Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

Na, kai aš karpas naikinausi Duofilmu, tai kasdien juo ir tepliodavaus. Prieš tai gerai kojas atmirkydavau vandeny ir su pemza nugremždavau. O tada ant kiekvienos karpelės tepiau tą Duofilmą. Tai nunyko visos.
Atsakyti
Man dar mokantis mokykloje rankos buvo nusėtos karpomis. Net rašyti būdavo gėda doh.gif Tėvai veždavo į kosmetologijos kabinetą,kur degindavo su azoto rūgštim, tai bijodavau baisiausiai,nes skaudėdavo. Ir skindavau karpažoles,iš kotelio bėgdavo skystis,tai juo tepdavau. Ir močiūtė bandė "nurišti",kitaip sakant paburtauti. Bet kažkaip nė pati nepastebėjau kaip laikui bėgant jos išnyko. Yra svarbu nunaikinti pirmąją, vadinamą "motinine". Atseit nuo jos viskas ir prasideda, dauginasi. I jokiu būdu nedraskyti, nes jos dar labiau suaktyvėja.
Po daugelio metų, vėl pastebėjau, kad atsirado,bet ant kojos. Tai gydytoja rekomendavo nulėkti i Vokiečių vaistinę ir užsisakyti Condylox. Na buteliukas mažytis, bet velniškai brungus doh.gif, berods 180 lt, o kiekio nedaug. Tik reikėjo iš gydytojo specialaus sutikimo su antspaudu. Formą davė vaistinėje. Vaistai atkeliavo po savaitės. Bet užteko kelių patepimų thumbup.gif ir išnyko. Pabandysiu foto įkelt,jei pavyks, kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoshius @ 2008 04 25, 13:39)
Man dar mokantis mokykloje rankos buvo nusėtos karpomis. Net rašyti būdavo gėda doh.gif Tėvai veždavo į kosmetologijos kabinetą,kur degindavo su azoto rūgštim, tai bijodavau baisiausiai,nes skaudėdavo. Ir skindavau karpažoles,iš kotelio bėgdavo skystis,tai juo tepdavau. Ir močiūtė bandė "nurišti",kitaip sakant paburtauti. Bet kažkaip nė pati nepastebėjau kaip laikui bėgant jos išnyko. Yra svarbu nunaikinti pirmąją, vadinamą "motinine". Atseit nuo jos viskas ir prasideda, dauginasi. I jokiu būdu nedraskyti, nes jos dar labiau suaktyvėja.
Po daugelio metų, vėl pastebėjau, kad atsirado,bet ant kojos. Tai gydytoja rekomendavo nulėkti i Vokiečių vaistinę ir užsisakyti Condylox. Na buteliukas mažytis, bet velniškai brungus  doh.gif, berods 180 lt, o kiekio nedaug. Tik reikėjo iš gydytojo specialaus sutikimo su antspaudu. Formą davė vaistinėje. Vaistai atkeliavo po savaitės. Bet užteko kelių patepimų thumbup.gif ir išnyko. Pabandysiu foto įkelt,jei pavyks, kaip atrodo mirksiukas.gif

As irgi dar mokykloj turejau viena ant rankos, netycia ja uzkabinau, pasipyle is jos kraujas, o po to baisiausiai apsejo visa ranka doh.gif doh.gif buvo geda paduoti kam nors ranka, labai kompleksavau verysad.gif Bandziau gydyt su karpazolem-nieko nepadejo. Kelios drauges buvo deginusios jas su azotu, bet po kiek laiko jos vel ataugdavo. Tada kaime isgirdau toki recepta, is kurio ilgai juokiausi, sakiau apsurdas, o po geru metu sugalvojau ant bajerio pabandysiu bigsmile.gif
Reikia mazo gabaliuko zaliu, ta prasme nerukytu lasiniu. Su jais perbraukti per motinine karpa ir su pasislykstejimu ismesti i siuksledeze.... Atrode juokinga bet kai perbraukiau taip slykstu pasidare... Padariau taip ir po to apie jas kazkaip primirsau, ogi viena diena, gal po poros savaiciu ar menesio, ziuriu nera nei vienos ohmy.gif Negalejau patiketi g.gif O taip ilgai tuo bobuciu receptu netikejau.... Ir nuo to laiko nei viena neisdygo yahoo.gif victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 25 balandžio 2008 - 16:13
QUOTE(agnir @ 2008 04 25, 16:10)
Reikia mazo gabaliuko zaliu, ta prasme nerukytu lasiniu. Su jais perbraukti per motinine karpa ir su pasislykstejimu ismesti i siuksledeze.... Atrode juokinga bet kai perbraukiau taip slykstu pasidare... Padariau taip ir po to apie jas kazkaip primirsau, ogi viena diena, gal po poros savaiciu ar menesio, ziuriu nera nei vienos ohmy.gif Negalejau patiketi g.gif O taip ilgai tuo bobuciu receptu netikejau.... Ir nuo to laiko nei viena neisdygo yahoo.gif  victory.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na cia vienas "originaliausiu" liaudies medicinos budu gydytis karpas. Bet gi svarbiausia, kad padejo, nepaisant to, kaip juokingai ar kvailai tai skamba mirksiukas.gif
O siaip tai gal nieko naujo ir nepasakysiu (deja, neskaiciau visos temos), taciau daugumoje atveju karpos atsiranda del stipriai nusilpusios imunines sistemos. O imunitetui atstatyti yra viena labai veiksminga priemone (kuria, beje, rekomenduoja ir dermatologai, gydantys karpas) - Bereso lasai. Deja, tai nepigus vaistas, buteliukas kainuoja apie 50 Lt, jo uztenka mazdaug menesiui. Taciau rezultatai pasiekiami tikrai greiciau (patikrintas reikalas). Be abejo, vien sito nepakanka, tai tik papildoma priemone be pagrindiniu karpas gydanciu vaistu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minik: 25 balandžio 2008 - 18:03
tai dar buvo daugiau isbandziusiu su actu ir miltais?
Atsakyti
Labukas.Man tai karpas nuo kojos pado pagyde mano manikiuriste,vienas apsilankymas ir jos kaip nebuta thumbup.gif Gal ir jus pas saviskes paklauskit,juk jos zino ivairiausiu budu.
Atsakyti
Tai ka,ji turi medicinini issilavinima,kad ismano tokius dalykus?
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2008 04 26, 20:36)
Labukas.Man tai karpas nuo kojos pado pagyde mano manikiuriste,vienas apsilankymas ir jos kaip nebuta thumbup.gif Gal ir jus pas saviskes paklauskit,juk jos zino ivairiausiu budu.

o tai ka ji padare? g.gif beje su kokiu actu miltus reikia maisyt? Su obuoliu, tuo tokiu stipriu ar bet koks tinka? dbr kitokio neturejau tai su vynuogiu uzmaisiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayte: 26 balandžio 2008 - 22:47
As irgi pasipasakoti noriu smile.gif Turejau karpuciu ant veido... Tokiu mazuciu ploksciuju veido karpu. Tai azotu as jas deginusi esu kokius 4 kartus (isivaizduokit, kaip tai atrodo ant veido... verysad.gif ) O paskui, pasiskaicius jusu temos isbandziau "Cistotel". Ir ka - karpos isnyko per mazdaug savaite thumbup.gif
Visai neseniai buvau pas dermatologe savo, pasipasakojau su kuo isnaikinau jas (labai bijojau, nes ji azoto salininke), bet ji nusisypsojo ir pasake: "Cia dar nieko. Buna, kad pacios tas karpas "risam" ir siula i vazona pakasam. Ir kas juokingiausia - padeda" Va cia tai tikrai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai kaip ten jas''nuristi'' reikia? doh.gif biggrin.gif pas mane tai ant pado yra tai bijau kad jei budas skausmingas tai nlb paeisiu :S nes kazkada su acetocaustin nuo pirsto gydziau tai net prisiliest niekur negalejau tai jau padas isvis nepaeiciau unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 27, 13:21)
O tai kaip ten jas''nuristi'' reikia?  doh.gif  biggrin.gif pas mane tai ant pado yra tai bijau kad jei budas skausmingas tai nlb paeisiu :S nes kazkada su acetocaustin nuo pirsto gydziau tai net prisiliest niekur negalejau tai jau padas  isvis nepaeiciau  unsure.gif

Kazkaip toks irgi liaudies medicinos budas yra, kad reikia ant virvutes uzristi tiek mazgiuku, kiek yra karpu ir uzkast i zeme (per pilnati atrodo lotuliukas.gif ). Bet kokiu atveju, juokingas toks budas, bet dar veikia manau ir saviitaiga g.gif
O ant kojos, prie mazojo pirstelio, turejau ir as, tai irgi su "Cistotel" tepiau. Pajuodavau, uzsidejo sasiukas ir viskas, daugiau nera... thumbup.gif
Atsakyti

O ant kojos, prie mazojo pirstelio, turejau ir as, tai irgi su "Cistotel" tepiau. Pajuodavau, uzsidejo sasiukas ir viskas, daugiau nera... thumbup.gif
[/quote]
o tas cistotel brangus? Neskaudejo kai gydei? Pas mane matai vienoj vietoj ant pado ju daug,,, verysad.gif
Atsakyti