Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(choi @ 2007 03 25, 13:48)
viduj kazkokie rudi ar juodi taskiukai matosi.gal kas zinot, ka tai reiskia? g.gif

tie taškiukai yra karpos šaknys doh.gif

O dabar apie karpas iš esmės: pirmiausiai tai yra silpno imuniteto požymis, o jei deginsit, tepliosit, išnaikinsit karpas, jos vis tiek ataugs, todėl pirmas dalykas, ką reikia daryti, stiprinti imunitetą pvz ryklių taukais. kokius tris mėnesius reikia vartoti. O tokiais stebuklais kaip "išnyksta per tris dienas", aš nelabai tikiu.

Pas mane buvo įsisenėjusios karpos ant padų, tarpupiščiuose, net skaudėjo, kai eidavau. Man su azotu skauda, o be to laiko ir pinigų daug kainuoja. Yra Žvėryne (Vilniuje) Grožio ir sveikatos klinika, kur degina karpas su kažkokiu spinduliu. Man ten visiškai išnaikino, be to gėriau ryklio taukus, nakčiai tepdavau Duofim'u ir kartą per savaitę tepalu nuo nuospaudų. per 1,5 mėnesio išsinaikinau ir sustiprinau imunitetą, nes buvo pradėjusios pulselinės kilti. Dabar nei karpų, nei puslelinių neturiu 4u.gif
Atsakyti
O iš kur gaunat tų ryklio taukų ir kas aplamai čia per daiktas? g.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tą bjaurybę ant rankos piršto, kovoju jau kokį pusmetį ir niekaip negaliu išnaikint bash.gif . Tepu duofilm, bet nuo jo labai sukietėja oda, net ir šalia karpos, tempia, skauda, net opos susidaro. Pabąla, po kurio laiko nusilupa, bet po kokių 2 savaičių ir vėl pradeda augti mega_shok.gif . Jau nevilty esu...
Atsakyti
na kas cia per bjaurybes doh.gif turiu ant padu ta dziaugsmeli. viska dariau vaiksciojau i kosmetikos kabineta- nieko, pirkaus tiksliai nepamnu tepaliuka kazkoki vaistinei, paskui kazkoki skysti rusiska ruda-rezultato jokio verysad.gif , po to suzinojau apie liaudiskas priemones (ugniazoles ,cesnakai) irgi nieko. po to gavau azoto... na zinote. skausmas nerealus (cia buvo pirmaisiais kartais), galvojau gala gausiu, na ka kazkiek lyg ir apnyko, bet vakar pamaciau vel 2 juodus taskiukus (saknytes) nu kosmaras kazkoks doh.gif
Atsakyti
O man duofim'as labai padėjo. Turėjau dvi karpas, tai labai greit su juo jas išnikinau smile.gif . Tik aš dariau taip: savaitę ar truputi daugiau tepiau tuo tepaliuku, kai jau ant karpų oda pasidarė labai kieta ir truputi pradėjo atsilupinėt, tai jas išviso nugramdžiau su pemza...nu net kraujas turputi pradėjo bėgt ax.gif . Bet po to ta žaizdelė užsitraukė , užgyjo ir karpos daugiau neataugo thumbup.gif .
Man atrodo kad atauga tada , kai lieka jos šaknys, o kai aš taip neblogai nugramdžiau, tai matyt ten nieko neliko biggrin.gif
Atsakyti
O nescia gali naudot si tepala?
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 05 30, 09:14)

Va pasiskaityk čia anotaciją : http://www.vaistai.l...rchword=duofilm
Atsakyti
as irgi turejau didele karpa ant pirsto, ir dar per sulenkima. tepiau duofilm, ryte-vakare, oi kiek skausmo kentejau, bet issinaikinau vis tik, reikia tik kantrybes. o pries tai deginau su azotu, man vis tiek atsinaujindavo.....
Atsakyti
Aš irgi turėjau šitų džiaugsmų - pas mane ant piršto buvo tokia nemažai, baisiai negraži karpa. O be to, man pastoviai tą vietą skaudėdavo, nes ji ten tokioj durnoj vietoj buvo... tai aš ją nusideginau azotu, kosmetologiniam. Iš pirmo karto pavyko, daugiau eiti net nereikėjo.
O dabar vėl viena atsirado, bet šią tai bandysiu vaistais naikinti.
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2007 05 02, 16:54)
tie taškiukai yra karpos šaknys doh.gif

O dabar apie karpas iš esmės: pirmiausiai tai yra silpno imuniteto požymis, o jei deginsit, tepliosit, išnaikinsit karpas, jos vis tiek ataugs, todėl pirmas dalykas, ką reikia daryti, stiprinti imunitetą pvz ryklių taukais. kokius tris mėnesius reikia vartoti. O tokiais stebuklais kaip "išnyksta per tris dienas", aš nelabai tikiu.

Pas mane buvo įsisenėjusios karpos ant padų, tarpupiščiuose, net skaudėjo, kai eidavau. Man su azotu skauda, o be to laiko ir pinigų daug kainuoja. Yra Žvėryne (Vilniuje) Grožio ir sveikatos klinika, kur degina karpas su kažkokiu spinduliu. Man ten visiškai išnaikino, be to gėriau ryklio taukus, nakčiai tepdavau Duofim'u ir kartą per savaitę tepalu nuo nuospaudų. per 1,5 mėnesio išsinaikinau ir sustiprinau imunitetą, nes buvo pradėjusios pulselinės kilti. Dabar nei karpų, nei puslelinių neturiu 4u.gif

pas man ant vieno pado buvo labai didelė sankaupa tų bjaurybių. Atrodė kaip nuospauda, bet gydytojas nutarė šalint kaip karpas, ultragarsu. Jėzau, išpjovė galima sakyt gabalą mėsos, tipo su visom šaknim jas pašalino. Man tas malonumas (pade skylė) gijo gal kokius tris mėn., buvo tikrai baisu, nes atėjus vasarai (dariausi procedūrą pavasarį, kaip patartina) nei maudytis nei kur su basankėm išeit, kažkoks košmaras, net normaliai vaikščiot negalėjau. Kokių tik brudų netepiau... Pasirodo, kartais tas DUAFILM nepadeda, o pakenkia, jei yra nors kelios karpos arti viena kitos, tai su šiuo preparatu jas galima dar labiau išsėt.
taigi atsikankinau, bet jau kokius du metus po to, ant tos vietos tikrai kaip nuospauda atrodo, iškilusi oda ir kartais skauda ilgiau pavaikščiojus su kablais. vot taip, š.. sakyčiau.

QUOTE(violete @ 2007 05 30, 09:14)

galima tepti, nes aš kaip tik ir patapau nėščia kaip kankinausi su ta nesamone. Negalima tik nėščiom šalint karpų.
bet pas man dar buvo likę tų bjaurybių, bet po nėštumo - nepatikėsit, išnyko... clap.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 05 31, 12:22)
Pasirodo, kartais tas DUAFILM nepadeda, o pakenkia, jei yra nors kelios karpos arti viena kitos, tai su šiuo preparatu jas galima dar labiau išsėt.

Nu pas mane viena karpa ir buvo tos burelis mažų karpyčių, bet duofilm jas išnaikino smile.gif . O šiap kai pradėjau ta tepialiuką naudot, tai tikrai ta didelė karpa pasidarė dar didesnė, nes toj vietoj tarsi oda išsiputė...bet kai nugramdžiau tai visas buvo tvarkoj. Nors aišku, ne visiem tas pats tinka g.gif . Mano sesei irgi šitas tepaliukas padėjo..pas ja buvo tokia didžiulė ant piršto...kai ją nugramdė-išnyko
Atsakyti
Sveiki.javascript:emoticon(':sutinku')
smilie Pas mano vaika buvo ant pado karpos tai mes jos isnaikinom su lazeriu :javascript:emoticon(':mirksiukas:')
smiliesutinku
Atsakyti