atsimenu buvo man paauglystej ta problema uzpuolus ir turejau ju ant ranku koki 15!! gydziau tokia zole kur bega jos koteli perlauzus geltonas skystimelis, cesnaku, zodziu - liaudies medicina ir nezinia nuo ko, vienadien isnyko pirmoji - motinine, o paskui ja ir visos kitos. ir nieko nereikejo, nei azoto, nei kosmetologu...
Kai buvau paauglė karpas man kosmetikos salone užšaldė tai neskausminga procedūra ir svarbiausia greita
QUOTE(aziza @ 2007 01 10, 20:32)
oj kokius gerus vaistukus atradau karpom naikint turguj pas belarusus kainuoja tik 5lt. 1ml. bet kaip padeda va kaip atrodo: o cia daugiau apie juos parasyta: http://www.dvelinii....t...ovar&tid=22 pries tai bandziau Duofilm, tai toks š.... tik pinigus i bala ismeciau, kiek naudojau nieko nepadejo o nuo situ jau kita diena matosi, kad sumazejo super dalykelis, sakiau reiks dar viena buteliuka nusipirkt, del viso pikto
O kokiam cia turguj pirkai? O vaistinese nebuna?
duofilm ir man nieko nepadejo, o dar tas kvapas...is koju vercia . po to nusprendziau as jas nusideginti pas kosmetologe.viena isnaikino, bet didzioji vel ataugo.bet dabar ji tokia keista, viduj kazkokie rudi ar juodi taskiukai matosi.gal kas zinot, ka tai reiskia?
QUOTE(aziza @ 2007 01 10, 20:32)
oj kokius gerus vaistukus atradau karpom naikint turguj pas belarusus kainuoja tik 5lt. 1ml. bet kaip padeda va kaip atrodo: o cia daugiau apie juos parasyta: http://www.dvelinii....t...ovar&tid=22 pries tai bandziau Duofilm, tai toks š.... tik pinigus i bala ismeciau, kiek naudojau nieko nepadejo o nuo situ jau kita diena matosi, kad sumazejo super dalykelis, sakiau reiks dar viena buteliuka nusipirkt, del viso pikto
nuo sitos NESAMONES vel atauga ,ten parasyta kad ir papilomas gydo ,bet suj u taip pakenkiau kad baisu ziureti ,liko tokie baisus randai
sveikos norejau paklasuti ar cia karpa ar kas? atsirado priesh kokius du menesius ant pirshto kazkoks patinimas galvojau gal rakshtis kokia ilindo , po kiek laiko pradejo kojos pirshtas tinti dejau visnesvskio tepalo daug kasdiena bet poto atsirado tokia zaizdele, nuejau pas daktar eji man dave to duafilm ash tai galvoju kad cia man kazkoka infekcija bet kai paksaiciau komentarus visai panasu i karpa kuri yra iaugusi gilyn labai skauda vaikscioti slubuoju, atorodo kad ten viduje puliu yra bet meginau ishspausti neisejo itk skaudejo paspaudus..net nzn ka daryti..?
geriausi vaistai nuo kapru tai - rusiski, isbandyta
As karpa nuo veido panaikinau ugniazoles tepalu specialiai karpoms naikinti "Chistotel" (rusiskas ar baltarusiskas; toks mazyteje bonkyteje, panasiai kaip kvepalu megineliai buna). Pirkau turguj, kainavo apie 6 LT. Buna dar ir parduotuvese, kur rusika/baltarusiska kosmetika prekiauja.
Isnaikinau per 3 dienas - reikia patept tuo skysciu, laso uztenka, is pradziu pajuoduoja, paskui uzdziusta, ir sasas greit nukrenta. Kvapas labai aitrus (ugniazole + amoniakas), bet veiksminga. Man jokio salutinio poveikio nebuvo, dabar toj vietoj svaru.
Vasara galima tepti tiesiai su ugniazoles sultimis (nulauzi koteli, tokios oranzines sultys bega). Bet sito budo nebandziau, kiti sako padeda.
Sekmes !
Isnaikinau per 3 dienas - reikia patept tuo skysciu, laso uztenka, is pradziu pajuoduoja, paskui uzdziusta, ir sasas greit nukrenta. Kvapas labai aitrus (ugniazole + amoniakas), bet veiksminga. Man jokio salutinio poveikio nebuvo, dabar toj vietoj svaru.
Vasara galima tepti tiesiai su ugniazoles sultimis (nulauzi koteli, tokios oranzines sultys bega). Bet sito budo nebandziau, kiti sako padeda.
Sekmes !
QUOTE(grazina37 @ 2007 03 25, 12:56)
nuo sitos NESAMONES vel atauga ,ten parasyta kad ir papilomas gydo ,bet suj u taip pakenkiau kad baisu ziureti ,liko tokie baisus randai
nezinau su kuo tu ten gydei, bet man butent sitie vaistukai padejo nors ir ne kiekviena diena tepliodavau, ir jokiu randu neliko dar ir antra pakuote nusipirkau del viso pikto
Papildyta:
QUOTE(stirnuke @ 2007 04 16, 04:47)
As karpa nuo veido panaikinau ugniazoles tepalu specialiai karpoms naikinti "Chistotel" (rusiskas ar baltarusiskas; toks mazyteje bonkyteje, panasiai kaip kvepalu megineliai buna). Pirkau turguj, kainavo apie 6 LT. Buna dar ir parduotuvese, kur rusika/baltarusiska kosmetika prekiauja.
Sekmes !
Sekmes !
tai mes turbut apie ta pati snekam bet, kad juo veida butu galima tept....
jau tos karpos... nat ranku gal buvo apie 20 daug visai mazyciu nuejau i klinikas viska nusideginau,randuoti pirstai,bet geriau jau be ju na ka 2men ramu buvo..ataugo viena prie nago tai kai ji per menesi paaugo ir vel atsirado daugybe mazyciu db va neseniai vel nudeginau ir deginsiu tol kol neliks geriu homeopatinius zirniukus pries karpas ir stiprinancias imuniteta virusinem ligom tik kartias pamirstu isgert
na labai tikiuosi kad nebeturesiu as ju db tik galvoju kad greiciau uzgytu zaizdos po deginimo ir galesiu eit manikiura darytis
na o kas turit po viena ar 2 karpas nusideginkit ir ramu bus,nes po to kai isplis
o tas duofilm turejau ir ji...na gal turint viena karpa isinaikintu..kai juo tepiau sake gydytoja karpos lb nuploksteja ir lengvai nusidegina
na labai tikiuosi kad nebeturesiu as ju db tik galvoju kad greiciau uzgytu zaizdos po deginimo ir galesiu eit manikiura darytis
na o kas turit po viena ar 2 karpas nusideginkit ir ramu bus,nes po to kai isplis
o tas duofilm turejau ir ji...na gal turint viena karpa isinaikintu..kai juo tepiau sake gydytoja karpos lb nuploksteja ir lengvai nusidegina
o man zinokit DUOFILM padejo
niu as ir kovoju su sita beda.. pries pora metu turejau gal 5 ant ranku, tai pridegino su azotu kosmetologe, baisiai skauda, ir vienos proceduros nepakanka.. tai atkentejau ir galvojau kad jau baigta su tom slykstynem. bet va vel atsirado!!siaubas!! bet pati gavau biskiuka azoto ruksties tai vis padeginu kartais, bet ji kaskokia kitokia... bet grauzia tai taip pat...