Sveikos, siandien jungiuosi i Jusu gretas... Tiek prisinervinau pastaruoju metu, darbe vien tik stresas, nutariau iseiti, eiti kitur- ir ka Jus galvojate? Von ne per 1 nakti ant rankos atsirado 5 karpos ir 3 ant pedos. Vos neisprotejau Tai siandien esu ka tik is Northway lazeriu centro- visas karpas ispjoviau lazeriu. Ant pedos tokia didele ir gili zaizda Dabar gydysiuos pusmeti ....
Jei dar nebuvo rekomenduota (sorry, daug skaityt), rekomenduoju vaistukus DUAFILM (atrodo taip vadinasi). Su jais nusigydžiau karpas nuo rankų pirštų
mes turejome tokia problemike, tai su eletra kai padegino, tai dar labiau jos isplito. issigydeme patys- su salkoderm ampule. jos turis tik 0,2ml. kaina apie 26lt buvo( pigiausia eurovaistineje). tiesa, pirma kart pabijojome, kad nenudegytu, tai per mazai gal uzdejome, tad nelabiai nudziuvo, bet kita kart pavyko
P.S. pries tai jas geria vandenuke pamirkyti reikia.
ir, dar atminkite, kad karpos atsiranda susilpnejus imunitetui- pasiprinkite ji.
P.S. pries tai jas geria vandenuke pamirkyti reikia.
ir, dar atminkite, kad karpos atsiranda susilpnejus imunitetui- pasiprinkite ji.
Sveikos
Aš irgi turiu didžiulį karpų kelmą ant pado. Jau porą metų kaip jis auga. Intensyviai gydytis pradėjau prieš pusmetį. Nulėkiau į kosmetologinį, šalino su skystu azotu. Tai tik veltui pinigus sukišau - rezultato jokio ir dar daugiau ir taip prie neišsemiamos galybės zarazų prisidaugino. Žodžiu - nieko nepadėjo. Jau geri porą mėnesių teplioju zarazas DUOFILM, bet irgi jokių pokyčių. Sakyčiau dauginasi kaip grybai po lietaus Šiandien užsirašiau į lazerinį cenrą, bet turbūt neisiu. Prisiskaičiau jūsų nuomonių - tai ir išsigandau. Bandysiu gydytis liaudiškais metodais, tepliosiu ir toliau duofilmu ir stiprinsiu imuninę sistemą. Kitokios išeities nematau. Aišku, žiauriai nefaina vaikščioti su didžiule zaraza
Aš irgi turiu didžiulį karpų kelmą ant pado. Jau porą metų kaip jis auga. Intensyviai gydytis pradėjau prieš pusmetį. Nulėkiau į kosmetologinį, šalino su skystu azotu. Tai tik veltui pinigus sukišau - rezultato jokio ir dar daugiau ir taip prie neišsemiamos galybės zarazų prisidaugino. Žodžiu - nieko nepadėjo. Jau geri porą mėnesių teplioju zarazas DUOFILM, bet irgi jokių pokyčių. Sakyčiau dauginasi kaip grybai po lietaus Šiandien užsirašiau į lazerinį cenrą, bet turbūt neisiu. Prisiskaičiau jūsų nuomonių - tai ir išsigandau. Bandysiu gydytis liaudiškais metodais, tepliosiu ir toliau duofilmu ir stiprinsiu imuninę sistemą. Kitokios išeities nematau. Aišku, žiauriai nefaina vaikščioti su didžiule zaraza
[quote=ritusia,2006 02 05, 15:37]
Jau geri porą mėnesių teplioju zarazas DUOFILM, bet irgi jokių pokyčių.
"Duofilm" padeda tik tada kai tą vietą su karpa gerai išmirkai vandenyje, pvz. jei karpa ant padų, pries tepant vaistus, reikia kokią valandėlę kojas pamirkyt karštame vandenyje, o patepus užklijuot pleistrą ant tos vietos, kad nenusivalytų vaistai. Taip pati neseniai visiskai išsigydžiau dvi karpas ant pado. Sekmės gydantis!
Jau geri porą mėnesių teplioju zarazas DUOFILM, bet irgi jokių pokyčių.
"Duofilm" padeda tik tada kai tą vietą su karpa gerai išmirkai vandenyje, pvz. jei karpa ant padų, pries tepant vaistus, reikia kokią valandėlę kojas pamirkyt karštame vandenyje, o patepus užklijuot pleistrą ant tos vietos, kad nenusivalytų vaistai. Taip pati neseniai visiskai išsigydžiau dvi karpas ant pado. Sekmės gydantis!
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2006 02 05, 22:06)
O per kiek laiko isisgydei karpas su Duofilm?? As irgi turiu viena ant pado, gydau jau 1.5men. su Duofilm ir niekaip negaliu sutvarkyt iki galo
O mes pirkom parduotuvėje kur prekiauja rusiška kosmetika ir rusiškais maisto papildais tokį aliejuką "čistotel" , didelę karpą sunaikinome per dvi savaites Tas aliejukas tinka ir papilomoms naikinti . Pabandykit tikrai efektyvus daiktas ir kaina jo beveik 6Lt.
QUOTE(eime @ 2006 02 05, 23:06)
O mes pirkom parduotuvėje kur prekiauja rusiška kosmetika ir rusiškais maisto papildais tokį aliejuką "čistotel" , didelę karpą sunaikinome per dvi savaites Tas aliejukas tinka ir papilomoms naikinti . Pabandykit tikrai efektyvus daiktas ir kaina jo beveik 6Lt.
O kur cia tokia parduotuve yra??
QUOTE(Magdalena @ 2006 02 05, 22:10)
O kur cia tokia parduotuve yra??
Pavyzdžiui Vilniuje parduotuvėje "Mada" prekiaujama . Mes ten ir pirkom . Lazdynuose žinau kur yra .
Šutinau aš tas zarazas vakar svogūnu, o šiandien nerealiai ištino karpų vieta, suragėjo oda ir paskauda, bet kentėt galima Tai va duosiu garo joms aš dar ir šiandien, tikiuosi, kad padės
QUOTE(Magdalena @ 2006 02 05, 21:52)
O per kiek laiko isisgydei karpas su Duofilm?? As irgi turiu viena ant pado, gydau jau 1.5men. su Duofilm ir niekaip negaliu sutvarkyt iki galo
Išsigydžiau gal per porą mėnesių, taip greit jų neatsikratysi, ypač jei jos senokai ten yra. Svarbu patepus, palaukti porą dienų kol oda aplink karpą atsilups, ją nulupti ir vėl patepti tą vietą. Gal ir negražiai skamba, bet ko nepadarysi dėl sveikatos...
QUOTE(ritusia @ 2006 02 05, 16:37)
Sveikos
Uzjauciu del karpu, pas mane irgi kadais buvo krumu priauge, bet ant vienos rankos gal trys.Tepliojau visokiais tepalais vaistinese rekomenduotais, bet man po to dar daugiau atsirado, tai ryzausi nueiti i poliklinika pas odos gydytoja, ir su azotu man jas salde, labai skaudejo, net akyse aptemo , sesele net valerijono atnese, bet dabar bent patenkinta.Tiesa vieno karto neuzteko, lankiausi kelis kartus pas gydytoja kad nudegintu, ir tai visai nieko nekainavo. Nezinau kodel visi eini pas kosmetologus...
O nusaldymas, man regis, geriausias budas atsikratyt tu slykstyniu. Jeigu reiktu vel eiciau, kenteciau ir nieko negaileciau.