turiu ir as sita problemele ant pado gal 10 karpikiu priaugo, mazu ir dideliu... tepiau su svieziai spaustu ugniazoliu tepalu, nelabai padejo, nebent per mazai tepiau ... koks vaistas veiksmingiausias?
Papildyta:
beto sese pasiule nevalgyti 1 diena sako padeda, nes karpos negauna maisto is pacios palika kuna, pati taip issigyde
[quote=Mayte,2008 04 27, 19:09]
O ant kojos, prie mazojo pirstelio, turejau ir as, tai irgi su "Cistotel" tepiau. Pajuodavau, uzsidejo sasiukas ir viskas, daugiau nera...
[/quote]
o tas cistotel brangus? Neskaudejo kai gydei? Pas mane matai vienoj vietoj ant pado ju daug,,,
[/quote]
Na, jis max 6 lt kainuoja. Galima turguj rasti pas bobutes kur rusiskais vaistais prekiauja. Arba bent jau as tai pirkau "Gamtos vaistinelej" Madoj...
O ant kojos, prie mazojo pirstelio, turejau ir as, tai irgi su "Cistotel" tepiau. Pajuodavau, uzsidejo sasiukas ir viskas, daugiau nera...
[/quote]
o tas cistotel brangus? Neskaudejo kai gydei? Pas mane matai vienoj vietoj ant pado ju daug,,,
[/quote]
Na, jis max 6 lt kainuoja. Galima turguj rasti pas bobutes kur rusiskais vaistais prekiauja. Arba bent jau as tai pirkau "Gamtos vaistinelej" Madoj...
as db bandau su actu ir miltais pranesiu kaip sekesi...
Tai joa reiktu...nes man jau atsibodo..syki lyg ir nusigydzius buvau bet vel toj vietoj daug priviso
QUOTE(sung @ 2008 04 26, 22:07)
Tai ka,ji turi medicinini issilavinima,kad ismano tokius dalykus?
Na medicininio gal ir neturi,bet turi daugiau kaip 20 metu staza ir savo darbui labai atsidavus.Dar neteko girdeti kad kam nepatiktu jos darbo kokybe Jau kokios prastos nuotaikos nueiciau,prikibti niekada neturejau progos.
QUOTE(RAMSE @ 2008 04 27, 22:20)
Na medicininio gal ir neturi,bet turi daugiau kaip 20 metu staza ir savo darbui labai atsidavus.Dar neteko girdeti kad kam nepatiktu jos darbo kokybe Jau kokios prastos nuotaikos nueiciau,prikibti niekada neturejau progos.
O gal gali papasakot kai ji taip karpai padare?
Labukas! Na pirmiausia tai uzmerke kojas 5 min,paskui jas nusausino,uzpurske kazkokiu putu,ant koju uzdejoi maiselius,palaike10 min,nusausino,kazkokiu neiprastos formos angaliu elektriniu budu nuslifavo karpos pavirsiu,kazko uzpyle ir an jos uztepe kazkokia kosyte.Nelabai klausinejau kas tai per priemones,skaudejo danti,tai ji dar ismasazavo vidutini pirsteli,kad praeitu skausmas,gal sutapimas,bet padejo
QUOTE(RAMSE @ 2008 04 27, 23:35)
Labukas! Na pirmiausia tai uzmerke kojas 5 min,paskui jas nusausino,uzpurske kazkokiu putu,ant koju uzdejoi maiselius,palaike10 min,nusausino,kazkokiu neiprastos formos angaliu elektriniu budu nuslifavo karpos pavirsiu,kazko uzpyle ir an jos uztepe kazkokia kosyte.Nelabai klausinejau kas tai per priemones,skaudejo danti,tai ji dar ismasazavo vidutini pirsteli,kad praeitu skausmas,gal sutapimas,bet padejo
hmm..kaip idomiai...Atrodo kai jei prie tos karpos nagus kisa tai turetu uzkrest kitas vietas... nauju neatsirado? Ir skaudejo kai ta procedura dare? nes man kai ant pado tai kartais ir vaikstant jauciasi, tai baisu pagalvot dar apie slifavima kazkoki