Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(karpos @ 2007 12 03, 12:46)
Karpos
Puslapis apie karpas - www.karpos.lt

Yra tokie vaistai ampulese, vieno kaina 20lt. Jie yra vieninteliai kurie man pagelbejo. Jais istepi karpa, jie i ja susigeria. tada is ju susiformuoja sasas ir kartu su karpa nukrenta. jei didele karpa, reikia kartoti pora kartu. Neprisimenu vaistu pavadinimo, nes pirkau senai, pries keleta metu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vapsa @ 2007 12 03, 22:53)
Yra tokie vaistai ampulese, vieno kaina 20lt. Jie yra vieninteliai kurie man pagelbejo. Jais istepi karpa, jie i ja susigeria. tada is ju susiformuoja sasas ir kartu su karpa nukrenta. jei didele karpa, reikia kartoti pora kartu. Neprisimenu vaistu pavadinimo, nes pirkau senai, pries keleta metu. smile.gif

šio vaisto vaistinėse jau senai nebėra, baigėsi registracija. verysad.gif
Šiuo metu efektyviausia priemonė karpoms gydyti, kurią galima nusipirkti vaistinėje yra Acetocaustin. Patikėkit, tikrai veikia biggrin.gif .
http://www.medicine....e...&strid=6547
Atsakyti

o aš neseniai ėjau pėdos deginti biggrin.gif o skausmelis!!! nebenorėčiau to patirti doh.gif
Atsakyti
Šiaip vaikystėje mano vienas pirštas buvo sėte nusėtas karpomis, suaugę sakė, kad per vestuves žiedo negalėsiu užsimaut blush2.gif . Karpų jau seniai nelikę nė ženklo. Ir viskas "Duofilm" pagalba thumbup.gif
Atsakyti
sakykit o po karpu nudeginimo tas vieteles ar tepet kokiu tepaliuku kad rando neliktu g.gif ? ar ir niekuo netepant jokio rando nelieka? vakar nudegino daug karpu ir jos visos viena labai arti kitos tai bijau kad neliktu kokiu randu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinderela: 08 gruodžio 2007 - 15:32
QUOTE(Sinderela @ 2007 12 08, 15:32)
sakykit o po karpu nudeginimo tas vieteles ar tepet kokiu tepaliuku kad rando neliktu g.gif ? ar ir niekuo netepant jokio rando nelieka? vakar nudegino daug karpu ir jos visos viena labai arti kitos tai bijau kad neliktu kokiu randu

http://www.dermatix.lt/ geriausia kas siuo metu yra vaistinese 4u.gif
Atsakyti
o nezinot kuris is Bepanten'u tepalas ar kremas tinka siuo atveju?
Atsakyti
Mano vyras tai su skystu azotu naikino blush2.gif
Atsakyti
Nzn ar buvo rasyta.
As per savaite issigydziau karpas dvi dideles ant rankos su ugniazole, bet ja pirkau vaistinej toks kaip piestukas , teplioji, jis grauzia. Toks raudonas skystis. Pavadinimas rusiskas. Ne visose vaistinese buna. Klausiau Camelijos vaistinej tai vaistininke pradejo ieskoti prie arbatzoliu biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa dar, jo kaina apie 13lt.
Atsakyti
QUOTE(Linutemamyte @ 2007 12 12, 20:13)
Tiesa dar, jo kaina apie 13lt.

Tai ugniazoles antpilas, rusiskai chistotel. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Visos temeles neskaiciau, tai gal jau ir buvo minetas sis karpu naikinimo budas. Kazkada ant ranku turejau labai daug karpu dideliu ir mazu, bet mociutes receptu pavyko tomis slikstynemis atsikratyti thumbup.gif . Zodziu sis ceptas labai paprastas: sumaisyti paprasciausio maistinio acto su miltais is kuriu kepab blynus ir ta kosele tepdavau karpas nakciai, galima ir uzklijuoti pleistriuku, kad isigertu i oda. Nemeluosiu, bet patepiau gal 3 kartus ir viena diena nepastebejau kaip tai ivyko, bet ant ranku neliko nei vienos slikstynes thumbup.gif. Jau praejo gal 15 metu ir daugiau nebuvo nei viena issikelusi.
Mano drauges vyras naikino karpas ligonineje ten jam jas degino ir skausmas nerealus ir kaip jus manot ...jos po 2 men ataugo. Tai tiesiog siulau paprastesni slikstyniu naikinimo buda. Sekmes 4u.gif
Atsakyti