Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(Pelagija @ 2006 02 28, 00:02)
kas vakara ant karpos uzdeti svoguno gabaliuka(tokio dydzio kaip karpa) ir uzklijuoti pleistru ar apristi bintu.

Aš kažkada ant kojos turėjau tokių džiaugsmų. Tai dėdavau česnaką per naktį, aišku, kvapelis buvo, bet juk kojos ne taip jauti. Rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
As tai savo karpa (ant pirsto buvo), tai issigydziau su tuo vadinamu pinigu, laimes medziu, uzdejau lapeli, apibintavau pirsta pradzioj juoda pasidare, o po to nukrito, (uzteko keliu kartu, nakciai taip darydavau)net netikejau, kad juo galima gydyti bigsmile.gif
Atsakyti
Priklauso kokia tai karpa. man ant pedos buvo isbujojusi beveik 2cm skersmens karpa (kopustine), t.y. kai pavirsius nelygus ir grubletas. tai visi daktarai siunte degintis azotu, bet as nedrisau nes jau zinojau kas tai per kancia ir skausmas, o be to, po tokios proceduros, man karpa atsinaujindavo. taigi pakliuvau pas gera chirurga privacioje klinikoje, kuris ja tiesiog apipjauste, patepe rugstele ir liepe namuose kas tris vakarus mirkyti voneleje kojas, tada ta karpa su pemza nubruzinti kiek galiu skausma tverti ir patepti tepaliuku, kuri isigijau vaistineje , taigi mano gumbas gigantas per 2savaites isnyko kaip niekur nieko. ir nebuvo skausmo ir nepatogumu, nieko. mano daktarelis sake, kad azotas jau atgyvenes dalykas. dabar jas degina lazeriu, aisku jeigu jau nera kitos iseities. bet pas ka karpos grubleto pavirsiaus, tiesiog darykite kaip kad as, rezultatas garantuotas. tfu tfu tfu.
Atsakyti
pas mane tai ant kelio buvo isdygus tokia nemaza karpa pries kelis metus, ir palaipsniui nuo jos daugejo karpu ant kojos, ranku, kai pagaliau si pavasari buvau nusiteikus eiti i vaistine ir pagaliau isnaikinti visas karpas nes vaizdelis jau nekoks buvo, jos eme ir pacios visos isnyko blink.gif
Atsakyti
o aš taip pergyvenau dėl savo karputės, kuri išaugo iš super mažos į truputėlį didesnę... jau ir čia skaitinėjaus ir bandžiau visokių gudrybių ir receptų ieškotis... ir ka jūs manot... bigsmile.gif ogi kai buvau labai susikrimtus, ėmiau ir kaip tas žiogas krimstelėjau ta savo šlykštuką ir manau, kad įkrimtau šaknį rolleyes.gif blush2.gif tai žiūriu daba jau pradėjo trauktis ta karpa ir tikiuos dings visiems laikams bigsmile.gif biggrin.gif tikiuosi ir tradiciškai TFU TFU TFU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Godyte @ 2006 07 19, 18:47)
o aš taip pergyvenau dėl savo karputės, kuri išaugo iš super mažos į truputėlį didesnę... jau ir čia skaitinėjaus ir bandžiau visokių gudrybių ir receptų ieškotis... ir ka jūs manot...  bigsmile.gif  ogi kai buvau labai susikrimtus, ėmiau ir kaip tas žiogas krimstelėjau ta savo šlykštuką ir manau, kad įkrimtau šaknį  rolleyes.gif  blush2.gif  tai žiūriu daba jau pradėjo trauktis ta karpa ir tikiuos dings visiems laikams  bigsmile.gif  biggrin.gif  tikiuosi ir tradiciškai TFU TFU TFU  lotuliukas.gif

nu pas mane ir isdygus ant to pirsto,kur zieda reiktu vestuvini nesioti blush2.gif tai ant kitos rankos nesioju...o ji vis auga doh.gif bandysiu su svogunu ir pranesiu kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano brolis karpas išsigydė homeopatiniais vaistais. Vadinasi THUJA. Vilniuje juos gamina vienoje vaistinėje netoli buvusio Pergalės kino teatro (prie kampo pastato). Tai jam pagamino kažkokį tapaliuką ir žirniukų gerti. Karpų kaip nebūta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2006 07 13, 13:24)
Priklauso kokia tai karpa. man ant pedos buvo isbujojusi beveik 2cm skersmens karpa (kopustine), t.y. kai pavirsius nelygus ir grubletas. tai visi daktarai siunte degintis azotu, bet as nedrisau nes jau zinojau kas tai per kancia ir skausmas, o be to, po tokios proceduros, man karpa atsinaujindavo. taigi pakliuvau pas gera chirurga privacioje klinikoje, kuris ja tiesiog apipjauste, patepe rugstele ir liepe namuose kas tris vakarus mirkyti voneleje kojas, tada ta karpa su pemza nubruzinti kiek galiu skausma tverti ir patepti tepaliuku, kuri isigijau vaistineje , taigi mano gumbas gigantas per 2savaites isnyko kaip niekur nieko. ir nebuvo skausmo ir nepatogumu, nieko. mano daktarelis sake, kad azotas jau atgyvenes dalykas. dabar jas degina lazeriu, aisku jeigu jau nera kitos iseities. bet pas ka karpos grubleto pavirsiaus, tiesiog darykite kaip kad as, rezultatas garantuotas. tfu tfu tfu.

gal gali pasakyti ar i az parasyti kokioje cia klinikoje, kokia gydytojo pavarde ir kokie ten tepaliuku tepei? ax.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2006 07 21, 08:18)
Mano brolis karpas išsigydė homeopatiniais vaistais. Vadinasi THUJA. Vilniuje juos gamina vienoje vaistinėje netoli buvusio Pergalės kino teatro (prie kampo pastato). Tai jam pagamino kažkokį tapaliuką ir žirniukų gerti. Karpų kaip nebūta smile.gif

gal galetum papasakoti daugiau, cia su receptu? ar tiesiog eiti i ta vaistine ir prasyti karpoms tepaliuko ir zirniuku Thuja? kokie apytiksliai kaina?
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2006 08 22, 13:16)
gal galetum papasakoti daugiau, cia su receptu? ar tiesiog eiti i ta vaistine ir prasyti karpoms tepaliuko ir zirniuku Thuja? kokie apytiksliai kaina?

Reikia eiti į tą vaistinę ir sakyti, kad pagamintų THUJA. Tai pagamins tepaliuką ir žirniukus. Pasakys kiek ir kaip vartoti. Kainos nepamenu, bet tikrai nesiekia 20 lt ax.gif Reikia tik kažkiek pinigų sumokėti iš anksto. O gamina juos Kaune rodos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavasarį ant kelio man išdygo unsure.gif Žiūriu kuo tuoliau,tuo jinai man vis didėja. Ilgai nelaukiau,į vaistinę.Pasiūlė DUOFILM apie 17lt.Jos jau nė kvapo nėliko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gal ka galit patarti man pries pusmeti pasalino balta papiloma artai karpa ir stai dabar jau 10 nauju isdygo ant veido gelsvu tokiu verysad.gif
buvau pas 3 dermatologus ir pas onkologus tai dermatologai sako nieko tokio o onkologai ,kad tai virusas ir eik pas dermatologus.
Jau net nebezinau ka daryti ,bet dyksta jos man tik ant veido,be to ta senoji gerai nepasalinta o ta salinusi gydytoja teigia ,kad pasalinta,gal cia kas susieta.Patarkit ar tais vaistais salint ant veido galima. verysad.gif
Atsakyti
as irgi turejau didziule karpa ant desines rankos pirsto.tai stai kaip man ja sunaikino viena bobulyte.
apriso karpa lininiu siulu,nueme ir uzverze mazga.ir taip 3kartus.poto ikiso ta siula i zeme tik negiliai,ten kur bega lietaus vanduo nuo stogo.ir patepe man karpa su zole,tik pavadinimo neatsimenu.na zodziu ji zydi geltonais ziedais,o kai neplauzi koteli bega toks oranzinis skystis.tai su juo man ir tepe savaite laiko,po kelis kartus i diena.poto pasake:"siulas pus ir karpa su juo"pagalvojau:"kokias cia nesamones sneki" :lotuliukas:ir ka jus manot po keliu dienu ji pradejo pas mane po truputi juoduot.kol galu gale nukrito.nezinau ar tai tik sutapimas buvo ar kazkokia magija,bet esme tame kad as jos neturiu assa.gif yahoo.gif tai stai kokia mano istorija blush2.gif
Atsakyti