Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

[buvau snd klinikose degint karpu o pas mane ju daug ivairiu dydziu,turejo visas isdegint o ji tik viena isdegino doh.gif jau taip sunervino ir dabar pirstas tvinksi ir skauda verysad.gif o dar apibare mane kad neteisingai naudoju duofilm nors dariau kaip reikia verysad.gif ir sake reikia ji tept 2kart dienoj ir negalima mirkyt ar gramdyt pemza nes plis jos doh.gif tai pasibaisejau as tom klinikom teks eit mokamai degint,o jau kainuos,kokius 200 teks palikt bash.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2006 09 03, 18:45)
Sveikos gal ka galit patarti man pries pusmeti pasalino balta papiloma artai karpa ir stai dabar jau 10 nauju isdygo ant veido gelsvu tokiu  verysad.gif
buvau pas 3 dermatologus ir pas onkologus tai dermatologai sako nieko tokio o onkologai ,kad tai virusas ir eik pas dermatologus.
Jau net nebezinau ka daryti ,bet dyksta jos man tik ant veido,be to ta senoji gerai nepasalinta o ta salinusi gydytoja teigia ,kad pasalinta,gal cia kas susieta.Patarkit ar tais vaistais salint ant veido galima. verysad.gif

sitoje temoje buvo rasyta apie rusiska ugniazoles rugsti, "kyslota cystotela" arba "gorny cystotel". Tai sito preparato vartojimo instrukcijoje raso, kad galima ir ant veido tepti. Yra pirkti Vilniuje, Madoje, ten kur prie kasu yra toks skyrelis "gamtos vaistine" ir prekiauja visokiais rusiskais preparatais. Kaina 5,42 Lt. Gali pabandyti. Tik tas skystis yra siaubingai astraus kvapo (bet tepant neskauda visiskai), taip kad prie nosies arti nekisk smile.gif
Atsakyti
[quote=Geliuke,2006 08 22, 12:16]
gal gali pasakyti ar i az parasyti kokioje cia klinikoje, kokia gydytojo pavarde ir kokie ten tepaliuku tepei? ax.gif

As buvau baltijos amerikos klinikoje. deja daktaro pavardes nepamenu. bet jeigu registraturoje kreipsies del karpu, tai nusius pas ji...
o tepaliukas, tiksliau rugstele kainavo apie 18 lituku, vaistineje tiesiog paprasyk skyscio karpoms deginti. ir tiek.
sekmes!
Atsakyti
O jeigu papilomos cia tai irgi tinka tas tepalas g.gif isviso as kiek buvau tai sako papilomos ,kiti sako kad ne tai tik odos kaskokie dariniai nors man tai kaip gelsvi apgamai.
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 09 04, 18:20)
as irgi turejau didziule karpa ant desines rankos pirsto.tai stai kaip man ja sunaikino viena bobulyte.
apriso karpa lininiu siulu,nueme ir uzverze mazga.ir taip 3kartus.poto ikiso ta siula i zeme tik negiliai,ten kur bega lietaus vanduo nuo stogo.ir patepe man karpa su zole,tik pavadinimo neatsimenu.na zodziu ji zydi geltonais ziedais,o kai neplauzi koteli bega toks oranzinis skystis.tai su juo man ir tepe savaite laiko,po kelis kartus i diena.poto pasake:"siulas pus ir karpa su juo"pagalvojau:"kokias cia nesamones sneki"  :lotuliukas:ir ka jus manot po keliu dienu ji pradejo pas mane po truputi juoduot.kol galu gale nukrito.nezinau ar tai tik sutapimas buvo ar kazkokia magija,bet esme tame kad as jos neturiu  assa.gif  yahoo.gif tai stai kokia mano istorija  blush2.gif

as taip pat turejau daug karpu ant ranku,gal 12.Kuo tik negydziau,niekas nepadejo,atsirasdavo vis nauju ir nauju,kol galu gale visos rankos buvo nusetos karpomis.Mociute man liepe paimti siula ir uzristi tiek mazgu,kiek karpu yra,ta siula pakasti kur vanduo nuteka,kad suputu.Buvau paaugle,nenorejau nieko klausyti,i viska ziurejau skeptiskai...Bet padariau taip.Niekuo daugiau netepiau.Neatsimenu po kiek laiko,bet labai greitai visos karpos isnyko.Dar ir siandien prisimenu sita atveji ir niekaip negaliu to logiskai paaiskinti.Bet taip buvo....
Atsakyti
pasisakysiu ir aš blush2.gif turėjau ir aš tokia problemą kaip karpos doh.gif daktarė sakė, kad jos atsiranda nuo silpnaus imuniteto, o neščioms moterims tai ypatingai lengvai jos dera doh.gif buvau prisiskaičius apie saviitaiga.pabandžiau...įtikinau savęs, kad tu bjaurybių nėra....patikekit manim viena dingo thumbup.gif o su kitom neįstengiau saviitaigaut žiauriai atsibodo nes baisiai jos man trugdė ir gadino bendrą vaizdą biggrin.gif taigi nuėjau į kosmetologijos kabineta ir ten gavau kažkokį tepaliuką GLIKOL 30 procentų.kiekvieną vakarą teko užsiimti procedūra.
paėmi dantų krapštuką pamirkai į acetoną (bet ne į nagų lako valiklį bet į paprastą tipo statybinį biggrin.gif buitinėse prekėse parduoda) ir tepi su dantu krapštuku tą karpą paskui pamirkai tame tepaliuke ir badai tol kol suminkštėja karpa.tada apvinioji poletileno maišeliu ar plevele ir eini miegot.po savaites pas mane jų ir nebeliko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira19 @ 2006 09 20, 16:31)
pasisakysiu ir aš blush2.gif turėjau ir aš tokia problemą kaip karpos doh.gif daktarė sakė, kad jos atsiranda nuo silpnaus imuniteto, o neščioms moterims tai ypatingai lengvai jos dera doh.gif buvau prisiskaičius apie saviitaiga.pabandžiau...įtikinau savęs, kad tu bjaurybių nėra....patikekit manim viena dingo thumbup.gif o su kitom neįstengiau saviitaigaut žiauriai atsibodo nes baisiai jos man trugdė ir gadino bendrą vaizdą biggrin.gif taigi nuėjau į kosmetologijos kabineta ir ten gavau kažkokį tepaliuką GLIKOL 30 procentų.kiekvieną vakarą teko užsiimti procedūra.
paėmi dantų krapštuką pamirkai į acetoną (bet ne į nagų lako valiklį bet į paprastą tipo statybinį biggrin.gif buitinėse prekėse parduoda) ir tepi su dantu krapštuku tą karpą paskui pamirkai tame tepaliuke ir badai tol kol suminkštėja karpa.tada apvinioji poletileno maišeliu ar plevele ir eini miegot.po savaites pas mane jų ir nebeliko thumbup.gif

O tai ne paprasčiau būtų tuo Duofilm ar kokiu tai tepti..?? g.gif Aš kažkada baseine ar pirty buvau ant kojos piršto pasigavus karputę... eina peklon, kol išaiškėjo kas tai yra... doh.gif Buvau pas gydytoją dėl apgamų.. tai prie to pačio parodžiau ir tą kosmsosą.. biggrin.gif Sako taigi čia karpa.. blink.gif Vos neapsivėmiau.. dry.gif unsure.gif

Tai tepiau tuo skystimėliu.. tai tarsi išdegino man ją.. nereikėjo nieko nei badyt.. nei tepliot įvairiais skirtingais dalykais.. būdavo kas vakarą vis tepiau ant viršaus.. smile.gif Ir neužilgo ji nunyko man.. smile.gif (tfu tfu tfu rolleyes.gif )
Atsakyti
Informacija pamąstymui: "Virusas, kuris sukelia lytinių organų karpas, gali būti nevaisingumo priežastimi. Vaisingumo klinikose atliktų tyrimų duomenimis, dirbtiniu būdu pastoja tik 23 proc. moterų, kurios infekuotos žmogaus papilomos virusu, palyginus su 57 proc. moterų, kurios nėra infekuotos šiuo virusu. Šis lytiniu keliu plintantis virusas labai paplitęs tarp reprodukcinio amžiaus asmenų. Mažiausiai 50 proc. reprodukcinio amžiaus vyrų ir moterų bent kartą gyvenime buvo užsikrėtę šiuo virusu."
Galite pasiskaityti daugiau www.medik.lt (2006-09-21)
Atsakyti
Naudojau DUOFILM, atrodė, kad karpos išnyko, bet po kurio laiko vėl atsirado ir dar daugiau. Tada pabandžiau nakčiai dėt česnako- tiesiog atpjaunu ploną riekelę, uždedu ant karpų ir užklijuoju pleistru. Nuo kvapo naktį net miegot negalėjau, ryte galvą skaudėdavo ,bet jau 1,5 metų, kaip išnyko. Labai tikiuosi, kad visam laikui bigsmile.gif
Atsakyti
tai žinoma papraščiau patepiai ir dingo bet esme tą kad tepant duofilm ar kaip jis ten ,karpos išnyksta ir po kurio laiko vel atsiranda o taip kaip aš naikinau tai visam laikui nes su visom šaknim tie kosmosai išeina thumbup.gif aišku kiekvieno reikalas kaip naikina man tai buvo šlykštu taip save doroti bet ko nepadarysi dėl gražių ir be karpų rankų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira19 @ 2006 09 23, 19:45)
tai žinoma papraščiau patepiai ir dingo bet esme tą kad tepant duofilm ar kaip jis ten ,karpos išnyksta ir po kurio laiko vel atsiranda o taip kaip aš naikinau tai visam laikui nes su visom šaknim tie kosmosai išeina thumbup.gif aišku kiekvieno reikalas kaip naikina man tai buvo šlykštu taip save doroti bet ko nepadarysi dėl gražių ir be karpų rankų blush2.gif

Na man dingo ir nebeatsirado.. (tfu.. tfu.. tfu..).. schmoll.gif Aš dabar pagalvojau.. kad gal priklauso nuo to, DĖL KO tos karpos atsirado.. g.gif Kai pas mane buvo pasigauta baseine ar pirty.. tai vienas dalykas.. o pas kitus jos atsiranda velnias žino iš kur.. ir dauginasi.. doh.gif Tai va tokios gal ir atauginėja... nes nesuprasi iš kur jos.. ir dėl ko ten jos.. unsure.gif
Atsakyti
Duofilm thumbup.gif Tiesiog reikia nepatinget kasdien tept ir tept. Visos karpos nepastebimai nukrito.
Atsakyti