na dabar man ziopliukei paaiskinkit kur buna pirkt tos acto esencijos (ar koks ten velnias), kaip atrodo, kiek kainuoja ir pan. Nes as pabandziau ieskot, tai norfoj ir maximoj neradau :/ o karpa turiu tai ant mazojo kojos pirstelio, tokioj kvailoj vietoj, kad kai pradesiu nesiot batukus - spaus, o jau iosbandziau visokiu a le priemoniu ir vaistu - nepadejo. Tik ziogo pabijojau, sakiau jis ten man visa pirsta nukas, o ne karpa
QUOTE(Shokoladka @ 2007 09 03, 21:11)
na dabar man ziopliukei paaiskinkit kur buna pirkt tos acto esencijos (ar koks ten velnias), kaip atrodo, kiek kainuoja ir pan. Nes as pabandziau ieskot, tai norfoj ir maximoj neradau :/ o karpa turiu tai ant mazojo kojos pirstelio, tokioj kvailoj vietoj, kad kai pradesiu nesiot batukus - spaus, o jau iosbandziau visokiu a le priemoniu ir vaistu - nepadejo. Tik ziogo pabijojau, sakiau jis ten man visa pirsta nukas, o ne karpa
Aš pirkau prekybos centre, pas mane yra pats pirmas mažiausias, stiklinis buteliukas
QUOTE(Shokoladka @ 2007 09 03, 21:11)
Girdejau kad acto esencija veikia, bet as pabandziau Acetocaustin, ir , svarbiausia kad tepti reikia tik karta per savaite ir mazai karpai uztenka poros patepimu.
Yra vaistai WARTNER ,59 Lt kainuoja
QUOTE(Dile @ 2007 09 06, 14:30)
Yra vaistai WARTNER ,59 Lt kainuoja
Bandziau situs, geresni negu duofilm bet ne stebuklas. Mano nuomone didelems ar senoms karpoms jie per silpni, reik daug kartu tepti, paskui po sluoksni nusilupa, bet iki saknies su jais dasikasti sunku. O mazoms nepatogu juos naudoti nes tie daiktai su kuriais reik tepti per dideli ir aplinkui karpa gyva oda degina, tai biski skauda.
Taigi isbandziau acto esencija, naikinau dvi karpas, viena sena ir didele, o kita nauja ir maza. Tai ta didzioji lygtai isnyko . Viena karta tepiau ir po savaites puse jos nusilupo, tada ant nusilupusios dar pritepiau ir po beveik dvieju savaiciu likusi dalis nusilupo. Dabar yra toks biski sasiukas, tai kai uzgis bus geriau matyti ar reik dar trecio tepimo. O mazoji kaip buvo taip ir yra, bet as ten zymiai maziau ja pritepiau, nes ji maza, sunku pataikyti ir aplink visur apsivarau tai grauzia paskui. Bet kadangi rezultatai su didziaja visai geri tai reikes su sita kruopsciau padirbeti .
Kur po viena karpa - tai ne beda, bet ka daryti su 'karpu kelmeliais", kai daug mazyciu suauga viena salia kitos. Jau baigiu nusikamuoti su visokiais tepaliukais, saldymais azotu ir pan - niekas nepadeda
QUOTE(svete @ 2007 09 08, 20:52)
Kur po viena karpa - tai ne beda, bet ka daryti su 'karpu kelmeliais", kai daug mazyciu suauga viena salia kitos. Jau baigiu nusikamuoti su visokiais tepaliukais, saldymais azotu ir pan - niekas nepadeda
Aga as irgi tokiu turejau, ilgai kankinausi, bet po paskutinio azoto lygtai isnyko, bet jau gydytoja gerai prikepino juos, labai ilgai didele pusle buvo ir labai ilgai gijo.
Sveika.Pries dvejus metus turejau nedidele karpa ant plastakos ir prie nago.Ta kur ant plastakos nudraskiau tai ataugo su dviem draugem.Bandziau naikinti pati su vaistais nepadejo.Nuejau pas odos gyd. tai nusalde skystu azotu.Liko sviesus randelis.Neseniai isitaisiau ant rieso.Nuvariau i ligonine, nudegino su elektra.Liko maziukas randelis, kuris tikrai turetu dingti.Tikiuosi daugiau neisitaisysiu siu svetimkuniu
QUOTE(vita82 @ 2007 07 05, 11:17)
Viskas labai paprasta:
- pasidarai košelę (ji tokia nei per skysta, nei per tiršta turi būt)
- ir tepi ant pačios karpos ( aš tepdavau su ausų krapštuku), netepti ant sveikos odos ir ne per daug, nes labai nudegina
- pas mane ant pado buvo, tai tepdavau vakare, truputi palaukdavau kol apdžius košelė ir kojines apsimaudavau (ta prasme nereikia nuvalyti tos košelės)
- iš pradžių geriau kasdien tepliotis
Acto esencija 9 proc.
- pasidarai košelę (ji tokia nei per skysta, nei per tiršta turi būt)
- ir tepi ant pačios karpos ( aš tepdavau su ausų krapštuku), netepti ant sveikos odos ir ne per daug, nes labai nudegina
- pas mane ant pado buvo, tai tepdavau vakare, truputi palaukdavau kol apdžius košelė ir kojines apsimaudavau (ta prasme nereikia nuvalyti tos košelės)
- iš pradžių geriau kasdien tepliotis
Acto esencija 9 proc.
Pasiskaičiau aš visus tuos būdus ir šis, matau davęs daugeliui rezultatą, tai reiks išbandyt.
Bet bėda ta, kad mano karpa taip pat ant pado - ir tokia keita bei giluminė, matyt, su šaknim. Kažin, ar padės man tas būdas su acto esensija?
Nes jau nežinau ką ir daryt, karpa jau 4 mėn, jau greit šlubuot pradėsiu iš skausmo
niekas man negali padeti... turiu karpute ant liezuvio..jau buvo dingusi, vel atsirado
Karpos
Puslapis apie karpas - www.karpos.lt
QUOTE(raganyte @ 2005 07 18, 16:39)
Aš karpas išsigydžiau acto esencija sumaišyta su miltais.
Puslapis apie karpas - www.karpos.lt