Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE (vija @ 2004 06 28, 11:13)
Tuscas reikalas! Cia labiau profilaktinis ir daugiau skirtas karpoms ne ant pado. Nes karpos ant pado - tai labai sunkiai isnaikinamos, Duofilm'as ju neiveikia, nebent kokia mistika suveiktu. Isbandyta. Geriau tie vaistai su azotu arba ugniazole.

joks ne tuscias reikalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! savo draugui su duafilm isnaikinom karpa ant rankos. soliariume pati pasigavau penkias o dabar dar viena pastebejau, visos ant vienos kojos pado ir pirstu, su juo naikinu ir man sekasi, iskart pababaltuoja, o po savaites lupasi kaip reikiant, dabar damusineju jas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (babarskas @ 2004 07 22, 17:24)
joks ne tuscias reikalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! savo draugui su duafilm isnaikinom karpa ant rankos. soliariume pati pasigavau penkias o dabar dar viena pastebejau, visos ant vienos kojos pado ir pirstu, su juo naikinu ir man sekasi, iskart pababaltuoja, o po savaites lupasi kaip reikiant, dabar damusineju jas rolleyes.gif

Butent - ant rankos.
O ant pado kova be galo be krasto, pabala, pazaliuoja ir ne is vietos. Nu nebent koks stebuklas suveiktu. Kartais jos dingsta net nenaikinamos.
Atsakyti
sveikos damos! na zhinot priesh kelis metus ash taip pat turejau karpu g.gif ... visos rankos buvo karpuotos.. tepdavau, gydziausi bet niekas nepadejo.. laikui einant kai nieko nebedariau jos pacios pradejo nykti... clap.gif po kiek laiko pasikalbejau su mociute ir ji man pasake jo visos merginos musu gimineje mano amzhiuje turedavo karpu taciau laikui einant jos ishnykdavo. bet viskas tuo nesibaigia... shiuo metu turiu 3 karpas ant vienos pedos! labai nemalonu... kai pavargstu, ilgiau pavaikstau pradeda skaudeti tas vietas kur yra karpos.. net nezinau ka daryti... kau kelinti metai jos nepranyksta... gal kas zhinote geru priemoniu?
Atsakyti
Vat ir aš jau šitą nenaudėlę turiu sad.gif ir ant pado, tai kaip supratau iš visų jūsų komentarų, išnaikinti-beviltiškas reikalas, o aš taip tikėjausi mad.gif Nu labai jos man nepatinka.Bandysiu tept krauju, kaip tik mano dienos artėja unsure.gif
Atsakyti
As deginausi pries menesi onkologiniam- ataugo dry.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
sunui jau trecia kart daginom. Beliko viltis , kjad neatatugs ( nors jau nebetikiu). Po kiekvieno deginimo, ju tik PADAUGEDAVO... Gydytojas sake, kad organizmas neturi barjero, nesigina pries virusa.. Taip kaip buna zmoniu, kuriuos beria herpes...
Atsakyti
QUOTE (Bilinda @ 2004 07 23, 11:58)
turiu 3 karpas ant vienos pedos! labai nemalonu... kai pavargstu, ilgiau pavaikstau pradeda skaudeti tas vietas kur yra karpos.. net nezinau ka daryti... kau kelinti metai jos nepranyksta... gal kas zhinote geru priemoniu?

As turejau 2 ant padu,- viena apie kokius 3 metus, kita apie metus. Bandziau naikint acto esencija ir kazkokiais vaistais is vaistines. Padejo tik homeopatiniai vaistukai 'thuja' (ty, tuja). Pageriau virs savaites ir isnyko kaip nebuvusios thumbup.gif
Homeopate man sake, kad daugumai zmoniu thuja tinka (ypatingai vaikams), jei ne, gali parinkti dar ir kitokius vaistukus.
Atsakyti
turejau karpu ant ranku ir pedu. Nuo ranku (visai nemazos jau buvo) sekmingai issigydziau Duofilm, per 10 dienu (Nors anotacijoj raso, tipo turekit kantrybes, sistemingai tepamos karpos isnyksta per 6-12 savaiciu). O nuo pedu joks velnias ju neima, tokioj durnoj vietoj jos - tarp 4 ir 5 pirstu, is pradziu galvojau kad nuospauda susitryne, o cia se tau kad nori..... Ugniazole nieko nepadejo
Atsakyti
QUOTE (Gosh @ 2004 04 04, 17:38)
Va sitam puslapiuke rasit vaistukus karpom naikint wink.gif http://www.karpos.lt/karpos.html

neatsidaro g.gif
Papildyta @ [mergetime]1093961044[/mergetime]
mano mama pasakojo, kad vaikysteje ja senele irgi moke karpas naikint ivairiais budais. dauguma pamineti, bet pora: viena gan estetiska, o kita juokinga varianta, dar galiu kolekcijai prideti:)
1. kai degini degtuka reikia uzpustiir bakstelti karpa.
2. reikia karpa pakasyti ten, kur kiaule kasesi:)))
as nezinau kas jai padejo, bet karpu ji neturi:)
O siaip seni zmones ir dabar tiki, kad karpas galima isnaikinti jas ZEMINANT, ar kaip cia tiksliau issireiskus. g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, biggrin.gif

perskaiciau jusu problemas ir patarimus ir nusprendziau jums padeti, nes zinau tikrai gera priemone nuo karpu. thumbup.gif Pati turejau jas tris, bet dabar ne vienos ir jos tikrai neatauga. Priemone ta yra rusiska, vadinasi "Чистотел" ("Chistotel"). Tai yra mazas buteliukas, kuris atrodo kaip kvepalu meginelis, bet galingas ... clap.gif

Pirkti jo yra dvejuose vietose Kaune , laugh.gif prie stoties turgaus turgelyje ir Skalsoje, tame skyrelyje kur yra kosmetika bei visokie papildai ir papuosalai. Ir kaina jo nedidele kazkur apie 7 .
Ir patikekit tikrai tikrai padeda. Patepiau gal kokius 4 kartus, griauze biski, o po savaites sudziuvo ir nukrito. tongue.gif

Taigi pabandykit, kas turit problemu. Tikrai efektyvu!!

Linkiu pergales kovoje su karpomis! wink.gif

Jei turit klausimu klauskit, tikrai padesiu.
Atsakyti
va va, as irgi girdejau, kad tas cistotelas padeda, bet nezinojau, kad ne tik dziovintu zoleliu pavidale buna............
Atsakyti
Na matau, kad reikia patarimo, kaip isnaikinti karpas biggrin.gif Dabar pasakysiu, tik nesijuokit, nes man mama taip isgyde vaikystej visas karpas, o dabar as pati sau taip issigydziau dvi karpas ant delno ir pirsto. Ogi zinot kaip? - su menesiniu krauju!!! thumbup.gif Tik butinai pirmos dienos! Uztepat, palaukiat, kol isdzius, ir pasistenkit tos vietos bent valanda neslapint. Ir viskas!!! Po keliu dienu pamatysit, kaip nyksta karpos.
Atsakyti