Turejau ir as, bet nuejus i kosmetologijos kabineta, man ten pridegino ir daugiau neatsirado tfu, tfu
Pas mane buvo karpa ant nykščio, ją tepiau Duofilm (ar kažkas pan.) jis stipriai džiovino, ir bandziau pati išsilupti, bet nežinojau kur tiksliai jos šaknys todėl vėl ataugo tada nusprendžiau pasinaikint su lazeriu, bet kartą buvau prie ežero ir važiuojant namo užsižiūrėjau kad jau jos nebėra mistika šiaip ką kamuoja karpos siūlau nueit ir tiesiog pasinaikint
QUOTE(tiju @ 2007 08 18, 09:25)
Pas mane buvo karpa ant nykščio, ją tepiau Duofilm (ar kažkas pan.) jis stipriai džiovino, ir bandziau pati išsilupti, bet nežinojau kur tiksliai jos šaknys todėl vėl ataugo tada nusprendžiau pasinaikint su lazeriu, bet kartą buvau prie ežero ir važiuojant namo užsižiūrėjau kad jau jos nebėra mistika šiaip ką kamuoja karpos siūlau nueit ir tiesiog pasinaikint
O... kad viskas butu taip paprasta... Bandziau naikintis su Duofilm - jokio rezultato, naikinausi lazeriu, liko didziausi randai, kiekviena pavasari einu naikintis su azotu, tai isnaikina, bet reik kelis kart eit naikintis, po to negali ju slapinti, jos pajuoduoja ir kokias dvi savaites reik su tais juoduliais vaikscioti, labai nemalonu . Bet kai kurios atauga ir per ziema nauju atsiranda. Man karpos tikrai didele problema. Tai bandau visus imanomus budus...
Koks siaubas, net negalvojau kad taip žiauriai būna.. O jei pabandžius su žiogu, man tai atrodo beviltiška, bet kiek girdėjau padeda
Nu va, su ziogu dar nebandziau, biski baisu ... be to ziogas dar nebuvo pasitaikes, bet jei pasitaikys tai reikes pabandyt
pabandyk, man mama pasakojo, kad jos pusseserė taip naikindavo
QUOTE(sunnyday @ 2007 08 18, 20:12)
O... kad viskas butu taip paprasta... Bandziau naikintis su Duofilm - jokio rezultato, naikinausi lazeriu, liko didziausi randai, kiekviena pavasari einu naikintis su azotu, tai isnaikina, bet reik kelis kart eit naikintis, po to negali ju slapinti, jos pajuoduoja ir kokias dvi savaites reik su tais juoduliais vaikscioti, labai nemalonu . Bet kai kurios atauga ir per ziema nauju atsiranda. Man karpos tikrai didele problema. Tai bandau visus imanomus budus...
Sveika. Siūlau paskaityti: karpos
Jei taip dažnai jos atsiranda, tai patarčiau stiprinti imunitetą
QUOTE(n1lka @ 2007 08 20, 13:38)
Dekui mamytes
Bet visa tai as zinau, turbut ner nei vieno lietuvisko straipsnio apie karpas, kurio as nebuciau perskaiciusi...
Bet man niekas neveikia, bandziau visokiu preparatu gerti imunitetui stiprinti, bet rezultatai tokie patys. Nors kitais aspektais tai del imuniteto negaliu skustis, senokai net sloga turejau, o gripu ar kita rimtesne liga turbut tik mokykloje pries koki kontrolini sirgau
Et... kiekvienam savas kryzius...
PS. siandien maciau zioga, bet pagauti nepavyko
merginos isigydziau karpa ir zinot kaip su actu ir miltais kaip kazkuri cia rase.tikrai padeda tik reik pasiterlint
QUOTE(sunnyday @ 2007 08 21, 23:01)
PS. siandien maciau zioga, bet pagauti nepavyko
Sveika. Kiek girdėjau apie "karpų naikinimą žiogų pagalba", tai reik imti ne tą paprastą žiogą, o tą didelį žalią. Nu man tai jie LABAI baisūs...tikrai jų ant rankos nesodinčiau .
O dėl Duofim, tai su juo išsigydžiau 2 karpas ir mano sesė vieną didelę. Tik po poros savaičių tepimo tuo skyščiu tas karpas nusilupdavau (iki kraujo..aišku ne taip kad upėm plauktų)..kažkur skaičiau, kad patariama su peiliuku nusipjauti. Tai ir taip bandei?
QUOTE(sunnyday @ 2007 08 17, 21:11)
Nusipirkau as acto rugsties (70%), esencijos neradau. Tai bandysiu gydytis, tikekimes pades...
Nenorėdama suklaidinau Ne esenciją turiu, o acto rūgštį
QUOTE(nika30 @ 2007 08 21, 22:23)
merginos isigydziau karpa ir zinot kaip su actu ir miltais kaip kazkuri cia rase.tikrai padeda tik reik pasiterlint
kad padėjo