Paauglystėj turėjau daug karpų ant rankų, kiek aš su jom vargau . Ir tepiau spec pieštukais, ir karpažolės sultim, ir česnaku... O nuo ko išnyko net nepasakysiu, tiksliau tariant pati nepastebėjau kaip nunyko, mama sako, baigėsi brendimas ir dingo . O dabar turiu tokią bėdą ant didžiojo kojos piršto, skausmingą, giluminę karpą. Kosmetologė išdegino su azotu, sakė, kad vienos procedūros neužteks
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 05 25, 00:18)
jus man paaiskinkit kaip atrodo tos karpos ant padu? va mano draugas turi ant pirsto tokia didele didele (ant rankos pirsto ),tai negi taip buna ir ant pado? ar kaip? apsvieskite
pas mane buvo tokia apvali, kieta, čiuopėsi kad giliai yra. kas kiek laiko jinai perskildavo, pradėdavo trupėti iš vidaus, nes pas mane jau laaabai didelė buvo ta prasme ant pado jinai nei kiek neiškilusi, visa sulindusi gilyn
pas mane buvo didele prie kulno, ziauriai skaudedavo. galvojau salint lazeriu bet daktare patare geriau degint su jodu ir be jokio skausmo nusidegino per pora menesiu
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 05 25, 21:16)
tai kaip ja isnaikint? na paprastai tepi isore ir ji nukrenta. o cia...
pradeda trupėti iš vidaus, iškrenta gabalais
QUOTE(ditax @ 2008 05 26, 18:55)
o gal pas kilda klinikoj kas bandet karpas gydytis?
draugė ten naikinosi lazeriu, bet pas ją buvo apie kaklą - tokios vos matomos karputės
QUOTE(mergyte_20 @ 2008 05 26, 19:33)
pas mane buvo didele prie kulno, ziauriai skaudedavo. galvojau salint lazeriu bet daktare patare geriau degint su jodu ir be jokio skausmo nusidegino per pora menesiu
O kaip degindavai su jodu? tiesiog tepi joda kasdien ir tiek?
Man geriausias vaistas ugniazole (perlauzus bega geltonas skystis), situ zoliu pilni parkai ir patvoriai. Is kazkur buvo karpa atsiradus ant pado, tai duofilm ar kaip tas tepalas niekuo nepadejo, nuo jo tik ta vieta skausmingesne tapdavo, o su ugniazole tepiau apie 2 savaites. Reikia ismirkyt koja ar ranka karstam vandeny ir patepliot tuo geltonu skysciu kasdien vakare ir leist nudziut. Po dvieju savaiciu palikau ramybej, o po kiek laiko pamaciau, kad ta bjaurybe dingo be jokiu pedsaku, be randeliu, kaip nieko nebuvo.
QUOTE(Roisin @ 2008 05 27, 13:57)
O kaip degindavai su jodu? tiesiog tepi joda kasdien ir tiek?
tepdavau kasdien ir kelis kartus i diena. tik reikia kantrybes nes tai uztrunka apie du- tris menesius, na bent jau neskaudedavo pakol tepdavau. kai su lazeriu salina labai skauda ir reikia paskui dar gydyt ta vieta beto ir tikimybe kad vel atsiras yra daug didesne nei deginant su jodu dar ir tuo paciu metu kai deginau reikejo gert wobenzym tabletes imunitetui stiprint
QUOTE(mergyte_20 @ 2008 05 28, 00:27)
tepdavau kasdien ir kelis kartus i diena. tik reikia kantrybes nes tai uztrunka apie du- tris menesius, na bent jau neskaudedavo pakol tepdavau. kai su lazeriu salina labai skauda ir reikia paskui dar gydyt ta vieta beto ir tikimybe kad vel atsiras yra daug didesne nei deginant su jodu dar ir tuo paciu metu kai deginau reikejo gert wobenzym tabletes imunitetui stiprint
tikimybė kad vėl atsiras yra vienoda gydant su bet kuo bent gydytojas taip sakė. ir lazeriu gaila bet ne visas degina, nes būčiau jau senai nulėkusi. man dabar vietoj karpos liko duobutė, ten nuospauda susidaro, bet ją manau lengviau bus išgydyti negu tą bjaurybę