Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

Merginos linkiu jums visoms tų bjaurybių neturėti..

Turiu išbandytą receptą ( ir sau ir sūnui išgydžiau ) , kai 'sergate' užtepkite tai ant pleistro ir klijuokite nakčiai , galima tik ant motininės karpos ( didžiausios) , visos kitos jei yra išnyks kartu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane ant pado (netoli pirštų) yra karpų. Pirmoji atsirado labai seniai, gal prieš dešimt metų, nekreipiau dėmesio. Bet dabar jų ten jau grupelė, ir labai greit jos čia man pasidaugino, metai nepraėjo. Aišku, nei skauda, nei ką, o ir nemaišo ant pado, bet vistiek kažkaip neestetiška g.gif
Ar yra kokių naminių priemonių? o jei ne, tai kokie vaistukai veiksmingiausi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 01 18, 13:27)
Pas mane ant pado (netoli pirštų) yra karpų. Pirmoji atsirado labai seniai, gal prieš dešimt metų, nekreipiau dėmesio. Bet dabar jų ten jau grupelė, ir labai greit jos čia man pasidaugino, metai nepraėjo. Aišku, nei skauda, nei ką, o ir nemaišo ant pado, bet vistiek kažkaip neestetiška  g.gif
Ar yra kokių naminių priemonių? o jei ne, tai kokie vaistukai veiksmingiausi?  ax.gif

ACETOCAUSTIN biggrin.gif
http://www.medicine....e...&strid=6547
Atsakyti
pabandyk citrinu eterinio aliejaus misini su kremu bet koks tinka mano draugui padejo
Atsakyti
Turejau kazkada ant rankos, tai tiesiog nuejau i grozio salona Kosmedija Vilniuj ir nudegino man per tris kartus, is viso 15 lt sumokejau smile.gif
Atsakyti
pas mane buvo visa ranka karpom nusėta... doh.gif pirma naudojau duofilm bet be efekto..tada nusideginau jas klinikose, ataugo doh.gif po to ėjau antrą kartą ir gėriau vitaminus, kad imuninę stiprintų ir nuo virusinių ligų, ir dabar netauga wub.gif
Atsakyti
manau veiksmingiausias būdas visoms šitoms bjaurybėms šalinti (tame tarpe ir papilomoms) yra nudeginimas. Pati tai išbandžiau, nujautrintą ir nenujautrintą variantą, tik gyja ilgokai, nes vistik pradeginama iki bjaurasties šaknies, bet daugiau jau nebeatsianda, tfu tfu tfu
Atsakyti
buvo visa desne ranka nuseta mazutem karpom. naudojau duofilm, bandziau ir liaudiskus receptus tai be jokio efekto schmoll.gif padejo tik vaistukai kuriuos pagal uzsakyma sumaise vaistinej. labai greit isnyko karpos, ir jau gal puse metu neatauga.....tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diwa: 29 sausio 2008 - 19:04
thumbup.gif
Atsakyti
O labai skauda nudegint? unsure.gif

Reiktų kažką daryt, bet pas mane ant pado, tai paskui gal vaikščiot negalėsiu, jei ilgai gis ir skaudės? g.gif
Atsakyti
ilgai ir as vargau su karpomis doh.gif pamenu dar paauglei mama "pritaike" liaudiska recepta-sutarkavo cesnaka ir ta kosele nakciai uzdejo man ant pirstu(turejau 2 karpas) blink.gif spekit,kokia naktele buvo? frusty.gif ryta atsikelusi nusirisau ir issigandau-oda visa buvo nuseta puslelem,kurios virto viena didele pusle blink.gif mat per daug isgriauze oda.tvinksejo ta pusle,kol as pati ja praduriau biggrin.gif taip kartu su oda isnyko ir karpos.

jau zymiai veliau vel naujai atsiradusias karpas uzdegino kosmetologe smile.gif
Atsakyti
Tikrai veiksmingas Acetocaustin thumbup.gif
Atsakyti