QUOTE(cilija @ 2005 12 04, 14:11)
oi kaip apsidziaugiau radus sia tema
, papasakosiu savo istorija. niekada negalvojau kad turiu karpa, ji pas mane yra ant pado, po didziuoju pirstu. ir kazkada pastebejau kad ji ten jau ne viena o ju cielos 10
ir tos karpos ne tie issoke guzeliai, bet tos kaip i vidu ilindusios, na nemoku paaiskint. ir nutariau as jas gydyt su jau jusu minetais vaistais Duofilm, koki menesi viskas normaliai, o daba jau matyt vaistai pradejo veikti, kad jau antra naktis esu be miego, koja visa istinus, paeiti neina, skausmas nerealus
o pacios karpos jau tokios isbujojusios, iskilo i virsu, gal cia jos krenta lauk, bet skausmas nerealus. kaip reiks ryt iseiti is namu net nzn, gal reiks i savojo batus ilipt, nes i mano netelpa koja.. stai tau ir karpu gydymas, matysim kaip bus toliau, bet jau nebejuokinga...
Cilija, tu nejuokauk...cia jau tikrai nenormalu! Geriau nedelsiant eik pas gydytoja!
Beje, pas mane irgi ant pado yra tokiu "mazoliniu" karpu. Tiesa, man nei skauda, nei ka. Galvojau ir as apie prideginima, bet vaistininke man sake, kad jeigu neskauda, tai nera ir butinybes. As net pamirstu apie jas. O siaip, zinau dar viena liaudiska metoda - siaip jau tikrai veiskminga, mano ne viena drauge taip issigyde, o kai buvau maza, mama ir man buvo isgydziusi - su menesiniu krauju pasitepti kelis kartus. Jeigu neisnyksta - kita menesi vel pakartoti.
Ant saves neisbandziau, nes kaip jau sakau, vis nustumiu si reikala....tingiu....pamirstu ir t.t.