Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

Turejau ir as, bet nuejus i kosmetologijos kabineta, man ten pridegino ir daugiau neatsirado thumbup.gif tfu, tfu
Atsakyti
Pas mane buvo karpa ant nykščio, ją tepiau Duofilm (ar kažkas pan.) jis stipriai džiovino, ir bandziau pati išsilupti, bet nežinojau kur tiksliai jos šaknys doh.gif todėl vėl ataugo biggrin.gif tada nusprendžiau pasinaikint su lazeriu, bet kartą buvau prie ežero ir važiuojant namo užsižiūrėjau kad jau jos nebėra lotuliukas.gif mistika doh.gif šiaip ką kamuoja karpos siūlau nueit ir tiesiog pasinaikint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2007 08 18, 09:25)
Pas mane buvo karpa ant nykščio, ją tepiau Duofilm (ar kažkas pan.) jis stipriai džiovino, ir bandziau pati išsilupti, bet nežinojau kur tiksliai jos šaknys  doh.gif  todėl vėl ataugo  biggrin.gif  tada nusprendžiau pasinaikint su lazeriu, bet kartą buvau prie ežero ir važiuojant namo užsižiūrėjau kad jau jos nebėra  lotuliukas.gif  mistika  doh.gif  šiaip ką kamuoja karpos siūlau nueit ir tiesiog pasinaikint  mirksiukas.gif

O... kad viskas butu taip paprasta... Bandziau naikintis su Duofilm - jokio rezultato, naikinausi lazeriu, liko didziausi randai, kiekviena pavasari einu naikintis su azotu, tai isnaikina, bet reik kelis kart eit naikintis, po to negali ju slapinti, jos pajuoduoja ir kokias dvi savaites reik su tais juoduliais vaikscioti, labai nemalonu unsure.gif . Bet kai kurios atauga ir per ziema nauju atsiranda. Man karpos tikrai didele problema. Tai bandau visus imanomus budus...
Atsakyti
Koks siaubas, net negalvojau kad taip žiauriai būna.. O jei pabandžius su žiogu, man tai atrodo beviltiška, bet kiek girdėjau padeda blush2.gif
Atsakyti
Nu va, su ziogu dar nebandziau, biski baisu blush2.gif ... be to ziogas dar nebuvo pasitaikes, bet jei pasitaikys tai reikes pabandyt
Atsakyti
pabandyk, man mama pasakojo, kad jos pusseserė taip naikindavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 08 18, 20:12)
O... kad viskas butu taip paprasta... Bandziau naikintis su Duofilm - jokio rezultato,  naikinausi lazeriu, liko didziausi randai, kiekviena pavasari einu naikintis su azotu, tai isnaikina, bet reik kelis kart eit naikintis, po to negali ju slapinti, jos pajuoduoja ir kokias dvi savaites reik su tais juoduliais vaikscioti, labai nemalonu  unsure.gif . Bet kai kurios atauga ir per ziema nauju atsiranda. Man karpos tikrai didele problema. Tai bandau visus imanomus budus...

Sveika. Siūlau paskaityti: karpos

Jei taip dažnai jos atsiranda, tai patarčiau stiprinti imunitetą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 08 20, 13:38)
Sveika. Siūlau paskaityti: karpos

Jei taip dažnai jos atsiranda, tai patarčiau  stiprinti imunitetą  mirksiukas.gif

Dekui mamytes 4u.gif
Bet visa tai as zinau, turbut ner nei vieno lietuvisko straipsnio apie karpas, kurio as nebuciau perskaiciusi...
Bet man niekas neveikia, bandziau visokiu preparatu gerti imunitetui stiprinti, bet rezultatai tokie patys. Nors kitais aspektais tai del imuniteto negaliu skustis, senokai net sloga turejau, o gripu ar kita rimtesne liga turbut tik mokykloje pries koki kontrolini sirgau biggrin.gif
Et... kiekvienam savas kryzius...
Atsakyti
PS. siandien maciau zioga, bet pagauti nepavyko biggrin.gif
Atsakyti
merginos isigydziau karpa clap.gif clap.gif clap.gif ir zinot kaip su actu ir miltais kaip kazkuri cia rase.tikrai padeda tik reik pasiterlint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 08 21, 23:01)
PS. siandien maciau zioga, bet pagauti nepavyko  biggrin.gif

Sveika. Kiek girdėjau apie "karpų naikinimą žiogų pagalba", tai reik imti ne tą paprastą žiogą, o tą didelį žalią. Nu man tai jie LABAI baisūs...tikrai jų ant rankos nesodinčiau blink.gif blink.gif .
O dėl Duofim, tai su juo išsigydžiau 2 karpas ir mano sesė vieną didelę. Tik po poros savaičių tepimo tuo skyščiu tas karpas nusilupdavau (iki kraujo..aišku ne taip kad upėm plauktų)..kažkur skaičiau, kad patariama su peiliuku nusipjauti. Tai ir taip bandei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 08 17, 21:11)
Nusipirkau as acto rugsties (70%), esencijos neradau. Tai bandysiu gydytis, tikekimes pades...

Nenorėdama suklaidinau blush2.gif Ne esenciją turiu, o acto rūgštį 4u.gif

QUOTE(nika30 @ 2007 08 21, 22:23)
merginos isigydziau karpa    clap.gif  clap.gif  clap.gif ir zinot kaip su actu ir miltais kaip kazkuri cia rase.tikrai padeda tik reik pasiterlint  thumbup.gif

thumbup.gif kad padėjo 4u.gif
Atsakyti