QUOTE(Bagira19 @ 2006 09 20, 16:31)
pasisakysiu ir aš

turėjau ir aš tokia problemą kaip karpos

daktarė sakė, kad jos atsiranda nuo silpnaus imuniteto, o neščioms moterims tai ypatingai lengvai jos dera

buvau prisiskaičius apie saviitaiga.pabandžiau...įtikinau savęs, kad tu bjaurybių nėra....patikekit manim viena dingo

o su kitom neįstengiau saviitaigaut žiauriai atsibodo nes baisiai jos man trugdė ir gadino bendrą vaizdą

taigi nuėjau į kosmetologijos kabineta ir ten gavau kažkokį tepaliuką GLIKOL 30 procentų.kiekvieną vakarą teko užsiimti procedūra.
paėmi dantų krapštuką pamirkai į acetoną (bet ne į nagų lako valiklį bet į paprastą tipo statybinį

buitinėse prekėse parduoda) ir tepi su dantu krapštuku tą karpą paskui pamirkai tame tepaliuke ir badai tol kol suminkštėja karpa.tada apvinioji poletileno maišeliu ar plevele ir eini miegot.po savaites pas mane jų ir nebeliko
O tai ne paprasčiau būtų tuo Duofilm ar kokiu tai tepti..??

Aš kažkada baseine ar pirty buvau ant kojos piršto pasigavus karputę... eina peklon, kol išaiškėjo kas tai yra...

Buvau pas gydytoją dėl apgamų.. tai prie to pačio parodžiau ir tą kosmsosą..

Sako taigi čia karpa..

Vos neapsivėmiau..
Tai tepiau tuo skystimėliu.. tai tarsi išdegino man ją.. nereikėjo nieko nei badyt.. nei tepliot įvairiais skirtingais dalykais.. būdavo kas vakarą vis tepiau ant viršaus..

Ir neužilgo ji nunyko man..

(tfu tfu tfu

)