti Suse? Tam miesto plane visos žymios vietos sužymėtos, ar gidė pasakė?
Į Port Kantuji važiavot su taxi - tai maršrutinis busiukas taxi? ar tiesiog lengvoji?
Ir dar kažką pamiršau, norėjau klausti... Beje, gražiai atrodai , kad ir pasikeitęs...
QUOTE(Makalius @ 2007 02 15, 22:11)
pamenu, kai Henrikas Vaitiekūnas atvažiavo imti interviu, tai nufilmavo ir kaljaną, bet per TV taip jo ir neparodė tik kitus suvenyrus....
o tai tu pasirodo žvaigždė ant LT nemaža, kad Vaitiekūnas kalbina
papasakok smulkiau, bais įdomu pasidarė
o jau tie krabukai kokie superiniai
tokiais vaizdais tik gėrėtis ir gėrėtis
QUOTE(Ajuni @ 2007 02 15, 22:20)
Klausimai:
ATSAKAU : Kiekvianam viešbuty pilna tokių žemėlapiukų kur viskas sužymėta ir šeip, labai plačiai viską papasakoja ką kur ir kaip NOVATURO atstovas
Taxi - lengvoji mašina, pas juos labai pigūs tie taxi, tik reikia žiūrėt kad įjungtų skaitliuką
O DĖL VAITIEKŪNO, tai ilga istorija čia ne į temą, bet,,,ech, pasigirsiu (nors ką čia girtis) - cirko artistas buvau, o dabar magijos triukus rodau, taip pat kolekcionuoju kelionių žurnalus bei cukraus pakelius, tokius kur kavinėse prie arbatos duoda įpakuotus, jau turiu iš Havajų, Azerbaidžano, beveik visos Europos - kretos, kroatijos, austrijos...... latvijos, lenkijos, čekijos, LAS VEGASO, rusijos, egipto, tuniso, portugalijos, italijos
O kadangi paskutinio klausimo neuždavei tai ir nežinau ką atsakyt
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2007 02 15, 22:22)
o tai tu pasirodo žvaigždė ant LT nemaža, kad Vaitiekūnas kalbina
Nu vat, kaip susidomėjot, teip ir galvojau reikėjo nerašyt na jokia aš nežvaigždutė, tik .....keliose teevizijose rodė ir tiek. Nu mokykloj tai jau žino apie mane ir mokytojai ir mokiniai ir valgyklos pardavėja
Va jum jūra saulė ir linkėjimai iš Tuniso
Neseniai aprašytame uostamiestyje Port El Kantau mes gyvenome (viešbutis vadinos Rezidencija El Kantau). Net supykau ant gidės paskaičius kur jus ten uoste nukreipė pavalgyt, ten gi tiek fantastiškų vietelių kur maistas pasakiškai skanus, o jau egzotiški šviežių vaisių kokteiliai papuošti didžiulių kvepiančių gėlių žiedais patarnavimas ir patiekimas - Super. Ypač patikdavo kaip patiekdavo žuvį: atveždavo vežimaitį su šviežia dar nepagaminta žuvimi, čia pat prie staliuko, išsirenki, pasveria ir neša ant grotelių kepti, netrukus jau vaišinies gardžia žuvim su daugybe salotų - porcijos išties nemažos!
O tos transporto priemonės (kur nuotraukoj yra) vadinamos "TUK-TUK"
Vakarais ten centre visi rinkdavosi pasižiūrėti "šokančių" fontanų šou. ir aišku pasivaikščiojimai uosto krantine tiesiog privalomi
O tos transporto priemonės (kur nuotraukoj yra) vadinamos "TUK-TUK"
Vakarais ten centre visi rinkdavosi pasižiūrėti "šokančių" fontanų šou. ir aišku pasivaikščiojimai uosto krantine tiesiog privalomi
Kadangi man ant nakties uzeina ikvepimas, tai dabar ir pratesiu pasakojima Port El Kantau, kuri pamilau per keleta valandu sededamas uoste, MAN sukele dvejopu ispudziu. Pirmi tai nekokie, o antri tai Jo,gal ir nereikejo mum taip pykt del tu nevykusiu pietu, taciau vis delto 35 litai buvo ir yra pinigai, ismesti i bala Na bet tai reikia pamirst ir gyvent toliau Juj pinigai taigi nepaskutiniai!!!! Klaidziojom mes po ta Port El Kantau tol, kol neatsibodo. Tada nusprendem traukt atgal i Susa. Mano teta pasitare su tuo lietuviu kompanjonu ir nusprende, kad namo eisim peskom, tipo daugiau pamatysim visko zinokit,atkalbinejau juos gera pusvalandi nuo tokios kvailos minties. Atkalbet pasiseke tad pagavom taxiuka ir su sugedusiu skaitliuku pargryzom i viesbuti. Su sugedusiu
Papildyta:
Bet jus zinokit! Ivyko stebuklas! Taksistas musu neapgavo ir paprase vos triju dinaru Pavargom,bet buvom patenkinti kelione, tai tas nuovargis.....pffffff......dar ne taip pavarge buvom
Papildyta:
Pakalbeje pasitare ir i pliaza mes nuvare, deginomes i valias, emem saules mes voniaus Sugalvojom nueit i prekybos centra...kuriame kainos fiksuotos ir nedideles vadinosi "magazin general" ( ). Nuejom nusipirkt kokiu nors saldumynu,nes baisiai jau man norejosi as...be saldumynu negalintis gyventi vaikis, net nezinodamas,kur tas magazinas yra,vedziau teta pirkt saldainiu I pagalba pasitelkem zemelapi, kuri nugvelbem viesbucio vestibiulyj. DIDELIS ACIU ZEMELAPIUI
Papildyta:
Reiks man ta zemelapi kada nors isiremint,nes be jo krachas mum butu Tai vat, nuejom i ta magazina. Kadangi zinojau, kad vietinis ju saldumynas yra BAKLAVA (kaip ir Kretoj, Turkijoj -pyragelis,suvilgytas meduje su riesutu idaru ), tai tik baklavos ir norejau. Jos uzsimaniau dar tada,kai viena drauge,gryzusi is Kretos, pavaisino situo skaniu saldumynu Tai vat, ieskom mes tos baklavos, o jos kaip ner taip ner Mano teta jau pastebejo,kad ja isikliopino vienas guzikas ( ),Parduotuves darbuotojas,pakraunantis prekes Tai vel teko apsimest, kad ji mano mama ir taip toliau ir panasiai.....tuom viskas ir pasibaige.
Papildyta:
Bet NE! Nerade baklavos,sugalvojom nueit pas ta prekiu pakroveja ir jo paklaust,gal kus paslepe Nueinam, klausiam,kur baklava nukisot O tas sako: Baklava to swim ar baklava niam niam Nu mes sakom baklava! Traditional food of Turkey and Creta Susirauke jis man tiesiai po nosim ir nuvede kazkur, tipo, "aaaa, baklava, viskas aisku Tuoj duosiu jum baklava Jaja, baklava, good price, good price Nueinam ten kur nuvede. Paduoda lastus "Jaja, baklava, niam niam " Nu lastu taigi as nevalgysiu Tai sirdingai padekojom tam prakeiktam baklavininkui ir nusipirkom kita deserta... Riesutus kakavoj
Papildyta:
Nu kokie tie riesutai skanus! Seip tai juos kiekvienam kampe pardavineja, vietoj kakavoj volioja ir apkepa, bet jau taip ten neisvaizdziai tie riesutai atrodo, tai ir nepirkdavom niekad. Nors ka gali zinot, gal cia tie patys is uz kampo, tik ipakuoti graziai Nusipirkom dar sio bei to (atsigert, sausainiu importiniu ledu uz 8 lt Ir pora magnetuku su kupranugariais...) ir parejom namo vos kojas vilkdami kaip ir visada Isties tai negaliu sios keliones pavadint atostogom...na gal tik dalinai...nes tokie nusikale gryzdavom namo, viska apziurinedavom
Papildyta:
BRANGUS DIENORASTI, SIANDIEN SUPRATAU TAI, KAD NEVISI ARABAI TROKSTA MANE APAGUT. TAIP PAT ISMOKAU,KAD IR AFRIKOJ KARTAIS LYJA BEI ISSIAISKINAU,KAD YRA IR DURNESIU UZ MANE SIA DZIUGIA GAIDA IR BAIGIAM 6 DIENA
Papildyta:
Bet jus zinokit! Ivyko stebuklas! Taksistas musu neapgavo ir paprase vos triju dinaru Pavargom,bet buvom patenkinti kelione, tai tas nuovargis.....pffffff......dar ne taip pavarge buvom
Papildyta:
Pakalbeje pasitare ir i pliaza mes nuvare, deginomes i valias, emem saules mes voniaus Sugalvojom nueit i prekybos centra...kuriame kainos fiksuotos ir nedideles vadinosi "magazin general" ( ). Nuejom nusipirkt kokiu nors saldumynu,nes baisiai jau man norejosi as...be saldumynu negalintis gyventi vaikis, net nezinodamas,kur tas magazinas yra,vedziau teta pirkt saldainiu I pagalba pasitelkem zemelapi, kuri nugvelbem viesbucio vestibiulyj. DIDELIS ACIU ZEMELAPIUI
Papildyta:
Reiks man ta zemelapi kada nors isiremint,nes be jo krachas mum butu Tai vat, nuejom i ta magazina. Kadangi zinojau, kad vietinis ju saldumynas yra BAKLAVA (kaip ir Kretoj, Turkijoj -pyragelis,suvilgytas meduje su riesutu idaru ), tai tik baklavos ir norejau. Jos uzsimaniau dar tada,kai viena drauge,gryzusi is Kretos, pavaisino situo skaniu saldumynu Tai vat, ieskom mes tos baklavos, o jos kaip ner taip ner Mano teta jau pastebejo,kad ja isikliopino vienas guzikas ( ),Parduotuves darbuotojas,pakraunantis prekes Tai vel teko apsimest, kad ji mano mama ir taip toliau ir panasiai.....tuom viskas ir pasibaige.
Papildyta:
Bet NE! Nerade baklavos,sugalvojom nueit pas ta prekiu pakroveja ir jo paklaust,gal kus paslepe Nueinam, klausiam,kur baklava nukisot O tas sako: Baklava to swim ar baklava niam niam Nu mes sakom baklava! Traditional food of Turkey and Creta Susirauke jis man tiesiai po nosim ir nuvede kazkur, tipo, "aaaa, baklava, viskas aisku Tuoj duosiu jum baklava Jaja, baklava, good price, good price Nueinam ten kur nuvede. Paduoda lastus "Jaja, baklava, niam niam " Nu lastu taigi as nevalgysiu Tai sirdingai padekojom tam prakeiktam baklavininkui ir nusipirkom kita deserta... Riesutus kakavoj
Papildyta:
Nu kokie tie riesutai skanus! Seip tai juos kiekvienam kampe pardavineja, vietoj kakavoj volioja ir apkepa, bet jau taip ten neisvaizdziai tie riesutai atrodo, tai ir nepirkdavom niekad. Nors ka gali zinot, gal cia tie patys is uz kampo, tik ipakuoti graziai Nusipirkom dar sio bei to (atsigert, sausainiu importiniu ledu uz 8 lt Ir pora magnetuku su kupranugariais...) ir parejom namo vos kojas vilkdami kaip ir visada Isties tai negaliu sios keliones pavadint atostogom...na gal tik dalinai...nes tokie nusikale gryzdavom namo, viska apziurinedavom
Papildyta:
BRANGUS DIENORASTI, SIANDIEN SUPRATAU TAI, KAD NEVISI ARABAI TROKSTA MANE APAGUT. TAIP PAT ISMOKAU,KAD IR AFRIKOJ KARTAIS LYJA BEI ISSIAISKINAU,KAD YRA IR DURNESIU UZ MANE SIA DZIUGIA GAIDA IR BAIGIAM 6 DIENA
PASKUTINE DIENA TUNISE...Kad jus zinotumete, kaim man siandien liudna Pabudau ir pagalvojau,kad gryzti namo dar nenoriu, kad nenoriu palikti mielojo viesbucio ir nenoriu palikti tokios siltos juros Tai vat,pradejau galvoti,kaip gi cia mums imanoma dar ilgiau pasilikt porai dieneliu Reikia koki gudru plana sugalvoti Sugalvojau! Kaip niekur nieko pasiliksim cia dar pora dienu ir po to pasakysim gidei,kad mes buvom nusipirke ne 7 o 9 dienu kelione : TETA SU MANO MINTIMIS NESUTIKO
Papildyta:
Sako,kad iskart gryzus musu dar laukia savaites kelione i Klaipeda, kur turesim nemokama apgyvendinima Viesbuty Bet as nenoriu Lietuvon, nenoriu Klaipedon, nenoriu noriu dar pasideret,noriu pavalgyt ir niekuo nesirupint...nei namais, nei orais Bet namo reikia gryzti,reikia visdelto Pasiilgau katino,pasiilgau sodo draugu ir noriu bent viena diena sioj vasaroj issimiegot Bet palaukit! Taigi paskutine diena tik prasidejo, o isskrendam juk tik nakti,tiksliau ankstu kitos dienos ryta,kadangi lektuvas pakils 5:30
Papildyta:
Turim dar visa diena ir begale planu: Nusipirkt tabako bei anglies kaljanui ( cia mano planas ), tada magazine paimt vyno ir saldumynu, tunisietiskos arbatos, viesbuty nugvelbt cukraus savo kolekcijai ir mieste nusipirkt jau nusiziuretu suvenyru O kur dar visas suplanuotas pusdienis prie juros Erahma beach'e taip pat musu planu sarase puikavosi ir Alyvuogiu muziejaus lankymas bei dar vienas pasivaiksciojimas gyvenamuosiuose kvartaluose bei ejimas i Medina Daug planu planeliu,taigi skubinames i septinta auksta pusryciaut ir nuvogt pora cukraus pakeliu Viskas pavyksta puikiai,ir mano kiseneje jau puikuojasi kvadratiniai cukraus gabaleliai NENORIU palikt Tuniso
Papildyta:
Sako,kad iskart gryzus musu dar laukia savaites kelione i Klaipeda, kur turesim nemokama apgyvendinima Viesbuty Bet as nenoriu Lietuvon, nenoriu Klaipedon, nenoriu noriu dar pasideret,noriu pavalgyt ir niekuo nesirupint...nei namais, nei orais Bet namo reikia gryzti,reikia visdelto Pasiilgau katino,pasiilgau sodo draugu ir noriu bent viena diena sioj vasaroj issimiegot Bet palaukit! Taigi paskutine diena tik prasidejo, o isskrendam juk tik nakti,tiksliau ankstu kitos dienos ryta,kadangi lektuvas pakils 5:30
Papildyta:
Turim dar visa diena ir begale planu: Nusipirkt tabako bei anglies kaljanui ( cia mano planas ), tada magazine paimt vyno ir saldumynu, tunisietiskos arbatos, viesbuty nugvelbt cukraus savo kolekcijai ir mieste nusipirkt jau nusiziuretu suvenyru O kur dar visas suplanuotas pusdienis prie juros Erahma beach'e taip pat musu planu sarase puikavosi ir Alyvuogiu muziejaus lankymas bei dar vienas pasivaiksciojimas gyvenamuosiuose kvartaluose bei ejimas i Medina Daug planu planeliu,taigi skubinames i septinta auksta pusryciaut ir nuvogt pora cukraus pakeliu Viskas pavyksta puikiai,ir mano kiseneje jau puikuojasi kvadratiniai cukraus gabaleliai NENORIU palikt Tuniso
Tai vat,negaistam laiko ir skubam ieskot alyvuogiu muziejaus I pagalba ir vel pasitelkiam savo jau aptrintaji pavogtaji zemelapi, kuris sykart mus nuvilia Taip ir iki dabar nesuprantu, ar ten neteisingas zemelapis, ar mes durni,nes muzieju visai ne toj vietoj radom Einam i muzieju. Kolkas musu niekas nepasitinka,niekas nepasiulo susimoket,taip kad einame vidun nemokamai Bet deja Nemokamai prasmukt nepavyksta, kadangi muziejuje esam vieninteliai lankytojai ir mus Tuoj pat pastebi Susimokam po 2 dinarus bei dar 1 uz fotografavima. Vaiksciojam mes ten, apziurinejam visa aliejaus spaudimo eiga, pamatom kaip rengiasi vietiniai bei koks buna nuotakos kraitis