nz ar kas rase,tingejau visa tema skaityt turejau ir as tu bjaurybiu,nepadejo nieks,vaistinej ir azoto ten kazkoki gamini pirkau ir nepigiai...ir visus kitus liaudiskus,tradicinius ir netradicinius budus isbandziau,zodziu viska kas imanoma,o padejo paprasciausias tepaliukas,kalvariju turguj kioskelis maisto papildu ir vitaminu rusisku berods yra,sumokejau 5lt ir isnyko visos iki vienos,be jokio skausmo ir ypatingu pastangu,dar pardaveja juokes"jei sitas nepades tai nebepades niekas"
QUOTE(Faustinata @ 2008 02 24, 15:12)
Gal kuri turėjote karpą ant pado, sakyčiau giluminę, kurios beveik nesimato tik toks kaip juogas taškas. Apavus ankštesnę avalynę pradėjo skaudėti ir šiek tiek pradėjo didėti Kaip reikėtų ją gydyti? Ačiū atsiliepusioms
aš turiu tokį vargą čia jau nebe su actais gydyt metus laiko važinėdavau, šaldydavo man ją azotu kas kelias savaites, ir nieko. dabar viena gydytoja liepė elektra degint - jau mėnuo praėjo, gyja po truputį. nemaloni procedūra buvo, ale pas mane ant pačios pado pagalvėlės - labai minasi, naktim nebegalėjau miegoti kaip skaudėdavo tikiuosi, kad po trupučiuką žaizda sugis ir bus liuks
Turėjau ir aš visai neseniai laaabai daug karpų. Atsirado nei iš šio, nei iš to prieš porą metų. Kalbama, kad karpos dažnausiai atsiranda dėl nervinės įtampos ir imuniteto nusilpimo. Gal taip ir buvo.
Pradžioj atsirado viena ant rankos piršto, kita - ant kojos piršto. Išdegino jas man azotu, bet ant kojos piršto ataugo dar didesnė, o po kiek laiko atsirado dar daugiau, ant abiejų padų gal po 10-15 ir ant rankų apie 10. Skausmingiausios buvo panagėse, fui net nupurto, kai atsimenu. Tada buvo gana įtemptas mano gyvenimo periodas.
Bandžiau gydytis Duofilm, bet pastojau ir nenorėjau juo nėščia tepliotis, galvojau pagimdysiu, tada gydysiuos. Nėštumo metu vaistinėj užmačiau rusiško ugniažolės ekstrakto, tai ir jo nusipirkau, bet neprireikė... Po gimdymo įvyko tikras stebuklas, visos karpos pačios išnyko. Paskutinioji ant rankos piršto jau vos matosi, net pačiai sunku patikėt. Bet gal ir atsipalaidavusi po gimdymo jaučiausi, visiškai dėl nieko nesinervavau, gyvenau ramų gyvenimą.
Taigi, liko pas mane Duofilm (likę 4/5) ir ugniažolės ekstraktas (likę 1/2). Galiu padovanoti kam nors, rašykit į až.
Pradžioj atsirado viena ant rankos piršto, kita - ant kojos piršto. Išdegino jas man azotu, bet ant kojos piršto ataugo dar didesnė, o po kiek laiko atsirado dar daugiau, ant abiejų padų gal po 10-15 ir ant rankų apie 10. Skausmingiausios buvo panagėse, fui net nupurto, kai atsimenu. Tada buvo gana įtemptas mano gyvenimo periodas.
Bandžiau gydytis Duofilm, bet pastojau ir nenorėjau juo nėščia tepliotis, galvojau pagimdysiu, tada gydysiuos. Nėštumo metu vaistinėj užmačiau rusiško ugniažolės ekstrakto, tai ir jo nusipirkau, bet neprireikė... Po gimdymo įvyko tikras stebuklas, visos karpos pačios išnyko. Paskutinioji ant rankos piršto jau vos matosi, net pačiai sunku patikėt. Bet gal ir atsipalaidavusi po gimdymo jaučiausi, visiškai dėl nieko nesinervavau, gyvenau ramų gyvenimą.
Taigi, liko pas mane Duofilm (likę 4/5) ir ugniažolės ekstraktas (likę 1/2). Galiu padovanoti kam nors, rašykit į až.
QUOTE(auruciukasss @ 2008 02 29, 17:52)
nz ar kas rase,tingejau visa tema skaityt turejau ir as tu bjaurybiu,nepadejo nieks,vaistinej ir azoto ten kazkoki gamini pirkau ir nepigiai...ir visus kitus liaudiskus,tradicinius ir netradicinius budus isbandziau,zodziu viska kas imanoma,o padejo paprasciausias tepaliukas,kalvariju turguj kioskelis maisto papildu ir vitaminu rusisku berods yra,sumokejau 5lt ir isnyko visos iki vienos,be jokio skausmo ir ypatingu pastangu,dar pardaveja juokes"jei sitas nepades tai nebepades niekas"
O Tu gal gali pasakyti, kaip tas tepaliukas vadinasi? Nes man vel isdygo karpa, o su azotu patirt to skausmo nebenoriu
QUOTE(Ievaa @ 2008 03 17, 21:19)
O Tu gal gali pasakyti, kaip tas tepaliukas vadinasi? Nes man vel isdygo karpa, o su azotu patirt to skausmo nebenoriu
sorry bet neatsimenu skystis tai toks permatomas baltas,tokiam indeli kaip kvepalu meginukai buna,ir bent jau as kai pirkau tai turejo tik ugniazoles ekstrakto ir to mano stebuklingo nes as pries tai ugniazoles turejau tai man nepadejo tai pasiule stipresni,bet gali pries tai pabandyt ir su silpnesniu,MB padejo ir tas,jis kaip tik pries tavo posta aprasytas
buvo ir pas mane tos gilumines ant pado, tas duofilm nieko jis man nepadejo zaidimas tik per ta laika karpu tik daugiau atsirado taigi nuejau ir uzdegino beda ta kad viena karpa tokioje vietoje buvo kad as nuolat ta vieta minu ir zaizda iki galo neuzgija jau 7 menesiai... lyg nuospauda bet atvira tokia nemoku nei pasakyt, gal kam panasiai buvo? gal zinot kuo tept, ka daryt?
turėjau ir aš šitą "džiaugsmelį " ant rankų gal buvo 15-20.tepiau duofilmu, ir tuo rusišku,man nepadėjo manau tokie padeda kai turi vieną ar dvi..nuėjau į klinikas ir nudegino visas popirmo karto ataugo keletas,tai teko vėl deginti ir dabar daugiau kaip metai nebėra jų tai pat gėriau tokius žirniukus himeopatiniai lyg jei (tikrai nepamenu) jie stiprint atsparumui ir imuninėm todėl geriau manau nusidegint,pakentėt čiučiuką ir bus ramu
QUOTE(vaidicita @ 2008 03 17, 22:56)
buvo ir pas mane tos gilumines ant pado, tas duofilm nieko jis man nepadejo zaidimas tik per ta laika karpu tik daugiau atsirado taigi nuejau ir uzdegino beda ta kad viena karpa tokioje vietoje buvo kad as nuolat ta vieta minu ir zaizda iki galo neuzgija jau 7 menesiai... lyg nuospauda bet atvira tokia nemoku nei pasakyt, gal kam panasiai buvo? gal zinot kuo tept, ka daryt?
pas mane jau 2 mėnesiai beveik, o š... skauda kartais labiau, kartais mažiau. eisiu normalios gydytojos ieškoti, maniškė tokia nelabai toj vietoj kur degino - nuospauda susidarė, storėja po biškiuką, įtariu kad gal dar liko koks taškiukas tops bjaurasties ir vėl iš naujo auga pas mane irgi tokioj vietoj ant pado - minasi labai tepu kerasal kol kas, jis minkština, ta nuospauda gal po biškiuką išsilups tikiuosi
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 19, 22:37)
pas mane jau 2 mėnesiai beveik, o š... skauda kartais labiau, kartais mažiau. eisiu normalios gydytojos ieškoti, maniškė tokia nelabai toj vietoj kur degino - nuospauda susidarė, storėja po biškiuką, įtariu kad gal dar liko koks taškiukas tops bjaurasties ir vėl iš naujo auga pas mane irgi tokioj vietoj ant pado - minasi labai tepu kerasal kol kas, jis minkština, ta nuospauda gal po biškiuką išsilups tikiuosi
nu va ir pas mane tas pats... nezinau kur cia kreiptis ar i kosmetologa ar i gydytoja... gal reiktu ortopediniam bandyt kaune, bet kad eiles iki geguzes galo
Turejau as toki dziaugsmeli ant pedu. Skaudejo. Labai nepatogu buvo. Isbandziau, tuo metu, visus gydytojos rekomenduotus vaistus. Nieko nepadejo. Tai gydytoja pasake: arba reik issidegint, arba rask kokia bobute, kuri uzkalbetu. Radau kaime bobule, uzkalbejo ir po savaites jos nukrito (keistas jausmas ir vaizdelis). Taciau po keliu metu, nusilpus imuninei sistemai, vel atsirado. Teko lankyti ta pacia bobule... Dabar, jau kokius penketa meteliu, ju neturiu. Pati kazkaip netikiu tokiais dalykais ir pirmakart vaziavau pas ta bobule labai skeptiskai buvau nusiteikus. Na, o kai padejo...
as tais parazites bandau naikinti duofilmu,bet atrodo isinaikini ir vel istypso kokios 3 .dabar aptikau ir ant pado pora kartu patepiau nezinau reiks ziuret kiek jos cia mane kankins gal kokia bobute reiks ieskotis