Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

mano brangiausias dabar jau irgi Duofilm yra tepliojamas...na jau viena bjaurybe atsikratem berods... beje, ne tik karstame vandenyje laikom bet ir dilde po to apibruzinam, o po to tik tepam vaistukus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Turejau as ta malonuma pries kokius 5 metus, uzsikreciau bendrabutyje per tapkes. Ilgas gydymas buvo, daug suzinojau, taciau negijo niekaip. Gal kokius 3 metus pravaiksciojau besigydydama su kokia 20 ivairiu dydziu karpu ant pado..

Nepatikejau savo ausimis, kol nepasake, kad tai yra ir moralinis nusiteikimas, sako, kad net tos ale raganos gali isvaryti jas..Niekada gyvenime netikejau tokiais paistalais, kol pati neisitikinau. Tiesa, nebuvau as pas jokia ragana ar bureja, o tiesiog pradejau jomis nesirupinti. Nes budavo kiekviena miela diena tepi, gramdai, mirkai...na rupiniesi kaip savo vaiku, o jos dar labiau zelia cry.gif
Kol galu gale gavau is drauges vaistininkes sieros rugsties buteliuka blink.gif ir isvariau prie juros savaitelei...Nebuvo laiko ten jomis rupintis, tai diena visa prie juros, karstas smelis, juros vanduo, su vyru drinks_cheers.gif blush2.gif , nu tai vakare tik su degtuko buku galu jas padegindavau ir miegot... Grizusi bebuvo likusios tik kelio pacios riebiausios ir tai jau nykstancios, tai tik su ta s.rugstimi padegindavau ir viskas. Ir po siolei, neliko nei randu, nei skausmu thumbup.gif

Nepadejo nei saltas azotas (koja istinusi budavo po tokios proceduros), nei tie tepalai...

Sekmes besigydant!
Atsakyti
As irgi isvaziavau prie juros savaitei, as grizau, o karpos ten pasiliko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as jau kazkur buvau rasius, bet pasidalinsiu savo patirtim dar karteli rolleyes.gif Pas mane ant koju buvo ziauriai daug karpu, o issigydziau jas arbatmedzio aliejumi. Jis kanuoja vaistinej apie 8lt (lietuviskas), bet stebuklingas daikciukas, tik kvapas specifinis. Man jau buvo kosmetologinej gydykloj pasake, kad be operacijos neissigydysiu ju, o aliejus padejo thumbup.gif tepiau ji labai daug kartu per diena, vis prisimenu ir tepu, dar pamirkydavau kojas, kadangi naikinau vasara, tai pasimaudzius visada pasitepdavau, ir ka - isbyrejo visos karpos! Atsidziaugt negaliu, jokiu operaciju, jokiu deginimo ir jokiu skausmu!
Atsakyti
O ka galima tepti ant karpu, jei jos yra ant veido? cry.gif Siaip ir ant ranku yra?
Atsakyti
QUOTE(lauravei @ 2005 07 14, 20:33)
O ka galima tepti ant karpu, jei jos yra ant veido?  cry.gif  Siaip ir ant ranku yra?

geriau reikia nueiti pas gydytoją ir ji išrašys tam tinkamą tepalą, aš tik jo apgalba išsigydžiau
Atsakyti
Viena bendradarbė turėjo ant veido karpų.Tai jai gydytojas buvo prirašęs kažkokių vaistukų (žinau, kad brangiai kainavo) tokioj mažoj tūtelėj tai reikėdavo su dantų krapštuku su ta tyrele badyti tą karputę.Paskui užsidėjo šašiukas ir dingo.manau geriausia su veidu nejuokauti, o patukėti problemą gydytojui.O ant rankų patu turėjau tai su kažkokiu skysčiu iš vaistinės išsigydžiau.Ten reikėjo mirkyti, tepti po to lyg ir su pemza gramdyt .Nebepamenu. schmoll.gif
Atsakyti
turėjau ir ašai šitą malonumą (karpas)- atsikratyt padėjo skystis pavadinimu "High potency wart remover liquid"-labai efektyvus ir be jokių receptų.
Atsakyti
Na, man irgi visai neseniai teko susidurti su šia problema. Pažįstamas gydytojas su kažkokiu aparatu išdegino. Neskausminga, tik šiek tiek smirdanti (degina su elektra) procedūra. O mano draugė tai kosmetologinėj klinikoj su azotu jas susitvarkė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravei @ 2005 07 14, 21:33)
O ka galima tepti ant karpu, jei jos yra ant veido?  cry.gif  Siaip ir ant ranku yra?

Odos ir veneros ligu dispanseris (Kauno g. Vilnius) . Kaina 8 Lt, uzrasymas pries savaite, trunka 1,5 min, gyja apie 10 dienų.
Atsakyti
Aš karpas išsigydžiau acto esencija sumaišyta su miltais.
Atsakyti
Dėja vis atsinaujinančios karpos yra ne tas dalykas kurį matom augant (nekalbu apie vieną kartą pasirodžiusias). Tai reiškia imuninės sistemos problemas, kurių tepaliukais neišspresi. Man teko net ir dėl ŽIV išsityrt... Tik nedeginkit lazeriu!!! Randai lieka, o naudos nulis. Dabar einu pas odos gydytoją Malecką Centro poliklinikoj. Iki jo daug teko iškentėt, o rezultatų nebuvo. Dabar tikrai geriau: nebeliko ant veido, nebeskauda ir mažėja ant pėdų. Už nedidelią pinigų suma iki 100lt, bet eini tiek kiek reikia, priima "iš gatvės".Tikrai rekomendoju, nuvedžiau ir vyrą ir mamą, padėjo biggrin.gif
Atsakyti