Mes džiaugėmės kad atsikratėm priskretėlio, džiaugėmės taip smarkiai, kad jis mus pasivijo. Ir ne vienas. O su draugu
Taigi, o mes jau tokie laimingi buvom jo atsikratę
ech..... prieina, sako, va čia mano friend, prašom susipažint. Ir nieko daugiau nesako, tik eina kartu šalia ir akytėm mirkt mirkt
Nekenčiu
Klausia tada,koks viešbutis mūsų......nesakom (dar ko
mano tetą pasigrobs
). Vistiek tysiasi paskui. Prašo tada jau manęs mano tetos numerio
Sakau, aš neturiu mobiliako, ir nepamenu jos nr, o ji čia jo neturi su savim pasiėmus ir t.t
(makaronus kabinau kaip įprasta, tik angliškai
) priėjom sankryžą.
Mašinų pilna, stovim prie perėjos kaip durneliai ir laukiam kada kasnors malonės praleist (visgi pirmą dieną Tunise buvom, nežinojom jų vairavimo taisyklių
). Štai vėl parsiranda mūsų naujasis draugas, griebia mums už rankų ir tiesiai veda net ne per perėją
Man šokas ,o mašinos tik pyyyyypt pyyyypt, vairuotojai rėkia
o tas draugelis juokiasi - sako, matosi kad pirmą dieną Tunise
poto jau ėjom net į tas perėjas nežiūrėdami ir nieko nebijodami, nes jau taaaip užknisdavo laukt kol kasnors malonės praleist (tokių galimybių išvis net nebūtų), kad neiškentėdavom taisyklių nepažeidę......
Papildyta:Tai vat, perėjom gatvę ir sako tas naujasis draugelis: O mes kartais vakar nebuvom susitikę
? Nu čia tai jau viršūnė, savo mergų neatpažįsta
Gydytis tokiem, o ne po Vokietijas važinėt
teta jau suprato, kad tapo eiline medžiojama auka, tai maloniai pranešėm, kad mes jau eisim viešbutin ir mūsų prašom nelydėt
tada atėjo atsisveikinimo metas
Atseit tunisiečiai turi tokią savo atsisveikinimo sistemą "su gerais draugais" ir tipo aš esu laimingas kad tuo geru draugu patapau
(ačiū, man tokios garbės nereikia
). Rodo jie man savo atsisveikinimo sistemą - paimi ranką taip, tada delnais pliaukšt vat taip, tada apsuki ranką, sulenki pirštus, padarai va taip ir dar taip, sugniauži kumštį, susitrenki ir paspaudi rankom
Mhm, atseit jau išmokau
o dabar mes jau eisim namo
Sėkmingos jums medžioklės, kaip sakant Dar vienas toks priskretėlis, ir aš jam lietuvių atsisveikinimo porą būdų parodysiu