As karpas naikinau acto rukstimi (ne actu) - ausies krapstuka imerkdavau i rugsti ir paskui tik pacia karpute sutepdavau. Karpa buvo ant nykscio vidines puses - labai didele - apie 0,5 cm. Gali kazkiek grauzti. Tai per kelias savaiteles ir isnyko. Tokia rugsti praskiedus su vandeniu gaunasi tas maistinis atstas, bet su juo jau man atrodo nelabai isnaikinsi, nezinau tiksliai..
oj kokius gerus vaistukus atradau karpom naikint turguj pas belarusus kainuoja tik 5lt. 1ml. bet kaip padeda va kaip atrodo: o cia daugiau apie juos parasyta: http://www.dvelinii....t...ovar&tid=22 pries tai bandziau Duofilm, tai toks š.... tik pinigus i bala ismeciau, kiek naudojau nieko nepadejo o nuo situ jau kita diena matosi, kad sumazejo super dalykelis, sakiau reiks dar viena buteliuka nusipirkt, del viso pikto
seikos
gal kuri naikinot karpa kuri auga i vidu ant pado ,as jau nezinau ko tik neisbandem ,deginom azotu,visokiais piestukais, vaistais ,purskaliukais nu nei is vietos ,svarbiausia sunku vaiksciot slubuoja aziza o cia vienam kartui tept ar keliem uztenka
gal kuri naikinot karpa kuri auga i vidu ant pado ,as jau nezinau ko tik neisbandem ,deginom azotu,visokiais piestukais, vaistais ,purskaliukais nu nei is vietos ,svarbiausia sunku vaiksciot slubuoja aziza o cia vienam kartui tept ar keliem uztenka
QUOTE(Essexgirls @ 2007 01 10, 20:49)
aziza o cia vienam kartui tept ar keliem uztenka
na nors ir 1ml. bet uztenka ilgam, yra toks pagaliukas, tai su juo reik patepti tik pacia karpa tai skaityk laselio nedidelio reik na, bet rezultatas puikiai matosi, nors ir ne kiekviena diena tepu buna pamirstu, bet vistiek labai padeda tikrai patariu isbandyt kai pirkau galvojau kad nepades, na bet klydau
oj kokius gerus vaistukus atradau karpom naikint turguj pas belarusus kainuoja tik 5lt. 1ml. bet kaip padeda va kaip atrodo:
Aš irgi išbandžiau tokį vaistą, tik pirkau vaistinėj. Rusiškas, atrodo ugniažolės tirpalas. Karpa pradėjo nykti jau po pirmų patepimų.
Ir karpa pas mane buvo ant veido. Reikėjo labai atsargiai tepti, kad neapdeginti ten kur nereikia.
Sūnui taip išnaikinome ant pado, tik reikėjo daugiau seansų.
QUOTE(aziza @ 2007 01 10, 23:30)
na nors ir 1ml. bet uztenka ilgam, yra toks pagaliukas, tai su juo reik patepti tik pacia karpa tai skaityk laselio nedidelio reik na, bet rezultatas puikiai matosi, nors ir ne kiekviena diena tepu buna pamirstu, bet vistiek labai padeda tikrai patariu isbandyt kai pirkau galvojau kad nepades, na bet klydau
atejo jau man sitie vaistukai,tik ne 1ml,bet 4ml ,dvi dienas tepesi vyras,trecia diena kai pradejo est jam ta karpa matyt smegeneles eda jinai jam i vidu augo ant pado:oh ,prasokinejo sianakt puse nakties,kai nei vieni nepadejo tai jis vis isdziusta ir vel tepa,kuo tik neplove paskui ,sakau keli patepimai pakirto mano vyra ir dar kalbejau sake ant vienos kojos strikineja ,gal jau sitie pades ,labai dekui tau aziza ,premija man pazadejo kazkada uz jos isnaikinima ,o vakare sauke dviguba bus uz tai,kad padarytum,kad neskaudetu
ai dar liepe isduot kas cia man taip patare
Mane irgi kankina karpos, prieš porą metų turėjau labai didelę ant kojos pado, bet išsigydžiau su Duofilm. Kelios liko ant rankų pirštų, labai neestitiškai atrodo, taigi šiandien einu pas odos gydytoją, tegu gydo )) o tai man jau kantrybė baigėsi ) niekas nepadeda nei vaistai nei žiogai ))
QUOTE(dovile_s @ 2007 01 30, 12:40)
Mane irgi kankina karpos, prieš porą metų turėjau labai didelę ant kojos pado, bet išsigydžiau su Duofilm. Kelios liko ant rankų pirštų, labai neestitiškai atrodo, taigi šiandien einu pas odos gydytoją, tegu gydo )) o tai man jau kantrybė baigėsi ) niekas nepadeda nei vaistai nei žiogai ))
mano sunui vienam buvo ant ranku nuseta tiesiog ,mes ejom pas gydytojus dermatologus,dare tyrimus ir gyde tik su geriamais vaistais,kraujas uzkrestas buvo,nereikejo nei tept isnyko pacios ,tik prisimenu labai brangus vaistai buvo
o pas tave ant kojos pado augo i vidu ar isore ,kaip sunku tokia isnaikint ,nes maniskiui i vidu auga dabar gydomes azizos uzrodytais vaistukais
QUOTE(Essexgirls @ 2007 01 30, 16:34)
mano sunui vienam buvo ant ranku nuseta tiesiog ,mes ejom pas gydytojus dermatologus,dare tyrimus ir gyde tik su geriamais vaistais,kraujas uzkrestas buvo,nereikejo nei tept isnyko pacios ,tik prisimenu labai brangus vaistai buvo
o pas tave ant kojos pado augo i vidu ar isore ,kaip sunku tokia isnaikint ,nes maniskiui i vidu auga dabar gydomes azizos uzrodytais vaistukais
Man ant kojos pado augo i isore, bet buvo ziauriai didele, tokia visa issipletus ir uzleista maniau, kad nuospauda, bet pradejau tepti vaistai ir pranyko
Karpas ant ranku dabar saldo skystu azotu, bet kazkaip labai skauda nezinau gerai cia ar blogai jokiu tyrimu papildomai nedaro, nes sake, kad cia mazutes ir ju tik trys
Sveikos! Man labai reikia patarimu ir jusu nuomoniu. Jau kelis metus ant rankeles turiu beda- kelias karpas. Pirma buvo tik viena, veliau pradejo plisti. Vaiksciojau i gydomosios kosmetologijos centra Vilniuje, ten karpas nudegindavo saltu azotu. Deje jos vis atsinaujindavo ir tie visi deginimai buvo veltui. Nezinau ka daryti- gal yra koks tepalas, ar dar kokiu budu karpoms isnaikinti? Gal susidurete su sia problema ir zinote kaip ja spresti? Lauksiu jusu patarimu!
na daug budu yra jas nakinti,kazkada vaiksciojau su saltu azotu seginti,bet ten uz viena nudeginima 3lt ir dar reik ateit ne viena karta,ziurint kokio dydzio ji,tai tikrai gaila ir pinigu ir laiko,veliau nuvariau i "apgamas" ten nudegino,truputy pakentejau,bet neliko man ju nepamenu kiek mokejau,gal 5-7lt,taip pat lazerinej chirurgijoj daro,bet ten apsimoka nebent didele turint,tada jau ir pinigeliai nemazi,o mano mama kazkada issigyde mazutes karputes su akzkokiu augalu,bet ziema jo tikrai nebuna,sode nusiskindavo
QUOTE(Unyte @ 2007 02 06, 00:00)
Sveikos! Man labai reikia patarimu ir jusu nuomoniu. Jau kelis metus ant rankeles turiu beda- kelias karpas. Pirma buvo tik viena, veliau pradejo plisti. Vaiksciojau i gydomosios kosmetologijos centra Vilniuje, ten karpas nudegindavo saltu azotu. Deje jos vis atsinaujindavo ir tie visi deginimai buvo veltui. Nezinau ka daryti- gal yra koks tepalas, ar dar kokiu budu karpoms isnaikinti? Gal susidurete su sia problema ir zinote kaip ja spresti? Lauksiu jusu patarimu!
mano sunui vienam buvo ant ranku nuseta tiesiog ,mes ejom pas gydytojus dermatologus,dare tyrimus ir gydem tik su geriamais vaistais,kraujas uzkrestas buvo,nereikejo nei tept isnyko pacios ,tik prisimenu labai brangus vaistai buvo