Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

na as irgi turejau ant pirsto karpa,tai pabandziau ja pasalint taip-pries eidama miegot atsipjaudavau maza cesnako skiltele ir ja uzdedavau ant karpos ir pleistru uzklijuodavau.taip zaidziau gal kokia 1-1.5 savaites kol man ta karpa pajuodavo ir po poros dienu as ja be skausmo nukrapsciau.ji aisku ne iki galo nusikrapste tai galwoju dar ta cesnakiuka det kol nukrapstysiu iki galo smile.gif
atsiprasau jei jau kas apie cesnaka buvot uzsimine,neskaiciau ax.gif
Atsakyti
Kadangi aš daug metų plaukioju tai neišsisukau nuo susitikimo su "draugėmis".Turėjau ant pado...vis delsiau..ir pasimokiau...turėjau galiausiai ant pado maždaug 10-12 karpų.Nuėjau pas gydytoją tai ji išrašė tokio tepalo gaminamo universiteto vaistinėje ir liepė kas vakarą išmirkinti kojas,jas nutrinti pemza,tada "riebiai" užtepti tepalo,apvynioti maistine plievele aprišti kuo nors,užsidėti kojinę ir taip eit miegoti..taip dariau 2 savaites..nuo to tepalo pradeda žiauriai luptis oda ir su ta oda nusilupa ir karpos..taigi...po 2 savaičių jokio pasikeitimo nebuvo tik vietoj karpų kulno odoje buvo skylės..tokios nedidukės,karpos dydžio skylutės..taigi praėjo dar dvi savaitės ir buvau užmiršus apie karpas..pažiūrėjau į padą..o padas ir kulnas gražus,be jokių karpų..tų "draugių" neturėjau iki pereito mėn (tfu tfu tfu ant padų jų nebėra) atsiradus buvo dabar ant delno,bet taip nutiko,kad aš ją nukirpau..netyčia visai..tai dabar yra toks randelis,bet karpos lyg ir nematyti....
Atsakyti
džiaugiuosi kad tie brudai pasiduoda gydymui smile.gif aš tik bijau kad neatsirastų nauja kur nors, bet bent jau žinosiu kaip gydyti nuo pat pradžių smile.gif gydytojas sakė kad visada yra tikimybė kad išnaikinus išdygs kitur unsure.gif nes toks jau yra organizmo polinkis jas auginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 05 12, 10:02)
džiaugiuosi kad tie brudai pasiduoda gydymui smile.gif aš tik bijau kad neatsirastų nauja kur nors, bet bent jau žinosiu kaip gydyti nuo pat pradžių smile.gif gydytojas sakė kad visada yra tikimybė kad išnaikinus išdygs kitur unsure.gif nes toks jau yra organizmo polinkis jas auginti unsure.gif

aha as ir kazkur skaiciau kad ju issinaikinti visiskai neimanoma,nes organizmas turi kazkoki lyg ir uzkrata ir jis niekda neisnyks,nebent kuri laika nebeaugs karpos...
Atsakyti
QUOTE(amelle @ 2008 05 12, 17:04)
aha as ir kazkur skaiciau kad ju issinaikinti visiskai neimanoma,nes organizmas turi kazkoki lyg ir uzkrata ir jis niekda neisnyks,nebent kuri laika nebeaugs karpos...

kaip man aiškino gydytojas - čia panašiai kaip pūslelinė - 100 proc neišgydo, ir visada yra tikimybė vėl atsirasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(banginux @ 2008 05 11, 10:46)
Sveiki, man  rekomendavo tepti Acetocaustin ant karpos tik kartą per savaitę, tai taip ir dariau mirksiukas.gif , be to ir lapelyje taip parašyta, karpa dingo po 4 savaičių. Siūlau neperdozuoti.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Jei jau patepei, rūgštis savo darbą daro  thumbup.gif ;o dėl pleistro, don't worry, ne jis gydo  biggrin.gif  . Acetocaustin siūlau neperdozuot , nes rūgštis ypatingai ėdri, geriau elgtis apdairiai ir nesiskubinti didinti kiekį, nes gali pakenkti.  umn.gif , o karpa digs tikrai, gali neabejoti  notworthy.gif  nono.gif

Oi, mamytes, tepu ir as savaja zaraza ant pado su ta rugstim Acetocaustin. Dar tik viena karta uztepiau, atrodo jokio poveikio dar nematyt verysad.gif Laukiu nesulaukiu kada vel galesiu patept ir paesdint ja ax.gif Skauda bjaurybe, paeit nebegaliu, o pas chirurgus pjaustyt eit bijau doh.gif Sakiau varysiu iki pergales su ta rugstim gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute2002 @ 2008 05 18, 13:36)
Oi, mamytes, tepu ir as savaja zaraza ant pado su ta rugstim Acetocaustin. Dar tik viena karta uztepiau, atrodo jokio poveikio dar nematyt verysad.gif Laukiu nesulaukiu kada vel galesiu patept ir paesdint ja ax.gif Skauda bjaurybe, paeit nebegaliu, o pas chirurgus pjaustyt eit bijau  doh.gif Sakiau varysiu iki pergales su ta rugstim gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  bash.gif

Nu ryztas pavydetinas biggrin.gif Saunuole!
Atsakyti
Ko tik nebandziau ir as kai ant kiekvieno rankos pirsto turejau, kai kur net po kelias, bet nei vaistai nei jokie kitokie preparatai nepadejo, tik vienintelis dalykas, kai jau buvau praradusi vilti ir po keliu menesiu nieko nebedarymo teta pasake, kad per "sirgima su menstruacijom" reikia pateplioti. Procedura ne kokia, bet rezultatas thumbup.gif

Nebeturejau ne vienos karpos ir taip apie 5 metus, bet kaip ir minejo kazkas, kad jos kaip pusleline, kazkada ima ir atsiranda... Tai dabar pora mazuciu turiu vel, vis neprisiruosiu vel tos proceduros pakartoti, o vis bandau kitus metodus, bet matau kad nieko nebus, teks pasiterlioti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 05 18, 17:03)
Ko tik nebandziau ir as kai ant kiekvieno rankos pirsto turejau, kai kur net po kelias, bet nei vaistai nei jokie kitokie preparatai nepadejo, tik vienintelis dalykas, kai jau buvau praradusi vilti ir po keliu menesiu nieko nebedarymo teta pasake, kad per "sirgima su menstruacijom" reikia pateplioti. Procedura ne kokia, bet rezultatas  thumbup.gif 

Nebeturejau ne vienos karpos ir taip apie 5 metus, bet kaip ir minejo kazkas, kad jos kaip pusleline, kazkada ima ir atsiranda... Tai dabar pora mazuciu turiu vel, vis neprisiruosiu vel tos proceduros pakartoti, o vis bandau kitus metodus, bet matau kad nieko nebus, teks pasiterlioti...  ax.gif

jei zinocizu, kad tikrai pades, galeciau ir visa kompresa uzsidet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(sunnyday @ 2008 05 18, 16:17)
Nu ryztas pavydetinas  biggrin.gif  Saunuole!

aciu uz palaikyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute2002 @ 2008 05 19, 09:54)
jei zinocizu, kad tikrai pades, galeciau ir visa kompresa uzsidet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai pades! Tik reikia prisiversti tai padaryti... ax.gif
Atsakyti
Maciau reklama,kaip karpa uzsaldyt,atrodo azotu,namuose ir nepamenu koki internetini psl.nurode.Gal kas zinot
Atsakyti
oj nzn, db gydausi su cesnaku, nk gero , nebezinau ka daryti sad.gif
Atsakyti