Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(Piene123 @ 2006 10 06, 00:28)

Aha, Duofilm geras. Vyras turejo keleta karpu, tai kosmetologiniam degino - bet be rezultatu. O su Duofilm isnaikinom, ir nebeatsirado daugiau. Bet pamenu gana ilgai tepliojom. Pasidarydavo net zaizdele, uzgydavo, ir toliau tepliodavom, kol nei pedsaku karpu nebeliko...
O as kaip bebutu juokinga, bet "mechaniniu" budu atsitiktinai visas savo karpas nunaikindavau.... Buvo viena didele ant kojos - tai kritau nuo laiptu, spyriau i kazka su koja smarkiai smarkiai, ir nusiplese ta karpa su visom saknim - ir nebeataugo lotuliukas.gif O kita didele turejau ant delno. Ir kaip tik teko pora dienu baidare paplaukti - rankos visa diena vandeny, irklas kaip tik ta vieta trina - ir sutryne karpa. Ismirko, susitryne, nusilupo tokia sutezus su visom saknim, ir nebeataugo lotuliukas.gif O siaip jokios priemones negelbejo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2003 09 30, 07:17)
Kosmetologiniuose kabinetuose yra tokiapaslauga "Karpų nudeginimas'. neskausminga visiškai (truputį dilgčioja, bet tikrai neskauda). Vienai karpai sunaikinti reikia kelių seansų (kaina 2 - 3 Lt/kartas viena karpa). Jei nebandėt ir karpos labai įkyriai kartojasi, tai pabandykit wink.gif. Tarp kitko, karpų pastovus atsiradimas informuoja apie organizmo silpnumą, nepakankamą imunitetą, paprastai pavartojus papildų imunitetui "pastiprinti" karpos greičiau naikinamos ir neatsiranda naujų wink.gif Aš paieškosiu  bobutės receptuose ką nors liaudiško ir tada parašysiu. Juk turi būti būdas, kad tų nedorėlių atsikratyt biggrin.gif

nerealiai skausminga ta procedura karpu deginimas!!!
man jos buvo ant pedu, tai po proceduros kelias dienas negali pedos padet ant zemes ir visiskai nepadejo, na bent jau man..
gyvenime daugiau nelinkeciau tokios proceduros niekam niekam!!!!
Atsakyti
Sveikos!

Perskaiciau visus temos puslapius saziningai g.gif Daug metodu... umn.gif Bet vistiek atsakymo neradau kaip isnaikinti tokio tipo karpa kaip pas mane sad.gif Kad tai karpa - supratau visai neseniai, kai ataugos pavirsius pasidare panasus i kalafiora, iki tol maniau, kad turiu paprasciausia odos ataugele sad.gif Ant KAKLO doh.gif Kas patartu kaip naikinti tokio tipo karpa? Yra variantas apristi su siulu (ar su banano siulu kaip cia kazkas patare), bet bijau gauti odos uzkrata. Galima tepti tepaliuku, bet mano karpa tik kokio 1 mm skersmens - sunkiai pataikysiu uztepti ant pavirsiaus sad.gif Deginti lazeriu? Azotu? Help!!! bash.gif
P.S. Esu ne Lietuvoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2007 01 08, 02:31)
Sveikos!

Perskaiciau visus temos puslapius saziningai  g.gif  Daug metodu... umn.gif  Bet vistiek atsakymo neradau kaip isnaikinti tokio tipo karpa kaip pas mane  sad.gif  Kad tai karpa - supratau visai neseniai, kai ataugos pavirsius pasidare panasus i kalafiora, iki tol maniau, kad turiu paprasciausia odos ataugele sad.gif Ant KAKLO  doh.gif  Kas patartu kaip naikinti tokio tipo karpa? Yra variantas apristi su siulu (ar su banano siulu kaip cia kazkas patare), bet bijau gauti odos uzkrata. Galima tepti tepaliuku, bet mano karpa tik kokio 1 mm skersmens - sunkiai pataikysiu uztepti ant pavirsiaus sad.gif Deginti lazeriu? Azotu? Help!!!  bash.gif
P.S. Esu ne Lietuvoje  blush2.gif

As tavo vietoj prasyciau, kad kas nors tepaliuku ta karpa patepliotu, jei paciai sunku pasiekti. Arba padetu kokiu kitu liaudisku butu ta karpa panaikinti. Azotu deginti tai nesiryzciau. Man taip zveriskai skaudejo karpu saldymas nuo ranku pirstu, tai net baisu pagalvoti apie azota ant kaklo. O lazerio dar nebandziau, tai nelabai turiu ka patarti.
As tai kelinti metai kovoju su karpo ant ranku pirstu. Pradzioj saldziau su azotu. Bet taip skaudeti pradedavo, kad pas kosmetologe kedej sededama zliumbdavau. O rankas dar kelias dienas mausdavo. Dabar naudoju Duofilm. Nekaifas, vienas pirstas vis suialergizuoja. Bet kelias karpas jau pavyko nunaikinti cool.gif Oi, kaip jos man gyvenima trukdo.
Atsakyti
O tą Duofilm galima naudoti nėščioms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 10 06, 01:28)
Duofilm  thumbup.gif Tiesiog reikia nepatinget kasdien tept ir tept. Visos karpos nepastebimai nukrito.

nezinau man tas Duofilm nepadeda schmoll.gif tepu saziningai, kasdiena ir jau gan ilga laika. man ta karpa isdegina iki zaisdeles kad jau nebegaliu tept nes skauda, biski apgyja ir vel tepu.dabar jau atsibodo tepliotis, kuri laika nebtepu, o man ta karpa ir vel isaugo doh.gif blink.gif varysiu i kosmetologini ....
Atsakyti
aš savają tai greičiausiai užkalbėjimu nusinaikinau tongue.gif skamba juokingai, bet buvo laikas kai l. tekėt buvau užsimanius, o ta bjaurybė ant dešinės bevardžio buvo išsikerojusi doh.gif tai nuolat bambėdavau, eik šalin, nepatinki man, ne vietoj esi, kaipgi per tave žiedelį užsimausiu ir t.t. doh.gif nė nepastebėjau kaip ir kada dingo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadja @ 2007 01 08, 21:10)
O tą Duofilm galima naudoti nėščioms? g.gif

Duofilm anotacija Stai cia pasiskaityk. Apie nesciasias lyg ir nieko neraso. Bet vis tiek butu protingiausia pasitarti su gydytoju 4u.gif
Atsakyti
Man irgi degino karpa nuo pirsto azoto ir nuo to karto daugiau neiskilo thumbup.gif (tpfu tpfu tpfu) Nu aisku ne patys maloniausi pojuciai,skaudejo truputi,bet nesuprantoju apie kokius jus cia zveriskus skausmus kalbat,atrodo kad jus kas gyvas ten pjautu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2007 01 09, 23:58)
Man irgi degino karpa nuo pirsto azoto ir nuo to karto daugiau neiskilo  thumbup.gif (tpfu tpfu tpfu) Nu aisku ne patys maloniausi pojuciai,skaudejo truputi,bet nesuprantoju apie kokius jus cia zveriskus skausmus kalbat,atrodo kad jus kas gyvas ten pjautu  unsure.gif  unsure.gif

Man tikrai skaudejo, tikrai ten atsisedusi zliumbdavau. Nors... is pradziu, kai tik pradejau karpas tvarkyti, to skausmo lyg ir nebuvo. Bet kai metus kas dvi savaites po kelias karpas prisaldyti reikedavo, tai ir isiskaudejo verysad.gif Jei ir man tik viena karpa butu reikeje panaikinti, tai gal irgi to skausmo nebuciau sulaukusi. O dabar viena nunyksta, kitos isdygsta. Man atrodo, kad jau reik gydytojams rodytis ir organizma stiprinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2007 01 09, 23:58)
Man irgi degino karpa nuo pirsto azoto ir nuo to karto daugiau neiskilo  thumbup.gif (tpfu tpfu tpfu) Nu aisku ne patys maloniausi pojuciai,skaudejo truputi,bet nesuprantoju apie kokius jus cia zveriskus skausmus kalbat,atrodo kad jus kas gyvas ten pjautu  unsure.gif  unsure.gif

čia dar priklauso ir nuo pačios karpos ir kurioj vietoj. kai turėjau tokį džiaugsma ant kulno ir dar giluminę, tai dieve dieve kiek ašarų išliejau, net sesutė kuri degino kartą ašarą braukė- vaikas tebuvau ir ji susigraudeno..
Atsakyti
mano manikiurininke nuo pirsto karpa liepe naikinti muilu...paprastu...ismuiluosi ir pabuni 30 min. po 2 sav. jo dingo
Atsakyti