Sveikos merginos. As turejau daug karpu ant ranku pirstu, ko tik nedariau. Po to nusipirkau vaista "Duofilm" karpoms gydyti. Manau kad jo galima rasti,bet kurioj vaistineje. Tepti tik nakciai,gerai isbrinkinus karpa. Kai karpa isbrinksta efektas geresnis. Reikia turet kantrybes, nes uztrunka kazkus menesis,kol isnyks visiskai. Mano vyras turejo ant kojos pado, taip pat issigyde tuo paciu vaistu. Pabandykit.
QUOTE(rasa24 @ 2008 05 09, 13:09)
Sveikos merginos. As turejau daug karpu ant ranku pirstu, ko tik nedariau. Po to nusipirkau vaista "Duofilm" karpoms gydyti. Manau kad jo galima rasti,bet kurioj vaistineje. Tepti tik nakciai,gerai isbrinkinus karpa. Kai karpa isbrinksta efektas geresnis. Reikia turet kantrybes, nes uztrunka kazkus menesis,kol isnyks visiskai. Mano vyras turejo ant kojos pado, taip pat issigyde tuo paciu vaistu. Pabandykit.
As ce buvau jau minejusi, kad taip truputi teploijausi savo "Menstruacijom". TIkriausiai man ce viskas kartu suveike. Mano drauges mergaitei buvo ant pado, ko ji ti neisbande, pas bobutes vaiksciojo, siula riso i mesla mete nepadejo nei vaistai. Kai viena bobute liepe tepti savo "menstruacijom" TIK TAIP IR ISGYDE.
QUOTE(Mayte @ 2008 05 08, 12:20)
Kaune,o kas?
aš ėjau pas gydytoją Grušauską Kaune, labai bent man liuks gydytojas, kainavo nedaug, bet tą koją gerai išpjaustydavo, žodžiu jis man tą tepaliuką ir rekomendavo
Papasakosiu kaip as karpas issigydziau. Paauglysteje ant vienos kojos pado atsirado karpute. Ji augo ir pradejo daugintis kol ant kulno buvo jau nebe viena, o visos 5 karpos. Ju man neskaudejo, bet vaizdelis nekoks. Vaiksciojau pas gygytojus, kurie man jas ir degino, ir tepaliukais liepe tepti, bet kaip nieko taip nieko.
Karta viena bobute patare, kad sese ar brolis, paeme siula, virs kiekvienos karpos suristu po mazga. Tada ta siula uzkasti po zeme ir daznai bei gausiai laistyti. Kai siulas supuna, karpos turetu isnykti. Emem taip ir padarem. Ir ka jus manot? Po poros savaiciu, gal biski daugiau, karpu kaip nebuta. Ir kol kas as ju neturiu
Karta viena bobute patare, kad sese ar brolis, paeme siula, virs kiekvienos karpos suristu po mazga. Tada ta siula uzkasti po zeme ir daznai bei gausiai laistyti. Kai siulas supuna, karpos turetu isnykti. Emem taip ir padarem. Ir ka jus manot? Po poros savaiciu, gal biski daugiau, karpu kaip nebuta. Ir kol kas as ju neturiu
nepykit merginos bet aš tokiom pasakom netikiu
QUOTE(žemuogienė @ 2008 05 10, 16:38)
nepykit merginos bet aš tokiom pasakom netikiu
aš irgi nė velnio netikėjau ir dabar netikiu,bet ėmiau ir taip sakant ant bajerio buvau taip padariusi- išnyko ar taip sutapo ar ką nežinau
QUOTE(žemuogienė @ 2008 05 01, 13:44)
bent man gydytojas liepė taip klijuoti. va 3 dienas laikiau, vakar nuėmiau, tai dalis karpos lengvai išsilupo lauk su visom kraujagyslėm - taškučiais. šiandien leisiu tai kojai padžiūti ir rytoj ar šįvakar vėl tepsiu
Sveiki, man rekomendavo tepti Acetocaustin ant karpos tik kartą per savaitę, tai taip ir dariau , be to ir lapelyje taip parašyta, karpa dingo po 4 savaičių. Siūlau neperdozuoti.
Papildyta:
QUOTE(Mayte @ 2008 05 01, 17:28)
Beje jau kojas suslapinau ir krenta pleistras..tai kazi ar jis ten jau prilips taip labai..reiks po kiekvieno slapinimo vel naujai klijuot
tai matyt ir nauda bus mazesne
tai matyt ir nauda bus mazesne
Jei jau patepei, rūgštis savo darbą daro ;o dėl pleistro, don't worry, ne jis gydo . Acetocaustin siūlau neperdozuot , nes rūgštis ypatingai ėdri, geriau elgtis apdairiai ir nesiskubinti didinti kiekį, nes gali pakenkti. , o karpa digs tikrai, gali neabejoti
QUOTE(banginux @ 2008 05 11, 09:46)
Sveiki, man rekomendavo tepti Acetocaustin ant karpos tik kartą per savaitę, tai taip ir dariau , be to ir lapelyje taip parašyta, karpa dingo po 4 savaičių. Siūlau neperdozuoti.
ten parašyta "gydytojui nenurodžius kitaip, tepti kartą per savaitę" taigi reikėjo tą mano koją pamatyti tikrai neperdozavom, be to, tai yra puikus gydytojas, kuris manau rekomendavo tinkamą gydymą, nes jau pasimatė joj rezultatai jei būčiau tepus kartą per savaitę, jaučiu dar metus būčiau šlubavusi
QUOTE(žemuogienė @ 2008 05 11, 10:11)
ten parašyta "gydytojui nenurodžius kitaip, tepti kartą per savaitę" taigi reikėjo tą mano koją pamatyti tikrai neperdozavom, be to, tai yra puikus gydytojas, kuris manau rekomendavo tinkamą gydymą, nes jau pasimatė joj rezultatai jei būčiau tepus kartą per savaitę, jaučiu dar metus būčiau šlubavusi
tada viskas puiku . sėkmės pribaigiant karpą iki galo
QUOTE(banginux @ 2008 05 11, 10:17)
tada viskas puiku . sėkmės pribaigiant karpą iki galo
bijau ir prisikalbėti, bet lygtai pabaiga jau matyti