QUOTE(?angeliux? @ 2008 06 14, 14:52)
turejau ir as karpu, bet isnaikinu jas.. maza is vis karpa nosies viduj turejau, ir tokia tikrai didoka.. nieks nepadejo man jos isnaikint, net degint bande.. kol paprasta kaimo bobulyte nepatare vieno dalyko.. cia tipo liaudies ''monas'' kaip karpas isnaikint.. kazkaip dabar neturiu tu karpu, nebandziau.. bet va mama turejo, padare ta mona, ir galvojo, kad nepades jau, bet ziuri po dvieju savaiciu kokiu bando apciuopt ta karpa ziuri nera jos..
na nezinau, man padejo, o daug kas netiki, kvailele isvadina, kai ta mona pasakau
Prasau, pasidalink su mumis tuo monu, negailek
Juokinga ar ne, bet esu isitikinusi, kad burtai pries karpas gal net veiksmingesni uz vaistus. Visos temos neperskaiciau, bet zinau, kad kazkaip su zirniais galima karpas nuburti. Mano mamai taip didziule karpa ant kojos teta nubure.
Is rastu patarimu cia labai patiko su sudeginta laikrascio skiaute. Ka tik pasitepiau, ziuresim , ar pades
Jei ne, tepsiu su arbatmedzio aliejum arba bandysiu svoguna
Nes jau trukdo gyvent tos karpos, pradejo augt rankos tarpupirstyje kelios ir salia kojos didziojo pirsto nago. Skauda visa laika ir dideja kasdien. Tik su basutem galiu vaikscioti, gerai, kad vasara. Man atrodo, kad karpu dygima paskatino nestumas (laukiuosi 7 men.).