Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(cilija @ 2005 12 04, 13:59)
nu as vis dar tikiuosi kad cia i geraja puse viskas, gal sakau jos lipa i virsu rolleyes.gif nu nzn nzn, paziuresim kaip bus ryt, bo su tokia koja nei pas gydytoja nenueiisu. tikekimes susinormalizuos blush2.gif

Pranešk kaip sekasi 4u.gif Gal tada ir aš be gydytojų kaip nors išsiversiu smile.gif
Atsakyti
jauciuosi kvailai sokinedama ant vienos kojos. daba vis galvoju, kam as su jom prasidejau, buvo ir nemaise man jos, pakliudinau ir va daba, neturejo boba vargo kol neapsieme karpu gydyt.....geda daba ir pas gydytoja butu eit, karpos issokusios, nu fui vienu zodziu, kaip manasis sako, as tau paimciau peili ir jas nupjauciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , juokauja jis mat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte13 @ 2005 12 04, 14:14)
Bet gydytoja nuramino, kad jos neužkrečiamos ir į baseiną tikrai leis. smile.gif

Karpos- virusinis susirgimas. Jomis galima užkrėsti.
QUOTE(cilija @ 2005 12 04, 14:21)
geda daba ir pas gydytoja butu eit, karpos issokusios, nu fui vienu zodziu

tavo vietoje eičiau pas gydytoją ( jei sutino ir skauda- nebe juokas). Koks gali būti fui gydytojui. Jis- dermatologas, ne tokių fui yra matęs
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2005 12 04, 14:11)
oi kaip apsidziaugiau radus sia tema smile.gif , papasakosiu savo istorija. niekada negalvojau kad turiu karpa, ji pas mane yra ant pado, po didziuoju pirstu. ir kazkada pastebejau kad ji ten jau ne viena o ju cielos 10 verysad.gif ir tos karpos ne tie issoke guzeliai, bet tos kaip i vidu ilindusios, na nemoku paaiskint. ir nutariau as jas gydyt su jau jusu minetais vaistais Duofilm, koki menesi viskas normaliai, o daba jau matyt vaistai pradejo veikti, kad jau antra naktis esu be miego, koja visa istinus, paeiti neina, skausmas nerealus cry.gif  cry.gif  cry.gif o pacios karpos jau tokios isbujojusios, iskilo i virsu, gal cia jos krenta lauk, bet skausmas nerealus. kaip reiks ryt iseiti is namu net nzn, gal reiks i  savojo batus ilipt, nes i mano netelpa koja.. stai tau ir karpu gydymas, matysim kaip bus toliau, bet jau nebejuokinga...

Cilija, tu nejuokauk...cia jau tikrai nenormalu! Geriau nedelsiant eik pas gydytoja! unsure.gif

Beje, pas mane irgi ant pado yra tokiu "mazoliniu" karpu. Tiesa, man nei skauda, nei ka. Galvojau ir as apie prideginima, bet vaistininke man sake, kad jeigu neskauda, tai nera ir butinybes. As net pamirstu apie jas. O siaip, zinau dar viena liaudiska metoda - siaip jau tikrai veiskminga, mano ne viena drauge taip issigyde, o kai buvau maza, mama ir man buvo isgydziusi - su menesiniu krauju pasitepti kelis kartus. Jeigu neisnyksta - kita menesi vel pakartoti. mirksiukas.gif Ant saves neisbandziau, nes kaip jau sakau, vis nustumiu si reikala....tingiu....pamirstu ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
tai ir sakau bereikalo as uzsiimiau su jomis.. dabar skauda labai... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Vige @ 2005 12 04, 14:54)
O siaip, zinau dar viena liaudiska metoda - siaip jau tikrai veiskminga, mano ne viena drauge taip issigyde, o kai buvau maza, mama ir man buvo isgydziusi - su menesiniu krauju pasitepti kelis kartus.

tikrai neveiksmingas metodas schmoll.gif
Atsakyti
jau nervai nebelaiko, asaros rieda upeliais...
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2005 12 04, 16:19)
jau nervai nebelaiko, asaros rieda upeliais...

ar tau taip skauda? blink.gif
gal koks užkratas įsimetė? gal nuvažiuok į ligoninę, duok odos daktarui 25 lt. blush2.gif , apžiūrės?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 12 04, 16:25)
ar tau taip skauda? blink.gif
gal koks užkratas įsimetė? gal nuvažiuok į ligoninę, duok odos daktarui 25 lt. blush2.gif , apžiūrės?

asaros bega, kad nzn ka daryt. tai ten nera nieko paraude ar kokiu puliu, atrodo viskas norma tik kad jos kaip gigantai issiverze, prigasino mane cia visi tai baisu
Atsakyti
QUOTE(Vige @ 2005 12 04, 15:54)
O siaip, zinau dar viena liaudiska metoda - siaip jau tikrai veiskminga, mano ne viena drauge taip issigyde, o kai buvau maza, mama ir man buvo isgydziusi - su menesiniu krauju pasitepti kelis kartus.

O tai menesisniu kraujas,ne toks pats kraujas? lotuliukas.gif
Nu bet ir prisigalvoja zmones doh.gif
Atsakyti
merginos ir moterys, nejuokaukite del savo sveikatos ir nesigydikite pacios.. tiesiu taikymo pas gydytojus reik varyt... paskui bus daugiau bedu nei naudos
Atsakyti
Savo sunui karpas isgydziau tik homeopatiniais zirniukais.
Atsakyti