Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

as ir pries gerus tris metus vargau su karpom.viena tai ziauriai didele ant rankos buvo.nusipirkau viena (tik neatsimenu kaip vadinosi) kapsulyte,apie 30 lt kainavo, jos vienos ir uztenka.tai per pora dienu dingo visos mano bedos,nei skaudejo, nei ka...su ja ir brolio karpos dingo ir dar vyro brolis gydesi.
Kaip vadinasi tiksliai neatsimenu, bet vaistineje ir prasiau kapsulytes nuo karpu...
Atsakyti
Na baisių karpų tikrai nesu turėjus, bet tokią nemažą turėjau ant delno, tai gydytojai bandė išraut, apipjovė aplink ir bandė pincetu išraut, išrovė, bet įsivaizduokit skausmą, o ir kraujas bėgo siaubingai, brr. baisu net pagalvot doh.gif Bet kas iš to po mėn. maždaug toje pat vietoje vėl pradėjo kita ataugynėt doh.gif bandžiau kelis tepalus, bandžiau pleistrą, nieko nepadėjo, bet vieną kartą patarė kaimynė nusipirkti vaistinėje gaminamo tepalo karpoms naikinti, nuėjau į vaistinę kuri vaistus gamina ir man davė tų vaistų. kainavo virš 13 Lt, bet tiksliai nepamenu, liuks padėjo thumbup.gif Niekas taip nepadėjo kaip tas tepalas, kvapas toks įdomus jo, kai tik patepi karpą, tai pabala oda aplink, bet neskauda. Gal kokią savaitę jokio pokyčio nebuvo, dar kartą patepiau, tai paskui tik po kokio mėn patebėjau kad karpa išnykus, tik mažas randelis toje vietoje. Dar kelios karpos buvo beaugančios tik kartelį patepiau ir nė kvapo neliko thumbup.gif Tikrai rekomenduoju, patariau dėl jo daugumai pažįstamų ir visi labai patenkinti. Nežinau kaip dėl didelių karpų, kaip kad rašot jog kelmai, bet vidutines karpas tai naikina super, ir ypač nedidukes, tik aišku ne per dieną, bet rezultatas puikus ir skausmo jokio ir lazerių nereikia wub.gif
Atsakyti
Pradėjau aš gydyti tas karpas. Jau tuoj savaitė bus. Intensyviai gerai išmirkius kojas ir nubrūžinus jas brūžekliu tepu DUOFILM, bet keista po nakties pėda ties ta karpuota vieta patinsta, tarsi pagalvė pasidaro ir labai jau niežti pati karpa ir vieta aplink ją. g.gif Įdomu ar taip turėtų būti ar čia jų daugėti žada? Gal kam taip buvo, pasidalinkit savo patirtimi wub.gif .
Atsakyti
Aš kai buvau dar nedidelė, bėgau bėgau ir kritau ant žvyro, iš vieno kelio pradėjo bėgti kraujas, kai jisai sugijo, pasidengė tokia tikrai nemaža karpa, tai mano mamai kažkas patarė, ant vatos uždėti savo mėnesinių kraujo, aišku, man buvo pasakyta, kad tetutė davė tepaliuko lotuliukas.gif ir po kelių kartų dingo visos karpos thumbup.gif aišku, tai ne pats maloniausias gydymo būdas, bet veiksmingas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VICI*: 09 vasario 2006 - 12:02
QUOTE(ritusia @ 2006 02 09, 12:53)
Pradėjau aš gydyti tas karpas. Jau tuoj savaitė bus. Intensyviai gerai išmirkius kojas ir nubrūžinus jas brūžekliu tepu DUOFILM, bet keista po nakties pėda ties ta karpuota vieta patinsta, tarsi pagalvė pasidaro ir labai jau niežti  pati karpa ir vieta aplink ją.  g.gif Įdomu ar taip turėtų būti ar čia jų daugėti žada? Gal kam taip buvo, pasidalinkit savo patirtimi  wub.gif .

As su Duofilmu jau 1.5men. gydausi. Ir kai padarau kokiu 2 dienu pertrauka, man irgi aplink karpa oda patinsta ir skaudet pradeda. Patepus vel, aprimsta g.gif blink.gif Tikrai nezinai nuo ko tai gali buti, o ir karpa pas mane tikrai nedidele....
Atsakyti
ax.gif ax.gif nA DĖLTŲ KARPŲ GALIU PASAKYTI TIK TIEK. Turėjau jų kelis kartus Pirmąjį kartą buvo ant rankos nat piršto ir tikrai gana daug beveik visas pirštas buvo kaip čia pasakyt padengtas gal, nieko nedariau, tiesiog laukiau ir po kelių metų (2m.) jos man išnyko ir įdomiausia kad tada kai pati to nesitikėjau. O antras kartas buvo prieš gimdymą, buvau nėščia labai bijojau, kad vaikui nepesiduotų, jų buvo ir ant pado prie pirštų ir ant rankų pirštų ir jos taip pat išnyko kažkaip netikėtai.
Na dėl tų menesinių tai tikra tiesa ,bet reikia tepti ne savom o kad kas nors kitas pateptų tau nežinant(mama, ir t.t.) ,pavyzdžiui miegant. Tikrai tikrai padeda jau įrodyta. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rpusevic: 09 vasario 2006 - 21:29
QUOTE(Magdalena @ 2006 02 09, 21:34)
As su Duofilmu jau 1.5men. gydausi. Ir kai padarau kokiu 2 dienu pertrauka, man irgi aplink karpa oda patinsta ir skaudet pradeda. Patepus vel, aprimsta  g.gif  blink.gif  Tikrai nezinai nuo ko tai gali buti, o ir karpa pas mane tikrai nedidele....

Magdalena, o dar neišgyjo karpą ar nors kiek rezultatas matosi? Mano tai nelabai. Tik tą padą skauda, vaikščioti trukdo, aptinsta kaip pagalvė schmoll.gif tikra nelaimė tokią zarazą turėt. verysad.gif
Vakar dar kažkaip vaistinėj sakė, jog turi azoto karpai deginti berods Wartner vadinasi, bet brangokas 60 lt. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal pamanysit, kad as visai tundra, bet man tai va kaip buvo: vaikystėj ant delnų turėjau 9 karpas, mama mane nuvedė i kosmetologinį, ten man jas kelis kartus degino su skystu azotu, labai skaudėjo, bet po savaitės jos nuddžiuvo ir nukrito, o po kelių savaičių jų išdygo 13, buvo siaubinga bet mano mamytė, nežinau iš kur susižinojo, kaip jas nurišti , nurišo. blioviau, galvojau, kad pririš ir raus, bet reikėjo tiksliai jas suskaičiuoti, ir berods lininio siūlo, ant jo užrišti tiek mazgelių kiek yra karpų. Užkasti ir ten nevaikščioti. Gal nepatikėsit , bet po 1 mėn visos karpos nukrito ir daugiau nei vienos niekada neužaugo. Man ydomu ar kas nors yra girdėję tokių dalykų?
Atsakyti
Sveikos, na ir aš prisijungiu prie jūsų, jau norėjau rašyti, kad turiu ant pado ir ant rankos piršto vėl pradėjo augti, ogi žiūrau žiūrau ir neberandu tos kuri ant rankos pradėjo augti lotuliukas.gif

Šiaip labai keistas dalykas, bet pas mane buvo kelios ant rankų, o kai ginekologė išrašė Diana35 pagerti, tai begeriant jos man pačios išnyko, tada dar ant pado buvau nepastebėjusi, tai maniau, kad visos išnyko ir šiaip oda man labai pagerėjo nuo tos Dianos. Matomai kažkokių medžiagų ten įeinančių man labai trūko.
Dar mokykliniais laikais ant delno buvo karpa užaugus didele, tai aš ją pati su adatom ir pincetais išsiroviau po truputį ir dingo ji man ir nebeataugo, bet nzn ar taip galima daryti blush2.gif

Tačiau dabar tai Dianos gerti negaliu, bandau nestuke.gif , o ant pado tai yra dar tų bjaurybių likę tai irgi imsiuosi kažkaip gydytis, dar visos temos neperskaičiau tai nežinau kuo, bet man tas azotas iš vaistinės maloniai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomaura @ 2006 02 10, 17:07)
Sveikutės, gal pamanysit, kad as visai tundra, bet man tai va kaip buvo: vaikystėj ant delnų turėjau 9 karpas, mama mane nuvedė i kosmetologinį, ten man jas kelis kartus degino su skystu azotu, labai skaudėjo, bet po savaitės jos nuddžiuvo ir nukrito, o po kelių savaičių jų išdygo 13, buvo siaubinga bet mano mamytė, nežinau iš kur susižinojo, kaip jas nurišti , nurišo. blioviau, galvojau, kad pririš ir raus, bet reikėjo tiksliai jas suskaičiuoti, ir berods lininio siūlo, ant jo užrišti tiek mazgelių kiek yra karpų.  Užkasti ir ten nevaikščioti. Gal nepatikėsit , bet po 1 mėn visos karpos nukrito ir daugiau nei vienos niekada neužaugo. Man ydomu ar kas nors yra girdėję tokių dalykų?

Taip esu girdėjusi apie tai, mano krikštatėviui tai pat darė kažkokia bobutė, tipo paskui siūlą užkasė, ir tikrai, po kiek ten laiko tik nežinau, karpos dingo. schmoll.gif
Atsakyti
Iš kart sorris, jei pasikartosiu, nes neskaičiau visos temos 4u.gif
Turėjau labai daug karpu ir aš vaikystėje, kaip jas tada išnaikino - nepamenu ax.gif Bet prieš keletą metų atiradusi buvo tokia jau "gražuolė" ant rankos, atrodė tikrai baisiai, gėda buvo kam ranką parodyt... Vaistinėje nusipirkau tokį tepaliuką, pavadinimo nepamenu, bet kam nupasakoju - vaistinėje būten tą ir pasiūlo ax.gif Buteliukas toks nedidelis, pats tepaliukas atrodo bespalvis, jis tepamas su tokiu kaip teptuku. Užtepus jį ant karpos - pabalsta, po kiek laiko nusilupa su tokiu sluoksniu visos karpos. Aštraus kvapo. Taip ir žaidžiau, gana ilgai, kol praradau viltį ir nebetepliojau... Pati nepastebėjau, kaip ji dingo thumbup.gif Su tais pačiais vaistais karpas nusigydė ir brolio, sesers vaikai. Irgi kaip sakė - tepė, tepė, kol kantrybė trūko ir paskui pačios išnyko smile.gif
Pabandysiu brolienės užklausti vaistų pavadinimo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 02 10, 16:47)
Magdalena, o dar neišgyjo karpą ar nors kiek rezultatas matosi? Mano tai nelabai. Tik tą padą skauda, vaikščioti trukdo, aptinsta kaip pagalvė  schmoll.gif tikra nelaimė tokią zarazą turėt.  verysad.gif
Vakar dar kažkaip vaistinėj sakė, jog turi azoto karpai deginti berods Wartner vadinasi, bet brangokas 60 lt. unsure.gif

Rezultatas matosi. Jau kelis kartus atrode, kad visai pradingo. Bet tik nustoju tepti, tai vel islenda, patinsta.. mad.gif Gal ne iki galo issigydau g.gif Bet tikrai daug geriau nei buvo. Tai tikiuosi, kad pagaliau ja iveiksiu tongue.gif
Atsakyti