QUOTE(Monicute @ 2008 07 27, 14:32)
o, kaip tik prie namu CAMELIA vaistine yra : reiks nulekt ir sia priemone nusipirkt D susitepsiu, padaudosiu viska kas tik gali bent kiek padet ir gal suveiks
mano dukra taip pat turi karpute ant kojos pirstelio, girdejau ir as apie ta piestuka, galiu pasakyti kad jis tikrai efektyvus. jis kainuoja netoli 17lt. atkimsus atrodo kaip raudonas flomasteris o vadinasi jis taip: леккер-суперчистотело va nurasiau nuo piestuko pavadinima. karpa po truputi dziusta ir ja galima nuluopti, pamazu mazeja ir isnyksta.
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2008 07 27, 14:45)
mano dukra taip pat turi karpute ant kojos pirstelio, girdejau ir as apie ta piestuka, galiu pasakyti kad jis tikrai efektyvus. jis kainuoja netoli 17lt. atkimsus atrodo kaip raudonas flomasteris o vadinasi jis taip: леккер-суперчистотело va nurasiau nuo piestuko pavadinima. karpa po truputi dziusta ir ja galima nuluopti, pamazu mazeja ir isnyksta.
Monicute paskaiciau tavo istorija, nesibaimink tas mazutes patepk dazniau ir nulupk, mano mazajai ir taip buvo, jos kuo puikiausiai nusilupa kaip sasiukai. as dar deginau su acto rugstimi, bet labai grauzia todel nekankinau ilgai, bet irgi buvo uzsiseje tai mazytes su actu isdeginau ir dingo