turejau viena karpa pazastyje tokia ant kojeles, na pailga tokia...tai man patare viena forumiete uzristi prie pat skanies kur ji prasideda savo plauka, na ir ka uzrisau siaip taip pati, mazgeli padariau kad tvirtai laikytusi, Sake po keliu dienu nebus, Na ka, atrode nesuveiks jau nuliudau, o tada pradejo ji juoduoti, paskui dar keleta dienu pabuvo juoda ir nukrito! ir nebeatauga man jinai! tiesiog karpos negauna kraujo ir pacios nusimarina tom kam karpos tos pailgos siulau pabandyti
Štai ir aš papasakosiu kaip išnaikinau savasias karpas ant pado. Jos buvo tokios giluminės, vasara vos pavaikščiojau... Ko tik nebandžiau aš. Ir jūsų patarimais naudojaus ir iš vaistinės brangiausius tepaliukus pirkau, bet deja iki galo neišnykdavo tos bjaurybės. Bet mano manikiurininkė pasiūlė užsisakyt tokių vitaminuku(dažnai moterys juos šluota vadina) kur valo organizmą iš "Amway". Ir ką gi, pagėriau kokias 3savaites tuos labai jau nemalonaus skonio mitaminukus ir dingo visos mano niekdarės.
QUOTE(katyte @ 2007 12 16, 20:18)
Štai ir aš papasakosiu kaip išnaikinau savasias karpas ant pado. Jos buvo tokios giluminės, vasara vos pavaikščiojau... Ko tik nebandžiau aš. Ir jūsų patarimais naudojaus ir iš vaistinės brangiausius tepaliukus pirkau, bet deja iki galo neišnykdavo tos bjaurybės. Bet mano manikiurininkė pasiūlė užsisakyt tokių vitaminuku(dažnai moterys juos šluota vadina) kur valo organizmą iš "Amway". Ir ką gi, pagėriau kokias 3savaites tuos labai jau nemalonaus skonio mitaminukus ir dingo visos mano niekdarės.
kaži ar tikrai nuo to praėjo aš turiu gilią karpą ant pado, važinėju jau metus laiko beveik - šaldausi, deginam tepalais, tai mažėja laaaabai jau po biškiuką, jau taip atsibodo
QUOTE(žemuogienė @ 2007 12 17, 13:28)
kaži ar tikrai nuo to praėjo aš turiu gilią karpą ant pado, važinėju jau metus laiko beveik - šaldausi, deginam tepalais, tai mažėja laaaabai jau po biškiuką, jau taip atsibodo
Man irgi ant pado buvo, kelios net, tokios gilumines ir plito vis Tai as kreipiaus i Odos ir veneriniu ligu klinika, man ten saltu azotu nudegino viska. Keliskart lankiausi, operacija reikejo kartot, bet po menesio jau sokavau ir stripinejau kaip dramblys
na šiaip tai tie vitaminai valo organizmą, o karpos dažniausiai atsiranda dėl to,kad kažkas negerai su organizmu..bent man taip gydytoja pasakojo. ir aš nebūčiau vartojus tų vitaminų jei ne mamos draugės pasakojimas apie tai kaip tie vitaminai valo organizmą. Ji sakė,kad vienom susitvarko virškinimas, kitom svoris krinta, o kitom kaip man karpos dingsta.(toks atvejis su karpom buvo ne man vienai) Bet aišku čia gal tik toks sutapimas ir tiek.
QUOTE(katyte @ 2007 12 18, 23:12)
na šiaip tai tie vitaminai valo organizmą, o karpos dažniausiai atsiranda dėl to,kad kažkas negerai su organizmu..bent man taip gydytoja pasakojo. ir aš nebūčiau vartojus tų vitaminų jei ne mamos draugės pasakojimas apie tai kaip tie vitaminai valo organizmą. Ji sakė,kad vienom susitvarko virškinimas, kitom svoris krinta, o kitom kaip man karpos dingsta.(toks atvejis su karpom buvo ne man vienai) Bet aišku čia gal tik toks sutapimas ir tiek.
O kaip tie vitaminai tiksliau vadinas gal pameni? Reiktu pasidomet, gal cia kokie stebuklingi..
QUOTE(bitchita @ 2007 12 19, 10:00)
O kaip tie vitaminai tiksliau vadinas gal pameni? Reiktu pasidomet, gal cia kokie stebuklingi..
Na lyg ir NUTRILITE multi- fiber.
QUOTE(katyte @ 2007 12 19, 13:25)
Na lyg ir NUTRILITE multi- fiber.
Reiks pasidomet, gal kartais tinka siaip organizmo "sureguliavimui" Aciu
Kazkada ir as kovojau su karpom, tepiau ivairiais tepaliukais ir pan., o po deginimo saltu azotu ju buvo atsirade dar daugiau, taciau viena diena, net pati nepastebejau kada, visos jos dingo.
QUOTE(bitchita @ 2007 12 19, 18:10)
Reiks pasidomet, gal kartais tinka siaip organizmo "sureguliavimui" Aciu
na gal ir tiks, nes buvau radus,kad merginos organizmą valosi su tais vitaminukais. beje prašom.
As tureju didziuuule ir skausminga karpa ant pirsto ir negana to, dar ir mazyciu buvo atsirade... Kentejau kentejau, kol pribrendo. Nulekiau i vaistine ir pasiemiau bet kokiu vaistu nuo karpu. Nors tu ka, bet pavadinimo nepamenu, tik zinau, kad to pavadinimo zodyje yra zodelis "film". Apie 20 lt kainuoja. Gal kazkuri ir rase.. bet tingejau visa tema iki galo skaityti ...
Ten mazas buteliukas kur atsukus yra toks teptukas kaip nagu lako. Su juo ir teplioji karpytes.. As per diena kai nepatingedavau patepdavau net po 5 kartus labai jau troskau atsikratyti.. po 2 sav. - rezultatas akivaizdus nusisloksniuoja ta karpa, visa oda su tom negerom karpinem dalele... lygiai taip, kaip kad keiciantis odai Siaip raso, kad negalima atseit ant sveikot odos tepti, bet man patekdavo ir nieko. tik irgi biskuti nusilupo, kaip nuo koju pado ... siaip instrukcijoje laaaabi gerai aprasyta yra
Ten mazas buteliukas kur atsukus yra toks teptukas kaip nagu lako. Su juo ir teplioji karpytes.. As per diena kai nepatingedavau patepdavau net po 5 kartus labai jau troskau atsikratyti.. po 2 sav. - rezultatas akivaizdus nusisloksniuoja ta karpa, visa oda su tom negerom karpinem dalele... lygiai taip, kaip kad keiciantis odai Siaip raso, kad negalima atseit ant sveikot odos tepti, bet man patekdavo ir nieko. tik irgi biskuti nusilupo, kaip nuo koju pado ... siaip instrukcijoje laaaabi gerai aprasyta yra
Galiu jau pasidžiaugti, kad man jau pradingo karpos , praktiškai pačios pradingo. Vargau daugiau nei metus su Duofilm be efekto, o galiausiai palikau jas ramybėj. Susidarė įspūdis, kad jas išgydė tam tikrų psichologinių savo problemų supratimas/išsprendimas . Mano supratime karpos liko kažkoks mistinis dalykas...