Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(rugseja @ 2007 06 18, 20:54)
Sveiki.javascript:emoticon(':sutinku')
smilie Pas mano vaika buvo ant pado karpos tai mes jos isnaikinom su lazeriu :javascript:emoticon(':mirksiukas:')
smiliesutinku

O čia kur jas naikinot? Ar skauda? Nes aš tai nepakanti skausmui, o ir man iškilo ši problema, jau kai negaliu kentėt doh.gif Ar po to šalinimo karpų reikia dar kaip nors gydytis, dar gal kokių specialių sąlygų yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 18, 22:09)
O čia kur jas naikinot? Ar skauda? Nes aš tai nepakanti skausmui, o ir man iškilo ši problema, jau kai negaliu kentėt doh.gif Ar po to šalinimo karpų reikia dar kaip nors gydytis, dar gal kokių specialių sąlygų yra? g.gif

Žinau labai veiksmingą, bet baisiai šlykštų doh.gif karpų šalinimo būdą . Man padėjo. pabandyk jeigu prisiversi. Kai prasideda mėnesinės reikia paimti gabaliuką vatos su.......pati žinai kuo doh.gif ir uždėti ant karpos. tada apvynioti celofanu ir bintu, kad nenuslystų. taip palaikyti per naktį, o ryte viską nuimti ir nuplauti. po tuo kampresu viskas bus sušutę, tai turėsi palaukti, kol apdžius ir su skutimosi peiliuku tą pabalusį sluoksnį atsargiai nupjaustinėti. tik neįsipjauk iki kraujo, nes karpa plis. Tą liaudišką procedūrą kartot reikia kiekvieną dieną ( aišku su tuo kompresu geriau į žmones neit g.gif , tik nakčiai pasidaryk). man ta karpa po truputį taip ir nupjaustė, o buvo gerokai išsisėjus ir į vieną didžiulę susilieju. Po to daugiau neturėjau
Atsakyti
o man sitas liaudiskas budas su mmm niekas nepavyko schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugseja @ 2007 06 18, 20:54)
Sveiki.javascript:emoticon(':sutinku')
smilie Pas mano vaika buvo ant pado karpos tai mes jos isnaikinom su lazeriu :javascript:emoticon(':mirksiukas:')
smiliesutinku

O man ataugo po lazerio verysad.gif dariausi Northway klinikoj.
Skaudejo, kai suleido vaistus i pirsta, kad uzsaltu, paskui nieko nejauciau, tik svilinamos odos kvapa, kai vaistu poveikis baigesi skaudejo nerealiai, bet 1-2 dienas, labai slapiavo, reikejo tepti tepalu kazkokiu. Po 3ju savaiciu, kol sugijo ta vieta atsinaujino ir karpa doh.gif dabar nezinau ka darysiu, gal eisiu vel su lazeriu tik i kt. vieta, nes tepalai visokie isvis nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkee: 01 liepos 2007 - 12:49
As su padu karpomis vargau ilgiau nei 10 metu...

Is pradziu buvo viena, tokia mazyte mazyte. Nekreipiau demesio tol, kol neissisejo ir is vienos nepatapo 12..

Ko tik nedariau: visokias liaudiskas priemones naudojau, vaiksciojau i deginima azotu, norejau net lazeri bandyt.

Bet paskaiciau sita foruma ir radau man stebuklinga priemone - acta sumaisyta su miltais.
Isdegino viska, iki paskutines karpos, ir dabar nesimato, kad naujos dygtu.

Super priemone - pigu, greita, tik, deja, negaliu pasakyt, kad neskausminga...
Atsakyti
QUOTE(zorzeta @ 2007 07 02, 15:15)
Bet paskaiciau sita foruma ir radau man stebuklinga priemone - acta sumaisyta su miltais.
Isdegino viska, iki paskutines karpos, ir dabar nesimato, kad naujos dygtu.

Super priemone - pigu, greita, tik, deja, negaliu pasakyt, kad neskausminga...

drinks_cheers.gif labai efektyvi ir pigi priemonė thumbup.gif
Tik reiktų acto esencijos rolleyes.gif ir nedaug košelės, užtept ant pačios karpos tos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 02 liepos 2007 - 22:47
QUOTE(vita82 @ 2007 07 02, 22:46)
drinks_cheers.gif  labai efektyvi ir pigi priemonė  thumbup.gif
Tik reiktų acto esencijos  rolleyes.gif ir nedaug košelės, užtept ant pačios karpos tos  4u.gif

labai idomu, o kaip ten uztepus ant pado palaikyt kiek laiko, ta prasme kokia instrukcija to recepto? 4u.gif
Atsakyti
Koks actas tinka? Kiek proc? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soft @ 2007 07 03, 22:14)
labai idomu, o kaip ten uztepus ant pado palaikyt kiek laiko, ta prasme kokia instrukcija to recepto? 4u.gif

Viskas labai paprasta:
- pasidarai košelę (ji tokia nei per skysta, nei per tiršta turi būt)
- ir tepi ant pačios karpos ( aš tepdavau su ausų krapštuku), netepti ant sveikos odos ir ne per daug, nes labai nudegina
- pas mane ant pado buvo, tai tepdavau vakare, truputi palaukdavau kol apdžius košelė ir kojines apsimaudavau (ta prasme nereikia nuvalyti tos košelės)
- iš pradžių geriau kasdien tepliotis
4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Indifference @ 2007 07 04, 11:04)
Koks actas tinka? Kiek proc?  g.gif

Acto esencija 9 proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 05 liepos 2007 - 10:19
QUOTE(vita82 @ 2007 07 02, 23:46)
drinks_cheers.gif  labai efektyvi ir pigi priemonė  thumbup.gif
Tik reiktų acto esencijos  rolleyes.gif ir nedaug košelės, užtept ant pačios karpos tos  4u.gif

Kaip liuks bigsmile.gif , reiks isbandyti, vyras turi karpu ant abieju pedu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 07 05, 21:02)
Kaip liuks  bigsmile.gif , reiks isbandyti, vyras turi karpu ant abieju pedu  doh.gif

Šiaip aplinkiniams, kam rekomendavau, tai visi taip išsinaikino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 07 05, 22:14)
Šiaip aplinkiniams, kam rekomendavau, tai visi taip išsinaikino  mirksiukas.gif

Tai matau, ir tas kitas komentaras, kur 10 metu karpas turejo irgi issinaikino, akivaizdu, jog duoda rezultatu 4u.gif
As jau pranesiau brangiajam dziugiaja naujiena, kaip naikinsim, nes mes is vaistines preparatais naikinam, kol kas rezultatu nera, bet dar nebaigem seanso. Sakiau jei nulis emociju, tai iskart imam tavo receptuka drinks_cheers.gif
Reiks paieskot tik tos esencijos kazkur, ne LT esam g.gif
Atsakyti