Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 03, 22:51)
Manu, o kiek tas prideginimas kosmetikos kabinete kainavo? Nes kai dariausi dermatologijos klinikoje (ta pati, kuri is K.Petrausko gatves issikele prie 2 ligonines), tai pridegino uz juokinga suma - kazkur 10 litu + garantija, kad atsinaujinus perdegintu is naujo smile.gif Ir jei neklystu, ten irgi degina saltu azotu, tik nesu 100 proc. tuo tikra.

as lankiausi vln, jogailos gavej. kaina nedidele buvo kazkur keli litai uz viena papilomos prideginima saltu azotu g.gif dabar jau tiksliai neatsimenu, nes buvau pries 4-5 metus. kokios kainos dabar nezinau g.gif
tiesa, dabar pats geriausias laikas tas bjaurybes naikinti. nes kai as buvau vasario men, jau buvo per velu, nelabai norejo man deginti, sake saule jau per aktyvi.

o del pedu karpu, tokiu iaugusiu, turejau pauglysteje. pradejo po kurio laiko jos daugintis. o ta motinine isvis isdidejo, pradejo skaudeti einant. jau galvojau nori nenori teks pas gyd eiti. ir ka staiga visos netiketai dingo. viena diena apziurejau peda - nei vienos karpos g.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 04, 19:29)
as lankiausi  vln, jogailos gavej. kaina nedidele buvo kazkur keli litai uz viena papilomos  prideginima saltu azotu  g.gif  dabar jau tiksliai neatsimenu, nes buvau pries 4-5 metus.  kokios kainos dabar nezinau  g.gif
tiesa, dabar pats geriausias laikas tas bjaurybes naikinti. nes kai as buvau vasario men, jau buvo per velu, nelabai norejo man deginti, sake saule jau per aktyvi.

o del pedu karpu, tokiu iaugusiu, turejau pauglysteje. pradejo po kurio laiko jos daugintis. o ta motinine isvis isdidejo, pradejo skaudeti einant. jau galvojau nori nenori teks pas gyd eiti. ir ka staiga visos netiketai dingo. viena diena apziurejau peda - nei vienos karpos  g.gif

va va, slykstu tos karpos ant pedu, tai man ta motinine dabar labiausiai ir iskilus, kaip zirnis koks. jei jau pradejau su jomis kovoti teks ir testi, nepaliksiu gi daba taip. doh.gif
Atsakyti
man tai padejo,tokia namine kosele:ja reikia daryti is miltu ir acto esencijos ir tada ja uztepti ant karpos,tik nepadauginkit,nes nugraus oda.pas mane kai ant pado buvo,tai as vakare ismirkydavau kojas,ir poto truputi atsargiai uztepdavau tos koseles. thumbup.gif
Atsakyti
as tai turiu tokia karpike ant nykscio visai prie narelio. Jau visi metai. Rugpjuti pradejau tepti su Kaciuko minetu DUOFILM. Kai nepamirstu to tepalo patepti tai ta karpa kazkaip sumazeja. Bet vis tiek dar yra ir niekur nedingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2005 12 04, 14:59)
nu as vis dar tikiuosi kad cia i geraja puse viskas, gal sakau jos lipa i virsu rolleyes.gif nu nzn nzn, paziuresim kaip bus ryt, bo su tokia koja nei pas gydytoja nenueiisu. tikekimes susinormalizuos blush2.gif

Cilija, pirma pagalba - mirkyk kojas vesiam vandeny, ir sutinimsas praeis, ir, maza kas, bbent pavirsiuje vaistu perdozavimas nusiplaus, na blogiau tikrai nebus. O isausus pirmadieniui drozk pas gydytoja.
As ant koju esancia karpa deginau, o Duofilmu tai ant rankos esancias gydziau, tai man tokios reakcijos nebuvo. Tiesa: is pradziu tepdavau - nejausdavau, o paskui patepus kas darydavosi blink.gif skausmas, niezejimas ir visa kita vienu metu. Tai tokia karpa jau palikdavau ramybej ir nebetepdavau, po savaites kitos ziu - ir uzgydavo.
Atsakyti
QUOTE(rutyte13 @ 2005 12 04, 15:14)
Sutikus gydytoją paklausiau, kaip čia su tom karpom man daryt, o jinai sako, jei neskausmingos tai tegu būna biggrin.gif  Ir į baseiną vis ruošiuosi nueit, bet su tom karpom kažkaip nejauku. Bet gydytoja nuramino, kad jos neužkrečiamos ir į baseiną tikrai leis. smile.gif Taip supratau , kad kol didesnių nepatogumų nesukelia, gali jos ir būt. Aišku reik kažkaip susitvarkyt, ale , kad to laiko vis trūksta g.gif

Rutyte, nenoriu izeisti Tavo daktares, bet manau, kad ji paprasciausiai "nusimazino". Jai kas - dzin Tavo karpos, jeigu neverki ir nesiskundi, kad skauda. O pamatytu ne seimos gydytoja, o dermatologe paziuret - jai gal akys ant kaktos issoktu, kodel negydai blink.gif
Ir laukti tikrai nepatariu - bo bus kaip man - laukiau, ko lgalejau, ejau, kol galejau, po mpusantru metu eme taip skaudet, kad net slubuot emiau, kad tik pirstas zemes neliestu doh.gif Nebuk kvailiuke kaip as, ir nelauk tiek - kol neskauda, neskausmingai ir pridegins, o paskui cypsi gailiai smile.gif
O del uzkreciamumo... Mano seseriai po metu lygiai toje pacioje vietoje atsirado. Nedrisciau manyt kad atsitiktinumas. Tik tiek, kad vienodas tapkes turejom ir vis sumaisydavom.. Kazkuri mergina minejo, jog jos uzkreciamos - ir manau ji nusimano daugiau uz Tavo daktare. Nepyk, jos kompetencijos izeisti tikrai nenorejau, bet isuo atveju panasu, kad yra ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vige @ 2005 12 04, 15:54)
O siaip, zinau dar viena liaudiska metoda - siaip jau tikrai veiskminga, mano ne viena drauge taip issigyde, o kai buvau maza, mama ir man buvo isgydziusi - su menesiniu krauju pasitepti kelis kartus.

Mano reakcija blink.gif blink.gif blink.gif
Vige, nejau Tu tuo tiki? Kad menesiniu krauju isgydomos karpos, snargliais - votys, o ismatomis - spuogai??? Man tai didziausi absurdai. Juk menesiniu kraujas fiziologiskai niekuo nesiskiria nuo "iprasto".
Karpos gydomos salicilo, pieno rugstimis arba kolodijumi. O kurio is siu sudedamuju daliu turi Jusu kraujas? Atsakymas: nei vieno.
Viskas, kas gali padeti - Placebo - tikejimas tuo, kas bus. Ir jeigu taip sutapo, kad nevirusine karpa isnyko pati, galit suversti nuopelnus kraujui, bet as del to neimsiu zavetis situ mokslo neirodytu metodu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 04, 20:29)
o del pedu karpu, tokiu iaugusiu, turejau pauglysteje. pradejo po kurio laiko jos daugintis. o ta motinine isvis isdidejo, pradejo skaudeti einant. jau galvojau nori nenori teks pas gyd eiti. ir ka staiga visos netiketai dingo. viena diena apziurejau peda - nei vienos karpos  g.gif

Nezinau, kiek cia tame tiesos, bet jau ne vienas zmogus sake, kad isgydzius motinine, isnyksta ir visos kitos.

O apie karpas suradau du informacinius puslapius - paskaitykit, ir gal nekils noras laukti menesiniu biggrin.gif
Karpos ir ju gydymo budai - sveikas.lt
Dar vienas puslapis apie karpas ir ju gydyma.
Atsakyti
Buvo uzaugusi nediduke karpute ant pirsto, tai nusipirkau spec skysti karpom, patepliojau, ir po poros savaiciu pradingo.
Atsakyti
O tie vaistukai karpoms - Duofilm ir pan. , be receptuku parduodami? g.gif
Atsakyti
Be smile.gif
Atsakyti
nu va isause pirmadienio rytas irnuskuodziau as pas odos gdyytoja, paziurejo ir pasake, kad ciajau reikia chirurggo isikisimo, kad nuimtu ta pusle. pasake, kad gavos su tais Duofilm kazkoks cheminis nudegimas. nuejau pas chirurga ir tas, be jokiu nuskausminamu nukirpo ta pusle, patikekit kokiu garsu saukiau ant visos poliklinikos doh.gif doh.gif . tai daba turiu zaizda, kuria gydau. o kai nueme ta pusle sake karpu zidiniai dar tebera, tad kai uzsigydysiu ta zaizda, vel viskas nuo pradziu, tik jau gink dieve ne su Duofilm. ax.gif gal jau reiks eit pridegint.
Atsakyti