Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

Ir as maciau reklama ka duzsaldo bet nepamenu pavadinimo gal kas girdejot pamenat pasiskaitinet noreciau apie ta vaista....
Atsakyti
As kaip tepuosi su acetocaustin tai niekaip nesusitvarkau....ta didzioji karpa ant pado tokia atsilaupius is visu pusiu bet isikabinus...tai man net pedkelnes dbr ji pleso jei be pleistro...ir matos kad oda tokia kaip isdraskyta unsure.gif nzn kaip cia bus.....o kaip buvo tom kur is acetocaustin ant pado naudojo? pas mane tai ji nebuvo i vidu tokia sulindus, buvo virsuj jos..
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 05 28, 12:31)
As kaip tepuosi su acetocaustin tai niekaip nesusitvarkau....ta didzioji karpa ant pado tokia atsilaupius is visu pusiu bet isikabinus...tai man net pedkelnes dbr ji pleso jei be pleistro...ir matos kad oda tokia kaip isdraskyta  unsure.gif  nzn kaip cia bus.....o kaip buvo tom kur is acetocaustin ant pado naudojo? pas mane tai ji nebuvo i vidu tokia sulindus, buvo virsuj jos..

o tu nenorėtum gydytojui pasirodyt?
Papildyta:
QUOTE(Ilona78 @ 2008 05 28, 11:54)
Ir as maciau reklama ka duzsaldo bet nepamenu pavadinimo gal kas girdejot pamenat pasiskaitinet noreciau apie ta vaista....

http://www.vaistai.l...amp;searchword=
Atsakyti
Žemuogienė aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,neskaiciau viso forumo,tai jei pasikartosiu - nepykit smile.gif uzkliuvo man uz akies tema,nes pati kaip tik baigiu nusigydyti karpa,o gydziausi tepamais vaistukais "Duofilm",yra vaistineje,parduoda be recepto,kaina gal apie 13-16 litu,gerai nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 05 28, 11:00)
tikimybė kad vėl atsiras yra vienoda gydant su bet kuo smile.gif bent gydytojas taip sakė. ir lazeriu gaila bet ne visas degina, nes būčiau jau senai nulėkusi. man dabar vietoj karpos liko duobutė, ten nuospauda susidaro, bet ją manau lengviau bus išgydyti negu tą bjaurybę doh.gif

man daktare sake kad su jodu daug mazesne tikimybe kad vel atsiras biggrin.gif nesuprasi daktaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurusis_anciukas @ 2008 05 28, 13:31)
Sveikos,neskaiciau viso forumo,tai jei pasikartosiu - nepykit  smile.gif uzkliuvo man uz akies tema,nes pati kaip tik baigiu nusigydyti karpa,o gydziausi tepamais vaistukais "Duofilm",yra vaistineje,parduoda be recepto,kaina gal apie 13-16 litu,gerai nepamenu  smile.gif

drinks_cheers.gif man ant pado irgi buvo tokia giliai giliai esanti karpa, tai as saziningai ta duofilm tepiau tepiau ir isgijo man ji. is pradziu jau galvojau, kad pasisalino ta karpa, nes visas viesus nukrito. po to pasiskaiciau, kad karpos turi kazkokias "saknis" tai va as apsiziurejusi pamaciau, kad buvo tokie keli taskiukai, tai dar tepiau tepiau jau rodos sveika oda, ir gerai dariau, nes ten ir buvo tos karpos saknys. siaip gal butu man ta karpa ir netrukdzius, basa nevaikstau, bet labai skaudet pradejo, tai jau reikejo kazko imtis. dabar panasu, kad dar viena ant kitos kojos kyla, tai jauciu vel tuos vaistukus pirksiu.
Atsakyti
O kiek laiko reikia su "Duofilm" tepti, kad dingtu. nes as anksciau pas kosmetologe psu azotu pridegindavau. bet dabar galvoju pabandyt sia priemone.
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 05 28, 17:05)
O kiek laiko reikia su "Duofilm" tepti, kad dingtu. nes as anksciau pas kosmetologe psu azotu pridegindavau. bet dabar galvoju pabandyt sia priemone.

Na reikia saziningai ir kantriai kokia savaitele tai tikrai,galima per diena net pora kartu uztepti,priklauso nuo karpos dydzio.. dar veiksmingiau vaistukai veikia jei karpa buna ismirkusi,t.y. po siltos vonios,bet galima ir taip rankas ar kojas pamirkyti siltame vandeny pries tepant..geriau isigeria vaistai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurusis_anciukas @ 2008 05 28, 18:19)
Na reikia saziningai ir kantriai kokia savaitele tai tikrai,galima per diena net pora kartu uztepti,priklauso nuo karpos dydzio.. dar veiksmingiau vaistukai veikia jei karpa buna ismirkusi,t.y. po siltos vonios,bet galima ir taip rankas ar kojas pamirkyti siltame vandeny pries tepant..geriau isigeria vaistai  mirksiukas.gif

Aciukas. Sveiksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_20 @ 2008 05 28, 01:27)
tepdavau kasdien ir kelis kartus i diena. tik reikia kantrybes nes tai uztrunka apie du- tris menesius, na bent jau neskaudedavo pakol tepdavau. kai su lazeriu salina labai skauda ir reikia paskui dar gydyt ta vieta beto ir tikimybe kad vel atsiras yra daug didesne nei deginant su jodu  smile.gif dar ir tuo paciu metu kai deginau reikejo gert wobenzym tabletes imunitetui stiprint  smile.gif

reik bandyt ir sita varianta - ner ko prarast, kazkuris budas turetu suveikt smile.gif
Atsakyti
O aš pastebėjau karpų ant pėdutės pas savo 5-metę panelę. Nežinau ir ką daryti. Nuvedžiau pas dermatologę iš pat ryto, sako veskit pas kosmetologą, nes tepalais tokie dalykai negydomi. Kaip supratau reikia šaldyti su azotu. Bet su mano pana tai čia bus reikalų. Ji man tų karpų pažiūrėti neleidžia, kas tenai dėsis aš bijau ir pagalvoti. Jau vedžiau pas stomotologę tai pirštinę suplėšė ir į pirštą į kando, ta sakė, kad jai dantis su bendra nejautra reikia remontuoti. Kraują iš piršto reikėjo paiimti, tai ir derybos vyko, ir ultimatumus stačiau, ir į šikną gavo. Paskutiniame etape pati prie jos akių pridaviau kraują (nors pati bijau, vaikystėje net alpdavau). Galiausiai tik per kautynes abi su sesele paėmėm. Nu aabsoliučiai bijo skausmo ir niekaip negaliu įaiškinti nei geruoju, nei piktuoju, kad nors pažiūrėti leisk. Kaunasi panelė už gyvybę. Ir galvoju ką daryti? Kol kas jai nieko neskauda, bet bijau, kad jos, gyvatės, ten neišvešėtų. o tai žiūri ant viršaus motininė tokia didelė, mažyčių keletas, bet ir po oda kažkokių raudonų taškelų visas tinklas. Vakar su didžiosios dukros pagalba šiaip ne taip nušveičiau tą motininę su pemza, uždėjau medaus česnako košelės ant nakties, ryte nuėmiau, nu ligu jokių pakitimų. Su tom visom rūgštim irgi bijau, vaiko oda jautri, kad nenudeginčiau. Paskui prisidarysiu dar daugiau reikalų su savo baile.
O dėl mėnesių kraujo, tai gali būti, kad jis gydo. Mėnesinių kraujyje yra natūralių "antizarazų", kurie naikina visokias bacilas. Todėl ir nerekomenduojama mėnesinių metu dėtis tamponų į vidų, nes tada tie antivirusai "darbuojasi" su tampaksu, o nenaikina bacilų prisikaupusių intymioje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrienė: 29 gegužės 2008 - 08:42