Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

as pati turejau karpu ant kaklo,ir ant pirstu,o issigydziau tai labai paprastu mociutes pasakytu receptu.reikia acto esencijos truputi sumaisyti su miltais,kad gautusi tokia kosele,ir kiekviena diena tepti karpas,tik atsargiai,kad nepatektu ant pacios odos,nes isgrauzia zaizdeles,jei tepsite kiekviena diena,po kelis kartus,mazdaug po savaites neturesite karpu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2008 02 20, 12:29)
as pati turejau karpu ant kaklo,ir ant pirstu,o issigydziau tai labai paprastu mociutes pasakytu receptu.reikia acto esencijos truputi sumaisyti su miltais,kad gautusi tokia kosele,ir kiekviena diena tepti karpas,tik atsargiai,kad nepatektu ant pacios odos,nes isgrauzia zaizdeles,jei tepsite kiekviena diena,po kelis kartus,mazdaug po savaites neturesite karpu smile.gif

as turiu karpa ant pirsto, jau bandziau du tepaliukus, bet nei vienas nepadejo, atsirado vel...
reikes butinai isbandyti tavo mociutes recepta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Vakar stovedama pries veidrodi taip netycia "uzmaciau", kad ir man si "grozybe" vel atsirado ant ausies doh.gif pirma karta karpa atsirado toje vietoje pries 1.5 metu. Dabar kai pasiskaitinejau sia tema ir prisiminus ta laikotarpi, kai mane pacia "aplanke" karpa, galiu pritarti, kad ko gero tikrai jos atsiranda del organizmo nusilpimo, imuniteto susilpnejimo. tai vat... kai jau turejau galimybe, nuejau pas dermatologe ir ji man patare toki skysti. Tiesa pasakius, net nelabai galiu pasakyt kaip jie vadinasi, nes (dabar pasiziurejau) ant buteliuko nera pavadinimo, bet ju galima nusipirkti Azuolyno vaistineje Kaune smile.gif (cia ne reklama, tik patikslinimas, kadangi nezinau pavadinimo vaistu biggrin.gif ). Nusipirkau as to skyscio ir tepiau juo keleta dienu. Karpa kaip ir isnyko, taciau liko toks kaip ir sasiukas ar randelis. kadangi vaistukai siek tiek degina, tai pagailejau savo ausytes ir ant to randelio nebetepiau. tai ko gero iki galo ir neisnaikinau as tos bjaurybes.... bash.gif del to pries pora dienu ji vel "nudziugino" mane lotuliukas.gif nusipirkau vel tu paciu vaistu ir ziuresiu kaip dabar bus unsure.gif nes karpa sikart tikrai pasistenge ir didele uzaugo doh.gif
Atsakyti
o pas mane buvo daug karpukai man buvo 10m,is pradziu buvo kelios paskui ziuriu pilna ant veido,pilna ant koju,nugaros ant viso kuno,tarsi isberta. nuejau pas daktare ir ji nustate kad pas mane uzkreciamos karpos,vadinasi moliuskines ir greitai plintancios. vos as jas isgydziau vaiksciojau kaip raupsuotoji,gydziau tepaliuku nepamenu pavadinimo,maza bonkute ir labai smirda,tepdavau kasdien ir degindavo labai,bet issigydziau po metu kancios. o uzsikreciau besimaudydama nemune,nuo to laiko ne rankos nekisu i Nemuna!
Atsakyti
Aš karpų neturėjau niekada, bet mano vaikai prisirinko. Turėjo tokių dielių ant padų (kad net vaikščiot skaudėjo) ir ant rankų. Tai vaistinėj dave DUOFILM. Sakė, kad tinka tik nuo 12 metų, bet ir 8 nieko neatsitiko. Tikrai išnaikino visas karpas. Tik kantrybės reikėjo -gal poros savaičių ar ilgiau. Nebepamenu, nes prieš daugiau nei metus buvo. naudoji pagal instrukciją, tada pradėjo didėti, labiau skaudėt, kaip pūliai rinktūsi, tada kai visai pribrendo, tai kaip koks kamštukas oda nusiėmė, (patys vaikai nusikrapštė, biški persigandus buvau, nes nežinojau kas darosi) pūliai išbėgo, skylė kojoj liko. Bet po kiek laiko užsitraukė. Kitam vaikui, kažkaip vistiek skaudėjo, tai nuėjom pas gydytoją (maža kas), tai sakė, kad nebaigtas gydymas. Ir tikrai dar kokią savaitę kita patepliojom ir vėl pūliai išbėgo. Nuo to laiko švaru. Tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
sveikos,ir as turejau problemu su karpom ir mano brolis,jam berods buvo tik kokie 5 metukai..mes naikinome jas su duofilm-tikrai gera priemone-as tepdavausi po kelis kart per diena-broliui tepdavo karta i diena-po kurio laiko karpa pati nukrito,o broliui isnyko tfu tfu tfu g.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 02 23, 13:53)
naikinome jas su duofilm-tikrai gera priemone

drinks_cheers.gif nėščia buvau įsigijus karpą ant kojos piršto - Duofilm padėjo tikrai greitai ir neskausmingai thumbup.gif
Atsakyti
Prieš porą gerų metų turėjau ant rankos nykščio - draugė padėjo ir mes kartu ją nudeginom biggrin.gif
Dabar dar turiu ant smiliaus ( kokia čia zaraza užpuolė? ) deginimui paprastu būdu jau bijau pasiryžti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turėjote karpą ant pado, sakyčiau giluminę, kurios beveik nesimato tik toks kaip juogas taškas. Apavus ankštesnę avalynę pradėjo skaudėti ir šiek tiek pradėjo didėti schmoll.gif Kaip reikėtų ją gydyti? cool.gif Ačiū atsiliepusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2008 02 24, 16:12)
Gal kuri turėjote karpą ant pado, sakyčiau giluminę, kurios beveik nesimato tik toks kaip juogas taškas. Apavus ankštesnę avalynę pradėjo skaudėti ir šiek tiek pradėjo didėti schmoll.gif  Kaip reikėtų ją gydyti? cool.gif Ačiū atsiliepusioms 4u.gif

Aš turiu, pas mane tokia net grupelė karpų, bet neskausminga, todėl vis nepasiryžtu išnaikint, nes kiek matau, visi būdai gan skausmingi, tai bijau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Naikink su actu, maziausiai skausmingas bet vienas is efektyviausiu ir niekur ruostis nereik nes namie ta pasidaryt gali smile.gif
Atsakyti
labute smile.gif prisiskaiciau as cia jusu patarimu ir pasidariau taip vadinama "mociutes receptuka" su actu ir miltais ax.gif pasiziuresiu kaip ten gausis 4u.gif
Atsakyti