Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(Mayte @ 2008 04 30, 20:56)
uztepiau acetocaustin ant pado tai dbr su baime lauksiu kas bus....bus jauciu blogai  doh.gif  palinkekit sekmes...  unsure.gif  reikia su pleistru be binto uzklijuot?
kad viskas priliptu? g.gif

bent man gydytojas liepė taip klijuoti. va 3 dienas laikiau, vakar nuėmiau, tai dalis karpos lengvai išsilupo lauk su visom kraujagyslėm - taškučiais. šiandien leisiu tai kojai padžiūti ir rytoj ar šįvakar vėl tepsiu wink.gif
Atsakyti
maniau , kad siandien skaudes bet kazkaip isvis nieko...gal per mazai uztepiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 05 01, 15:02)
maniau , kad siandien skaudes bet kazkaip isvis nieko...gal per mazai uztepiau?  g.gif

Beje jau kojas suslapinau ir krenta pleistras..tai kazi ar jis ten jau prilips taip labai..reiks po kiekvieno slapinimo vel naujai klijuot
tai matyt ir nauda bus mazesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 05 01, 17:28)
Beje jau kojas suslapinau ir krenta pleistras..tai kazi ar jis ten jau prilips taip labai..reiks po kiekvieno slapinimo vel naujai  klijuot
tai matyt ir nauda bus mazesne g.gif

aš pleistrą vyniojuosi apie visą koją, nes tie pleistrai šiuolaikiniai labai jau beryšio limpa. kai einu maudytis, koją kišu į maišiuką, o jeigu sušlapinu, klijuoju iš naujo. šiandien tepsiu vėl, nes vakar vakare patingėjau blush2.gif bet jau pradeda matytis koja, o nebe karpos dugnas. mažėja, plonėja labai, nes vienu metu jau buvo gilyn koks 1-1,5 cm. toks tiesiog guzas jautėsi unsure.gif
Atsakyti
as jau kelinta diena tepus su arbatmedzio aliejum, na karpa irma gerokai apipjasuciau su britva , ismirkau, apipjaustau, na ji pradejo sukieteti ir kilti y pavirsiu tai vis nupjaunu. gal galu gale isvis iskils ir iskris smile.gif oj dziaugsmo butu smile.gif
Atsakyti
Na jei kas ateity gydyd ant pado su Acetocaustin tai gydykit kai nereiks daug vaiksciot biggrin.gif nes dbr negaliu tos kojos ant zemes pristatyt, tai namie ant kulno vaikscioju, o isejus dar niekur nebuvau.... doh.gif
Atsakyti
oho , nu as su juo tada negydysiu man nevaiksciot neiseina. sekmes gydantis. beje ne y tema biski , bet mano poniukei ant nosies isdygo gal 5 karpos tai patepiau su salvijos tokiu skaniai kvepianciu pusimis tepalu, kita diena su arbatmedzio eteriniu aliejum, ir ziuriu kad tos mazikes karpikes pirmo karto neatlaike smile.gif tai va abi db gydomes tas slykstukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 05 05, 12:47)
Na jei kas ateity gydyd ant pado su Acetocaustin tai gydykit kai nereiks daug vaiksciot  biggrin.gif  nes dbr negaliu tos kojos ant zemes pristatyt, tai namie ant kulno vaikscioju, o isejus dar niekur nebuvau.... doh.gif

gal per daug užtepei? g.gif matai, kai man ta koja NUOLAT skaudėdavo, tai kažkokio papildomo skausmo nejutau, o ir gydytojas sakė kad šiaip priklauso kažkiek skaudėti kai tepi tą rūgštį 4u.gif man asmeniškai tas vaistukas daro stebuklus, nes neprisimenu tokios lengvos savo kojos, dabar įmaunu jau beveik į visus batus, ryte ypatingai (anksčiau norėdavau vaiką į darželį veždama šlepetes mautis doh.gif ) smile.gif
Atsakyti
matai man karpos neskaudedavo...na kartais jei kur skaudziai primindavau...tai va dbr jau pasijuto..pirma syk kai tepiau tai nieko nebuvo dvi dienas, tada antra syki kiek daugiau patepiau...tai dbr jau nekas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mayte, kentėk biggrin.gif mano gydymas jau eina į pabaigą tik šito stebuklingo vaisto dėka. vakar buvau pas gydytoją, išlupo dalį lauk, tai, kas liko, dar patepliosiu kelias dienas ir sakė turėtų viskas išlipti lauk. o kokia baisi ta koja buvo iš pradžių doh.gif
beje, kokiam tu mieste?
Atsakyti
Kaune,o kas? smile.gif
Atsakyti
oi karpos ziuriu labai individualus dalykas toks vieniem padeda vieni vaistai kitiems jie visai nepadeda ....pas mane kai buvo as isbandziau ir pirktinius tepaliukus,ir su britva bandziau pjaustyt vis ataugdavo ir atugdavo,tai mama patare darzuose auga tokia zole nezinau kaip ji vadinasi bet toks baltas pienas bega is jos,tai karpa nunyko per savaite tiesiog ant akiu,patariu pabandyt nes vasara kaip tik ateina smile.gif
Atsakyti