o man vaistininkas sakė kad šis tepalas neefektyvus, įdomu
QUOTE(Reniss @ 2005 06 03, 08:35)
Pdėkite atsikratyti karpos, pirkau vaistinėj tam skietą tepaliuką, bet nepadėjo, ką galėčiau dar panaudoti , kad kuo greičiau ji dingtu.
TAi geriausia tikrai jas pasalinti, visai ten neskauda, nebent prie akies, tada tai skauda, bet ir tai neilgai. Man patiko ta procedura privaciam kabinete, konarskio gatvej 4b, narmeda vadinasi, tel. 2333827, patarciau ten ir kreiptis. Ir greita, ir efektyvu, jau karta isnaiknsi ir ramu, o cia terliotis su tais vaistais ir veltui dai pinigu ismeti.
QUOTE(Burbulytis @ 2005 06 06, 14:51)
TAi geriausia tikrai jas pasalinti, visai ten neskauda, nebent prie akies, tada tai skauda, bet ir tai neilgai. Man patiko ta procedura privaciam kabinete, konarskio gatvej 4b, narmeda vadinasi, tel. 2333827, patarciau ten ir kreiptis. Ir greita, ir efektyvu, jau karta isnaiknsi ir ramu, o cia terliotis su tais vaistais ir veltui dai pinigu ismeti.
o kas ten per procedūra, kažin ar klaipėdoje tokią daro?
Manau, kad tikrai turetu daryti...tik rasti reikia, gal kokioj reklamoj yra kokios privacios klinikeles, ar panasiai? Toj narmedoj, kur rasiau, tai yra ir ginekologas, ir kosmetologe, ir dermatologas, zodziu, daugka ten daro, tiesiog reik paieskot ir pasiklausinet privaciuose kosmetologijos r pnasiuose centruose. Tai nuskausmina su plonyte adatele aplink karpa, net nejauti visai beveik, ir tada nudegina su tokiu prietaiseliu kaip tusinukas forma, gal koks lazeris ten, nezinau:)))O jei didele karpa buna, tai gali pasalinti su spec skalperiuku, irgi nuskausmina, nebaisu tada. Bet kai prie akies dare, tai labai nuskausminimas nemalonus buvo, taciau atkentejau, nes tos karpos sejasi paskui, tai vaizdelis ateit butu blogesnis.
Gal jei Klaipedoj, tai pasiteirauk savo kosmetologes, jos gi zino tokius dalykus kur daro:)
Gal jei Klaipedoj, tai pasiteirauk savo kosmetologes, jos gi zino tokius dalykus kur daro:)
As tai tikrai patarciau pasalinti, gi taip greitai viskas, ir kai pasalini, tai tos karpostokia smulkmena atrodo...O kai nezinai, kad taip galima, tai kompleksuoji, aisku, kad jos nieko gero. pati kankinausi kelis metus, o galejau per diena sutvarkyt:))) Jei ka, tai gi ir iki Vilniaus galima atsokti, uzsirasai, ir susitvarkai, tuo paciu ka nors linksmo galima nuveikti:)
O aš buvau nuėjusi pas kosmetologę. Man karpas šalino su azotu ties smiliaus piršto pradžia. Ta kosmetologė kai nušaldė. Tai kaip turibūti iškilo pūslės. Bet kai jos sugijo... Jau gražiau buvo su karpomis. Nes pasidarė kaip randas ir rausonesnis už odą. Gal kas man patartųką nors?
Tai kad nuo to laiko jau praejo kokie trys metai... O su lazeriu ir man kilo tokia idėja, bet per TV rodė kaip mergina bandė veidą pasidailinti, o išėjo tik blogiau, negu buvo
Mano draugui tai ant pado yra didziausia karpa (o dar uzvakar pastebejo, kad dar dvi maziukes atsirado:( ) Tai va, naikina jis ta karpa tai jau gan senai, o rezultatu jokiu Nusipirko ir ta Duofin tepaliu, bet nieko nepadejo, tada nuejo i kosmetologini kabineta - kad nudegintu azotu. Tai taip pavaiksciojo kelis kartus, o rezultatu vel gi nulis Ta gydytoja patare nusipirkt toki specialu pleistra - pavadinimo niekaip nepamenu (kazkoki ruda, kuri reik mazais lopineliais klijuoti tiesiai ant karpos, kad ta karpa nupudytu). Tai va, tas pleistras daugmaz karpos virsu "nupudo", bet po kiek laiko ir vel viskas is pradziu...
Man geriausias ir pigiausias vaistas yra toks: sumaišyti acto esenciją su miltais ir uždėti ant karpos. Tik reikia atsargiai per ilgai nelaikyti nes as draugui kai uždėjau tai karpos nunyko bet liko rudi plėmeliai. Nuo to laiko kai sužinojau šį recepta daugiau neperku jokių vaistų ir visada padeda.
Aš turėjau po žygių į kalnus pora karpų ant pado. Iš pradžių degino azotu, tai nieko nepadėjo. Tada lazeriu, bet jėtau kaip man skaudėjo tą padą Jau vien kol nuskausminamus suleido paskui lazeriu padegino ir prasidėjo ilgas gijimo procesas. Kiek man sakė, tai ant pado sunkoka jas išnaikinti, nes jos nuolat yra spaudžiamos ir taip jų šaknelė gilėja. O gijo irgi sunkokai, nes čia ne ranka, kuri nuolat ventiliuojasi, o batuose gyvenanti koja
Dabar žiūriu lygtais viena atsirado ant kelio ir net nežinau, kaip ją naikinti Po lazerio liko randai ant padų, o ant kelio aš randų nenoriu, tai gal reikės eiti pirktis ta Duofilm
Dabar žiūriu lygtais viena atsirado ant kelio ir net nežinau, kaip ją naikinti Po lazerio liko randai ant padų, o ant kelio aš randų nenoriu, tai gal reikės eiti pirktis ta Duofilm
gali pabandyti, bet būtinai naudok pagal instrukciją, karpas prieš tepant reikia pamirkyti karštame vandenyje, pradžioje aš to nedariau todėl man ir vis neidavo jų išnaikinti, o kai pradėjau mirkyti viskas lyg susitvarkė, manau tuoj man užgis jau. Ačiū visoms už patarimus