QUOTE(RedMa @ 2007 01 08, 02:31)
Sveikos!
Perskaiciau visus temos puslapius saziningai

Daug metodu...

Bet vistiek atsakymo neradau kaip isnaikinti tokio tipo karpa kaip pas mane

Kad tai karpa - supratau visai neseniai, kai ataugos pavirsius pasidare panasus i kalafiora, iki tol maniau, kad turiu paprasciausia odos ataugele

Ant KAKLO

Kas patartu kaip naikinti tokio tipo karpa? Yra variantas apristi su siulu (ar su banano siulu kaip cia kazkas patare), bet bijau gauti odos uzkrata. Galima tepti tepaliuku, bet mano karpa tik kokio 1 mm skersmens - sunkiai pataikysiu uztepti ant pavirsiaus

Deginti lazeriu? Azotu? Help!!!
P.S. Esu ne Lietuvoje
As tavo vietoj prasyciau, kad kas nors tepaliuku ta karpa patepliotu, jei paciai sunku pasiekti. Arba padetu kokiu kitu liaudisku butu ta karpa panaikinti. Azotu deginti tai nesiryzciau. Man taip zveriskai skaudejo karpu saldymas nuo ranku pirstu, tai net baisu pagalvoti apie azota ant kaklo. O lazerio dar nebandziau, tai nelabai turiu ka patarti.
As tai kelinti metai kovoju su karpo ant ranku pirstu. Pradzioj saldziau su azotu. Bet taip skaudeti pradedavo, kad pas kosmetologe kedej sededama zliumbdavau. O rankas dar kelias dienas mausdavo. Dabar naudoju Duofilm. Nekaifas, vienas pirstas vis suialergizuoja. Bet kelias karpas jau pavyko nunaikinti

Oi, kaip jos man gyvenima trukdo.