QUOTE(onyx @ 2007 05 02, 16:54)
tie taškiukai yra karpos šaknys
O dabar apie karpas iš esmės: pirmiausiai tai yra silpno imuniteto požymis, o jei deginsit, tepliosit, išnaikinsit karpas, jos vis tiek ataugs, todėl pirmas dalykas, ką reikia daryti, stiprinti imunitetą pvz ryklių taukais. kokius tris mėnesius reikia vartoti. O tokiais stebuklais kaip "išnyksta per tris dienas", aš nelabai tikiu.
Pas mane buvo įsisenėjusios karpos ant padų, tarpupiščiuose, net skaudėjo, kai eidavau. Man su azotu skauda, o be to laiko ir pinigų daug kainuoja. Yra Žvėryne (Vilniuje) Grožio ir sveikatos klinika, kur degina karpas su kažkokiu spinduliu. Man ten visiškai išnaikino, be to gėriau ryklio taukus, nakčiai tepdavau Duofim'u ir kartą per savaitę tepalu nuo nuospaudų. per 1,5 mėnesio išsinaikinau ir sustiprinau imunitetą, nes buvo pradėjusios pulselinės kilti. Dabar nei karpų, nei puslelinių neturiu
pas man ant vieno pado buvo labai didelė sankaupa tų bjaurybių. Atrodė kaip nuospauda, bet gydytojas nutarė šalint kaip karpas, ultragarsu. Jėzau, išpjovė galima sakyt gabalą mėsos, tipo su visom šaknim jas pašalino. Man tas malonumas (pade skylė) gijo gal kokius tris mėn., buvo tikrai baisu, nes atėjus vasarai (dariausi procedūrą pavasarį, kaip patartina) nei maudytis nei kur su basankėm išeit, kažkoks košmaras, net normaliai vaikščiot negalėjau. Kokių tik brudų netepiau... Pasirodo, kartais tas DUAFILM nepadeda, o pakenkia, jei yra nors kelios karpos arti viena kitos, tai su šiuo preparatu jas galima dar labiau išsėt.
taigi atsikankinau, bet jau kokius du metus po to, ant tos vietos tikrai kaip nuospauda atrodo, iškilusi oda ir kartais skauda ilgiau pavaikščiojus su kablais. vot taip, š.. sakyčiau.
QUOTE(violete @ 2007 05 30, 09:14)
O nescia gali naudot si tepala?
galima tepti, nes aš kaip tik ir patapau nėščia kaip kankinausi su ta nesamone. Negalima tik nėščiom šalint karpų.
bet pas man dar buvo likę tų bjaurybių, bet po nėštumo - nepatikėsit, išnyko...