QUOTE(jurgitokas @ 2008 04 27, 23:50)
Ir as turejau si "dziaugsma" ant pado..... Labai skausminga vaiksciot budavo,tepiau arbatmedzio aliejum,kai tik atsimenu budavo tai ir tepu , tiesa vis kur nors eidama,kai skaudedavo,sakydavau isnyks isnyks jos ir isnyko ,padziuvo ir nukrito
tai cia arbatmedio eteriniu, taip?
QUOTE(Mayte @ 2008 04 27, 11:21)
O tai kaip ten jas''nuristi'' reikia? pas mane tai ant pado yra tai bijau kad jei budas skausmingas tai nlb paeisiu :S nes kazkada su acetocaustin nuo pirsto gydziau tai net prisiliest niekur negalejau tai jau padas isvis nepaeiciau
Su Acetocaustinu reikia elgtis labai atsargiai ir tepti tik vieną kartą, tada neskauda, nes nei man, nei vaikui neskaudėjo ir karpučių kaip nebuvę
QUOTE(banginux @ 2008 04 28, 12:58)
Su Acetocaustinu reikia elgtis labai atsargiai ir tepti tik vieną kartą, tada neskauda, nes nei man, nei vaikui neskaudėjo ir karpučių kaip nebuvę
As viena kart ir tepiau...bet tia ji po kiek laiko nusilupo ir vel ataugo...ir taip jau 2 sykius
QUOTE(banginux @ 2008 04 28, 11:58)
kažin ar vieną kartą aš dabar gydausi pagal gydytojo nurodymus ir tuo vaistu esu labai patenkinta. mano karpa ant pado buvo jau kaip 5 centai, negalėjau į batus įmauti. tepu Acetocaustinu 3 dienas, 1 pertrauka, vėl 3 tepu, vėl petrauka. kas 2 savaites einu pas gydytoją ir tą dalį, kuri numirė, krapšto lauk. karpa labai sumažėjo, nebejaučiu kad ją turiu, bet dar išlenda naujų taškelių - kraujagyslių tai tepu toliau
O tai tas tris dienas kiekviena diena tepi? ir neskauda? Nes as kai ant pirsto tepiau man gerokai skaudejo, o cia darant pado tai baisu kad paskui vaiksciot negalesiu
QUOTE(Mayte @ 2008 04 28, 00:08)
tai cia arbatmedio eteriniu, taip?
Aha arbatmedzio eteriniu aliejumi,tepiau ir tepiau pastoviai,vis kai suminksteja budavo krastus nupjaustineju ir vel tepu
QUOTE(jurgitokas @ 2008 04 29, 17:45)
Aha arbatmedzio eteriniu aliejumi,tepiau ir tepiau pastoviai,vis kai suminksteja budavo krastus nupjaustineju ir vel tepu
Kaip baisiai skamba '' nupjaustineju'' man isvis nedrasu prie tu karpu list..atrodo dartik kitka uzkresiu nu db actu teplioju....galvoju ar juo ir tepliot...ar arbatmedziu bandyt.. bet su tuo aliejum turbut l ilga muzika...ar isvis acetocaustin bandyt?ale kad baisu jis man...labai jau toks''piktas''
QUOTE(Mayte @ 2008 04 29, 16:31)
O tai tas tris dienas kiekviena diena tepi? ir neskauda? Nes as kai ant pirsto tepiau man gerokai skaudejo, o cia darant pado tai baisu kad paskui vaiksciot negalesiu
nea, užtepu, klijuoju tą paprastą pleistrą be binto ir tris dienas vaikštau - kad jinai tiesiog dūstų tuose vaistukuose, negautų oro. tada dieną pavaikštau be pleistro, vėl 3 dienas su. tada lekiu pas gydytoją, kadangi atšoka dalis karpos, ją išrauna lauk. taip ir mažinam. kol kas viskas labai gerėja pradžioje skaudėjo labiau, dabar jau mažiau skauda kai tepu. bet mano karpa ant pado bjaurioj vietoj, paskutiniu metu bandant kitus gydymo būdus man tą koją taip skaudėjo, kad neįmaudavau į bet kokius batus taigi tas skausmelis kai kažkiek graužia Acetocaustinas, man lygus 0
Sveikutes. As turejau dauk karpu ant ranku pirstu. Gal ne kaip nuskambes, bet as issigydziau savo menesinem. Labai geras senoliu patarimas. Ir gan greitai.
uztepiau acetocaustin ant pado tai dbr su baime lauksiu kas bus....bus jauciu blogai palinkekit sekmes... reikia su pleistru be binto uzklijuot?
kad viskas priliptu?
kad viskas priliptu?