Labutis.As noriu irgi pasisakyti Maano penkemetis sunus turejo ant rankyciu dauk karpu,gal kokia 20 jai nesumeluot Buvom kaip raupsuotojai.Visaip mes gydem ta vaikiuka ir tepaliukais,ir skysciais vienu zodziu vaikui mazam nenorejom degint.O viena kart nuejau Kaune i privacia klinika Petrausko gatvej,kuR''Azuolyno''vaistine,ten man israse nuo imunines sistemos vaistukus,ir nuo nuospaudu skysti,kuris gaminamas pagal recepta,ir ka jus manot-padejo po men net nepastebejau kaip nukrito,dingo Ir jau kaip du metai ju neturim
Turiu vaistus Wartner,mokejau 57lt.Viena syki naudojom sunui.Jai kam reiktu galeciau uz kokius 20lt perleist.Rasykit man i AZ.
pasakysiu viena dalyka:netikiu paranormaliais reiksiniais bet man dediene patare per jauna menuli patrinti karpas su gamtos vandeniu(sniegu, rasa, lietaus vandeniu) ir nors pati netikejau bet mazdaug po puse metu man jos staigiai dingo
Sveikos. . Pas mano suneli ant rankytes atsirado daugybe karpu. Tepiau specialiu tepalu karpoms - nepadejo. Reiks pabandyti gydytis, jusu aprasytomis liaudiskomis priemonemis...
nu man tas Duofilm nepadejo..karpa ant pado,tepu jau pusantro menesio ir nieko nenyksta...uztepu,po keliu dienu nusisluoksniuoja ir toliau gyvuoja zaraza saknys tai giliai,jauciasi tiesiog kai uztepi,dar pabaksnoji,tai pora dienu negali uzminti,atrodo duria kazkur giliai gilia,paskui nurimsta ir vel gali tepti
ka daryti? jau net vaikscioti maiso....
ka daryti? jau net vaikscioti maiso....
O man Duofilm labai gerai padėjo, turėjau 2 karpas. Tik pagrindinis dalykas, kad reikia naudoti kasdien ir pagal visas instrukcijas. Pirmiausia gerai ismirkyti šiltam vandeny karpą - nepamenu kiek - gal kokią 10 min mirkydavau, paskui labai stipriai, kiek tik eina nubrūžindavau su tokiu šepetėliu, kuris skirtas kojų padų suragėjusiai odai pašalinti. Na o tada užtepdavau Duofilm - pabūdavo parą ir vėl ta pati procedūra. Aišku, pradžioj atrodė, kad neišnyks, bet reikia kantrybės, išnyko kažkur per pusmetį man.
Nu ir prisiskaičiau...
Mano dukryte irgi ant rankų turi kelias karputes. Dabar galvoju, kokią priemonę čia išbandžius Tiek visokių būdų aprašėt. Gal bandysiu pirmiausiai liaudiškais, nieko nekainuojančiais metodais o paskui matysim...
Mano dukryte irgi ant rankų turi kelias karputes. Dabar galvoju, kokią priemonę čia išbandžius Tiek visokių būdų aprašėt. Gal bandysiu pirmiausiai liaudiškais, nieko nekainuojančiais metodais o paskui matysim...
Per vasara issinaikinau baisiais didelias karpas ant pedos su kazkokiu augalu,kuri perlauzus bega toks ryskiai geltonas skysti vis tepdavau tas karpas su tuo skysiu ir per vasara issinaikinau
CITROSEPT - greipfrutu seklyciu ekstraktas.
Labai super geras vaistas nuo visokiausiu ligu, nuo karpu irgi. As jas citrosept'u issigydziau. Pamirkydavau ausu krapstuka i buteliuka ir tepdavau kiekviena diena ant karpu po 2-3 kartus. Uzklijuodavau pleistriuku. Is pradziu, kokia savaite nieko nejutau. Po to pradejo tose vietose dilgseti su kazkokiu nepaaiskinamu niezejimu (gana nemaloniai ), o po to jos pradejo nykti nykti kol tose vietose nieko neliko. Siulau pabandyt
Labai super geras vaistas nuo visokiausiu ligu, nuo karpu irgi. As jas citrosept'u issigydziau. Pamirkydavau ausu krapstuka i buteliuka ir tepdavau kiekviena diena ant karpu po 2-3 kartus. Uzklijuodavau pleistriuku. Is pradziu, kokia savaite nieko nejutau. Po to pradejo tose vietose dilgseti su kazkokiu nepaaiskinamu niezejimu (gana nemaloniai ), o po to jos pradejo nykti nykti kol tose vietose nieko neliko. Siulau pabandyt
Sveikos mielosios:)
turiu problemele, ant kaklo atsirado daug karpuciu, padekite, ypac kaunietes. Gal kas zino kosmetologiniu kabinetu ar istaigu, kur naikina tokias karpas.... Buciau labai dekinga, nes tikrai jos pradeda nervuoti.... Zinau kad imunine sistema nusilpusi, bet geriame vitaminus... Lauksiu atsiliepimu, aciu
turiu problemele, ant kaklo atsirado daug karpuciu, padekite, ypac kaunietes. Gal kas zino kosmetologiniu kabinetu ar istaigu, kur naikina tokias karpas.... Buciau labai dekinga, nes tikrai jos pradeda nervuoti.... Zinau kad imunine sistema nusilpusi, bet geriame vitaminus... Lauksiu atsiliepimu, aciu
Sarli, nezinau ar tai, ka patyriau pati, tiks ir Tau, bet vis tiek parasysiu - gal kuriai kitai mano informacija pades.
Karpos yra dvieju rusiu: nervinio pagrindo ir infekcines, uzkreciamos. Kalbesiu apie antrasias. Nors dermatologe man sake, jog karpomis uzsikresti nuo kito zmogaus beveik neimanoma (neva turi idealiai sutapti ph balansai ir t.t.), uzsikreciau nuo bendradarbes - iki tol gyvenime nieko panasaus nesu turejusi. Veliau... uzkreciau vyra.
Issigydeme gan paprastai, bet pakankamai ilgu budu: yra toks tepaliukas Duofilm, galima nusipirkti vaistinese. Kaina jo nemaza - nepilnai 20 Lt (18-19 berods), bet veikia efektyviai. Kas antra diena reikia patepti karpa, ir per kelias savaites, nepraejus menesiui, ji nudziusta ir nukrenta kaip nubrozdintos ar kitaip pazeistos odos gabalelis.
To buteliuko uztenka labai ilgam, as i nagu lako buteliuka pyliau draugei, naudojau pati, tepiau vyra - bet nesunaudojau nei trecdalio. Kaledoms grisiu i Lietuva, jeigu dar kam reikes, galesiu padovanoti, kad nereiktu islaidauti
Kitas budas isgydyti karpas - prideginti jas. Ta galima atlikti dermatologijos klinikoje ar tieisiog kosmetikos kabinetuose, kur ta daro. As ejau deginti ant kojos esancia karpa, nes biski uzdelsiau su gydymu, ir teptis nenorejau, o ir skausmas buvo nebepakeliamas - kentejau kol galejau, kol buvo velu ka daryt pridegino per keliolika sekundziu, na, gal pora minuciu. Skausmas- nerealus, bet karpa iskart uzgijo - po keletos dienu nudziuvo ir nukrito. Bet tokio skausmo nenoreciau niekam linket Geriau nelaukit, kol is neaiskaus darinio (man buvo ant kojos, as vis galvojau, kad tai nuospauda, nes tai nebuvo panasu i tradicine karpa - nebuvo jokio spuogelio) isaugs skausminga karpa.
Sekmes merginos
Karpos yra dvieju rusiu: nervinio pagrindo ir infekcines, uzkreciamos. Kalbesiu apie antrasias. Nors dermatologe man sake, jog karpomis uzsikresti nuo kito zmogaus beveik neimanoma (neva turi idealiai sutapti ph balansai ir t.t.), uzsikreciau nuo bendradarbes - iki tol gyvenime nieko panasaus nesu turejusi. Veliau... uzkreciau vyra.
Issigydeme gan paprastai, bet pakankamai ilgu budu: yra toks tepaliukas Duofilm, galima nusipirkti vaistinese. Kaina jo nemaza - nepilnai 20 Lt (18-19 berods), bet veikia efektyviai. Kas antra diena reikia patepti karpa, ir per kelias savaites, nepraejus menesiui, ji nudziusta ir nukrenta kaip nubrozdintos ar kitaip pazeistos odos gabalelis.
To buteliuko uztenka labai ilgam, as i nagu lako buteliuka pyliau draugei, naudojau pati, tepiau vyra - bet nesunaudojau nei trecdalio. Kaledoms grisiu i Lietuva, jeigu dar kam reikes, galesiu padovanoti, kad nereiktu islaidauti
Kitas budas isgydyti karpas - prideginti jas. Ta galima atlikti dermatologijos klinikoje ar tieisiog kosmetikos kabinetuose, kur ta daro. As ejau deginti ant kojos esancia karpa, nes biski uzdelsiau su gydymu, ir teptis nenorejau, o ir skausmas buvo nebepakeliamas - kentejau kol galejau, kol buvo velu ka daryt pridegino per keliolika sekundziu, na, gal pora minuciu. Skausmas- nerealus, bet karpa iskart uzgijo - po keletos dienu nudziuvo ir nukrito. Bet tokio skausmo nenoreciau niekam linket Geriau nelaukit, kol is neaiskaus darinio (man buvo ant kojos, as vis galvojau, kad tai nuospauda, nes tai nebuvo panasu i tradicine karpa - nebuvo jokio spuogelio) isaugs skausminga karpa.
Sekmes merginos
Tiesa, tiek rasiau, o apie nervinio pagrindo karpas ir pamirsau. Mano mamytei taip buvo, kai suzinojo apie tevo isdaigas tai visas kaklas ir dekolte sritis buvo nuseta tomis karputemis. Susitvarkius situacijai, jos savaime pradingo.
Mama minejo, jog tam padeda organizmo stiprinimas (vitaminai, papildai), ir svarbiausia - ramus gyvenimas
Mama minejo, jog tam padeda organizmo stiprinimas (vitaminai, papildai), ir svarbiausia - ramus gyvenimas
dar vienas patarimas - išsiaiškink ar tai tikrai karpos ar vadinamos papilomos - mažos ataugėlės, kurios gydomos visai kitaip. beje, papilomos atsiranda daugumai neščiųjų ir pranyksta maždaug per metus nuo gimdymo - man taip buvo.