QUOTE(jura-rura @ 2006 07 13, 13:24)
Priklauso kokia tai karpa. man ant pedos buvo isbujojusi beveik 2cm skersmens karpa (kopustine), t.y. kai pavirsius nelygus ir grubletas. tai visi daktarai siunte degintis azotu, bet as nedrisau nes jau zinojau kas tai per kancia ir skausmas, o be to, po tokios proceduros, man karpa atsinaujindavo. taigi pakliuvau pas gera chirurga privacioje klinikoje, kuris ja tiesiog apipjauste, patepe rugstele ir liepe namuose kas tris vakarus mirkyti voneleje kojas, tada ta karpa su pemza nubruzinti kiek galiu skausma tverti ir patepti tepaliuku, kuri isigijau vaistineje , taigi mano gumbas gigantas per 2savaites isnyko kaip niekur nieko. ir nebuvo skausmo ir nepatogumu, nieko. mano daktarelis sake, kad azotas jau atgyvenes dalykas. dabar jas degina lazeriu, aisku jeigu jau nera kitos iseities. bet pas ka karpos grubleto pavirsiaus, tiesiog darykite kaip kad as, rezultatas garantuotas. tfu tfu tfu.
gal gali pasakyti ar i az parasyti kokioje cia klinikoje, kokia gydytojo pavarde ir kokie ten tepaliuku tepei?
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 07 21, 08:18)
Mano brolis karpas išsigydė homeopatiniais vaistais. Vadinasi THUJA. Vilniuje juos gamina vienoje vaistinėje netoli buvusio Pergalės kino teatro (prie kampo pastato). Tai jam pagamino kažkokį tapaliuką ir žirniukų gerti. Karpų kaip nebūta
gal galetum papasakoti daugiau, cia su receptu? ar tiesiog eiti i ta vaistine ir prasyti karpoms tepaliuko ir zirniuku Thuja? kokie apytiksliai kaina?