Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(vaidicita @ 2008 06 10, 21:03)

siandien pasidariau ta kosyte su acto esencija 70 proc, po dvieju valandu pradejo baisiai skaudeti

labas,
gal galite parašyti kur pirkote acto esencija? Ačiū
Atsakyti
Sveikos, pavyzdingai perskaiciau visa foruma nuo pradzios iki galo ir nutariau pasidalinti savo patirtimi, o gal kas nors ir kokiu patarimu duos.
Turiu tokia bjaurybe ant rankos nykscio - kur puse jos po nagu pasislepe. nekas. Visu pirma buvau ilgai nukreipinejama is vieno kabineto i kita, is vieno miesto i kita. doh.gif Galu gale - Vilnius. Cia isbandyta viskas - deginimai azotu - procedura reikejo kartoti kas savaite, o skausmas toks, kad vos is kabineto galejau iseiti (cia buvo kur Jogailos gvej), toliau bandziau ir su elektra (Zveryne) - nenuduso bjaurybe, dar isbandziau lazeri (Sugiharoj)- skausmas irgi buvo, tik kad nuskausminamuju suleido, tai ne taip, bet ilgai gijo zaizda (ten juk pjausto su lazeriu), rezultatas lygus nuliui. doh.gif Isbandziau Verumal - toks kaip nagu lako buteliukas su teptuku- kaina apie 100lt, reikejo ten keliu gydytoju parasu, kad gauciau, ir nieko! doh.gif
Nueini pas gydytojus ir nieko neisgirsti naujo - tik azotas arba lazeris. O man ten puse nago reikia atkirpti, kad butu galima prieiti. Tai dabar neinu pas joki gydytoja - nusipirkau to ugniazoles tirpalo - Cystotel - 5lt - gal jis kiek pades. g.gif Mirkau, bruzinu su pemza, tada tepu. Pradejo grauzti ir matytis juodi taskiukai. Gal kas nors gero iseis. Nes ji nera tokia issokus, bet tokia prie nago is sono.. Dar sakiau eisiu homeopatiniu vaistuku imunitetui stiprinti - nors turiu sita bjaurybe jau kokius 4 metus.

gal kas nors zino Vilniuje gydytoja, kuris gali pasiulyti ka nors daugiau negu lazeris ar azotas? nros jauciu dabar apsistosiu prie naminiu priemoniu.
Atsakyti
Turiu dar is mociutes laiku receptuka. Pati issigydziau visas karpas, amzinatilsi tevelis irgi, nors turejo ant kiekvieno pirsto, MB irgi baigiu pagydyt. o darau taip:
Sulauzau skutimosi peiliuka (reik tokio tarybonio, keturkampio, visokie budavo ten 'sputnik', tai va, ta peiliuka smulkiai sukarpau su zirklem (tik atsargiai kad nesusizeistumet), uzpilu ji 70% acto esencija ir palaikau savaitele tamsioj vietoj. O tada vakare po duso, pamirkau ausu krapstuka i ta skysti ir trinu tas karpas. (tik karpas), kokia savaitele. Neissigaskit, kita ryta, ar po poros dienu prades luptis oda toj vietoj, bet kartu su ta oda nyks ir karpa. Vaikuciam gal nelabai tas receptas, nes kartais biski paskauda kai skystimelis griauzia ta karpa.
Veiksmingumas 99%, tik netinget savaitele laiko, kiekviena vakareli, apie pora minuciu laiko trint ta karpa. Sekmes kas bandys mirksiukas.gif
Atsakyti
na va as jau irgi su tom karpom dorojuosi biggrin.gif su kosyte : cesnakas + tepalas nuo karpu, sumaisau = tikra bomba mano karpoms smile.gif tongue.gif db oda pradejo luptis tikiuosi dabaigsiu jas
Atsakyti
QUOTE(renoska @ 2008 06 11, 13:06)
labas,
gal galite parašyti kur pirkote acto esencija? Ačiū

taigi kiekvienoj maisto prekiu paruotuvej yra

o man juoduot pradejo nuo to acto sad.gif kas dabar bus...
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 06 12, 19:20)

Tai gerai, tik neskubėk nieko daryti. Tai negyvas audinys pasidarė, po apačia turi paaugti kitas, o tada pradės luptis ir nukris ta karpa pajuodusi. Turėk kantrybės man irgi yra taip buvę biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ing @ 2008 06 13, 08:21)
Tai gerai, tik neskubėk nieko daryti. Tai negyvas audinys pasidarė, po apačia turi paaugti kitas, o tada pradės luptis ir nukris ta karpa pajuodusi. Turėk kantrybės man irgi yra taip buvę biggrin.gif

niu tada laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 06 12, 17:20)

ir man juoduodavo, paskui luptis skuryte pradejo, o kartu su ja ir karpa pasisalino, tik reikia tept tept ir tept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rajtele @ 2008 06 11, 19:03)
na va as jau irgi su tom karpom dorojuosi  biggrin.gif su kosyte : cesnakas + tepalas nuo karpu, sumaisau = tikra bomba mano karpoms smile.gif tongue.gif  db oda pradejo luptis tikiuosi dabaigsiu jas

o koki tepaliuka perkat? o cesnaka sutarkuojat?
Atsakyti
turejau ir as karpu, bet isnaikinu jas.. maza is vis karpa nosies viduj turejau, ir tokia tikrai didoka.. nieks nepadejo man jos isnaikint, net degint bande.. kol paprasta kaimo bobulyte nepatare vieno dalyko.. cia tipo liaudies ''monas'' kaip karpas isnaikint.. kazkaip dabar neturiu tu karpu, nebandziau.. bet va mama turejo, padare ta mona, ir galvojo, kad nepades jau, bet ziuri po dvieju savaiciu kokiu bando apciuopt ta karpa ziuri nera jos..
na nezinau, man padejo, o daug kas netiki, kvailele isvadina, kai ta mona pasakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2008 06 14, 18:52)
turejau ir as karpu, bet isnaikinu jas.. maza is vis karpa nosies viduj turejau, ir tokia tikrai didoka.. nieks nepadejo man jos isnaikint, net degint bande.. kol paprasta kaimo bobulyte nepatare vieno dalyko.. cia tipo liaudies ''monas'' kaip karpas isnaikint.. kazkaip dabar neturiu tu karpu, nebandziau.. bet va mama turejo, padare ta mona, ir galvojo, kad nepades jau, bet ziuri po dvieju savaiciu kokiu bando apciuopt ta karpa ziuri nera jos..
na nezinau, man padejo, o daug kas netiki, kvailele isvadina, kai ta mona pasakau  biggrin.gif

kas per monas g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2008 06 14, 18:52)
na nezinau, man padejo, o daug kas netiki, kvailele isvadina, kai ta mona pasakau  biggrin.gif

nagi nagi laukiam g.gif
Atsakyti