Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(evelinki @ 2007 07 05, 21:42)
Tai matau, ir tas kitas komentaras, kur 10 metu karpas turejo irgi issinaikino, akivaizdu, jog duoda rezultatu  4u.gif
As  jau pranesiau brangiajam dziugiaja naujiena, kaip naikinsim, nes mes is vaistines preparatais naikinam, kol kas rezultatu nera, bet dar nebaigem seanso. Sakiau jei nulis emociju, tai iskart imam tavo receptuka  drinks_cheers.gif
Reiks paieskot tik tos esencijos kazkur, ne LT esam  g.gif

Tai va, idomu ar bus, pas jus tos esencijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 07 05, 22:52)
Tai va, idomu ar bus, pas jus tos esencijos  unsure.gif

Bandysiu rusu ir lenku pardese ieskot, ten viskas artimiau mums:) as ten prieskonius perku, ir duona, turetu ir esencijos buti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 07 05, 22:09)
Bandysiu rusu ir lenku pardese ieskot, ten viskas artimiau mums:) as ten prieskonius perku, ir duona, turetu ir esencijos buti  mastau.gif

Parašyk, kaip sekės ieškot ir gydyt mirksiukas.gif
Atsakyti
aš taip pat kankinuosi su tom bjaurybėm.. pati su azoto rūgštim prisideginu, bet po kiek laiko vėl atsiranda... doh.gif
tai net nzn ka bedaryt, tai bandysiu dbr imuniteta stiprint... g.gif
jau pradėjau alaus mieles gert... tai gal dbr pavyks su tom šlypštynėm susidorot verysad.gif
Atsakyti
O tas būdas su acto ir miltų košyte įdomus. Išbandysiu. 4u.gif
Atsakyti
turejau tik viena karpa ant pirsto tai ji isnyko stebuklingai, bet atsirado naujos trys.. viena paspaudziau tai ji tokia didele slepiu, riesiuka nesioju..nezinau,kaip nunaikint, daktaras sake,kad uzkalbejimais..atceit eit y turgu pardavinet..teta nusinaikino tokiu budu: koksnors zmogus turi atceit barstyt druska ant tos karpos, ysivaizduok, kad barsto,lb giliai tiket,kad turi druska ir ja barsto, ir nunyko tetai,mamai irgi barsciau tai nunyko, mama man barste - nepadeda..su menstruaciniu krauju tai abejoju ar pades...man mociute sake,kad su ismatom..slykstu...bet bandziau, jokio efekto..;( pabandziau su acto esancija miltuose..tai pasitepiau ir nugriauze oda salia,oda iskilo dabar visa tokia jautri.. tepu su jodu, apmazejo, bet daugiau tai nieko..nebeysivaizduoju ka daryt.. reiks bandyt su tuo siuliuku lininiu,kur uzrisi tiek mazgeliu kiek turi karpu, ir pakasi y zeme ten kur vanduo nubega,kad suputu, bet neysivaizduoju kur man rast tokia zeme, kur vanduo nubega..
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 06 28, 23:46)
. Kai prasideda mėnesinės reikia paimti gabaliuką vatos su.......pati žinai kuo  doh.gif  ir uždėti ant karpos. tada apvynioti celofanu ir bintu, kad nenuslystų. taip palaikyti per naktį, o ryte viską nuimti ir nuplauti.

Papildyta:
Yra daug paprastesnis budas.Reikia pakaitinti adata,pakrapstyti karpos virsunele ir uzlasinti acto esencijos,tai daryti 3-4d ir karpa kuo graziausiai nudzius,net rando neliks.Isbandziau,100% padejo!
Atsakyti
Jūs man paaiškinkit, kas ta acto ESENCIJA ir kur jos rasti? blink.gif g.gif niekaip nesumąsčiau, tai kol kas bandau tiesiog su 9% actu ir miltais... patepu nakčiai, iš ryto, kai jau gerai apkietėję, pakrapštinėju, kad nusiluptų, tai viršutinis sluoksnis lygtais nueina po truputį, bet bijau, kad ilgai vargti teks, nes kelias karpas turiu tokias "nemenkas".. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmelada @ 2007 07 25, 09:49)
Jūs man paaiškinkit, kas ta acto ESENCIJA ir kur jos rasti? blink.gif  g.gif niekaip nesumąsčiau, tai kol kas bandau tiesiog su 9% actu ir miltais... patepu nakčiai, iš ryto, kai jau gerai apkietėję, pakrapštinėju, kad nusiluptų, tai viršutinis sluoksnis lygtais nueina po truputį, bet bijau, kad ilgai vargti teks, nes kelias karpas turiu tokias "nemenkas".. unsure.gif

Yra actas ir yra acto esensija,tai koncentratas,zymiai stipresnis.Kai turejau dvi tokias motinines karpas,tai paemiau ausu krapstuka,suvilgiau toj esensijoj ir pridejus prie reikiamos vietos palaikiau mazdaug 20sk,ilgiau nereikia,nes gali nudeginti oda.
Atsakyti
čia gal tas, kur 70%?
Atsakyti
Pries kelis menesius keturios karpos atsirado ant pedos, as maniau tai nuospaudos, net minties nebuvo apie karpas, gydziau jas priemonem nuo nuospaudu, skaudejo, slubciojau, vilti buvau praradusi sad.gif, atrode baisiai. Pries kelias savaites isnarsiau supermamoj komentarus ir nusipirkau Wartner. Ir stai - karpu kaip nebuta smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau as acto rugsties (70%), esencijos neradau. Tai bandysiu gydytis, tikekimes pades...
Atsakyti