Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

Man dabar ant viduriniojo pirsto karpa grazi.Tai naudoju duofilm karpoms pasalinti.BET PASIKLAUSKITE VAISTININKO AR JUMS GALES!!!Nes man tai kai per daug uztepiau tai taip nudegino kad dabar kerpos neper o zaizda uz tai turiu...
Atsakyti
abc, kai taip isgyrei ta karpu apslapinima tiesiogine srove - susimasciau... Ka daryt kai turiu 2 karpas? Viena ant kaklo, kita pazasty biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip padų ir kitos karpos labai skiriasi. Turėjau ir vienų, ir kitų. Tai ant rankų karpas pakanka pridegint 1-2 kartus su skystu azotu ir jos nusulupa, veksmingiausia, kai pūslė iškyla toj vietoj. Minusas tas, kad nuo tokių procedūrų jos gali išsisėti, pridygti naujų, na bet kelis kartus tais išsinaikinau.
Bet pado karpos - kažkoks košmaras cry.gif Prieškelis metus turėjau dvi nemažas. Bandžiau šalinti lazeriu, tipo vienkartinė procedūra ir po to neatsinaujina. Kadangi jkarpo buvo nemažos, po to ant pado turėjau dvi duobių pavidalo žaizdas, kurias ilgokai gydžiausi ir šlubavau. Blogiausia, kad karpo vis tiek atsinaujino, matomai liko šaknis. Po to sekė pora metų šaldymo skystu azotu. Kiek pinigų sukišau, baisu ir pagalvoti. Vizitai kas savaitę, karpas apskuta ir pridegina iki skausmo, kiek galiu kentėti. Lyg ir bando nykti, po to padarau pertrauką ir vėl viskas iš naujo. Klaikiausia pasidarė nėštumo metu. Labai norėjau išsinaikinti iki gimdymo, tai vaikščiojau sąžiningai. Bet atrodė, kad viskas joms kaip trąšos pasidarė sad.gif Karpos tik išbujojo ir dabar ant pado turiu ne vieną ir ne dvi, o ištisą kelmą karpų. Kompleksuoju dėl jų žiauriai, ir skauda man jas. Negaliu dukros vesti į vaikų baseiną, nes ten reiktų braidyti po tą baseiniuką, kur mamos kūdikius plukdo. Nesinori tokių mažučiukų užkrėsti...
Netikiu visais tais mėnesinių kraujais, o ir iš kur jo dabar paimčiau, jei tebemaitinu ir nesergu g.gif Galvoju dabar eiti ieškoti homeopato, o jei nepadės, varysiu į Grožio terapijos ir kosmetologijos centrą Sugiharos g., gal jie dar ką nors pasiūlys... Gal galit rekomenduoti homeopatą Vilniuje, kas išsigydėt karpas per juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jauja: 25 sausio 2005 - 09:30
na, mergaites, gal ne i tema paklausiu, bet gal kuri zinot, kaip issinaikinti nuospaudas ("mozolius" liaudiskai) ant pado ir ant kulno? Gal kuri buvot susidurus su tokia problemuke?
Atsakyti
tokia zole yra.kas soda turite,buna auga.virsune atrodo kaip skietis(stogas toks)is smulkiu gelyciu.kai nuskini sia zole,bega toks skystis(kaip pienas).juo patepi ir per keleta kartu praeina.viena karta turejau karpa kai maza buvau.kelis kartus patepiau ir praejo.cia mociutes receptas.
pabandysiu kur nors surast paveiksliuka kaip ta zolyte atrodo.
Atsakyti
Turiu ir as karpu ant pedu. Jau keli metai. Dabar laukiuosi, tai jos tikrai suintensyvejo. Viena taip skauda, kad beveik nuolat slubcioju. Deginau-prisidaugino dar daugiau, bandziau kazkada ir su tuo menesiniu krauju ir su zalia mesa. Visa tai nesamone. Tepalu kokiu 4 rusiu isbandziau. Mama klause pazistamos vaistininkes ka daryti. Tai ji atsake, kad karpos toks dalykas-kaip atsirado, taip ir isnyks.
Atsakyti
Neskaičiau aš visos temos, bet noriu parašyt, kaip ašai atsikračiau karpų - ogi rankas, nes jų buvo tik ant rankų, kelis kartus per dieną ploviau su ūkišku muilu. Pirmą kart tą pastebėjau po pirmo gimdymo, kai prieš kiekvieną maitinimą liepdavo ligoninėj plaut rankas ir spenelius, tai neužilgo karpos dingo, po kelių metų vėl kelios nedidukės atsirado, bet pagelbėjo vėl muilas. Beje ir vyresnysis turėjo karpų ant pirštų, tai išnaikino taip pat muilu, nors prieš tai bandėl ir įvairių medicininių priemonių ir žolelių, nieks nepadėjo.... Pabndykit, gal padės wink.gif
Atsakyti
pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Turejau kjarpu ant padu - nerealiai, uzsikreciau baseine, ko as tik neisbandziau... ir vaistus ir liaudiska medicina - niekas nepadejo. Nuejau kad nusaldytu su azotu, ten pamate, sako tave reikia tik operuot, niekas nepades schmoll.gif . Tada suzinojau apie arbatmedzio alieju - nerealus daiktas!!!!!!!!!! Tepdavau per diena kelis kartus, dar ismirkydavau kojas ir tepdavau, zodziu taip koki menesi ir karpu kaip nebuta thumbup.gif . Iki siol jas pamirsau, aisku reikia ir imunine sistema pastiprint.
Atsakyti
as turejau ant ranku labai daug, apie 9. Niekaip negalejau atsikratyti. Tada nuvaziavau i kosmetologijos centra. Oficialus pavadinimus kitoks, Jogailos gatveje. Ir ten man isgydo. Teko apsilankyti gyditoja apie 13 kart. Kainavo kazkur apie 35 lt. Bet dabar jau kiek laiko praejo ir absoliuciai nieko
Atsakyti
Neisivaizduoju is kur pasigavau bet man vienos kojos kulna visa uzpuole karpos, vienos mazytes, kitos gilumines ir skauda o vakarais niezti nerealiai cry.gif vaistineje man pasiule du tepalus, vieno kaina iki 20 Lt bet jis ten tik minkstina ir "padeda" karpoms pasisalinti o kito kaina 70 Lt!!! ir jis jau su azoto rugstimi, vakysteje turejau viena didele karpa (irgi ant pedos, gal sakau linkusios mano pedos kazkokios..) tai tevas mane vede pas gydytoja ir per kokius tris kartus su azoto rugstimi ja nudegino..tai gal verta visgi varyti pas koki daktariuka o ne paciai improvizuoti..

kokios kainos tik idomu..
Atsakyti
as turiu ant pirsto virs nago sone, po vieno manikiuro ji kaip atsirado bet buvo nepanasi i karpa nes odele tokia atpleisijus, nuejau nudegino azotu puse dienos nejauciau rankos blink.gif poto pusle skausmai irt.t. praejo gal pora menesiu dabar nesenai ziuriu toj pacioj vietoj dvi mazytes pasirode cry.gif ka dabar daryt su jom cry.gif degint azotu nenoriu prisiminus ana karta cry.gif
Atsakyti
kazkas yra peike ta tepama aparata-preparata nuo karpu DUOFILM. nu nesam mes su vyru kazkokie isskirtiniai, kad mums tas daikciukas veikia, ir ne po viena karpa issinaikinom. sikart turi ant rankos karpa-uzteko pora kartu patepti, ji gerokai apsitryne thumbup.gif
o nuospaudas issinaikinau su faberlic kremuku spacialiu per kazkur 3 savaites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babarskas: 21 vasario 2005 - 21:59