Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

QUOTE(tolita @ 2005 05 26, 16:29)
Turejau ir as tokia beda, bet isnaikinau paciu baisiausiu budu-nupesiojau visas iskart ir prideginau spiritu, tiesa kraujavo ir skaudejo.... cry.gif , bet po to daugiau neatsirado. rolleyes.gif

Dar jas kažkaip sakė galima užrištu su plauku ir tada jos pačios nukrenta blink.gif Ui niažinau, labai jau norisi jų atsikratyti, bet neramina vienas dalykas, kad jos iš apgamelių išaugę, o pas mane visas kųnas nusėtas mažyčiais apgamiukais, o ant šlaunies delno dydžio turiu nuo pat gimimo Dievo "dovanėlę" sad.gif
Atsakyti
Pdėkite atsikratyti karpos, pirkau vaistinėj tam skietą tepaliuką, bet nepadėjo, ką galėčiau dar panaudoti , kad kuo greičiau ji dingtu. cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 03 birželio 2005 - 08:35
geriausia butu nueit pas gyditoja ir jas tau nudegintu unsure.gif
skausminga bet veiksminga mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vaikystėje turėjau. Jokie nudeginimai nepadėjo, bandžiau ir liaudiškas priemones, tokias kaip tarkuotas ridikas. Niekas nepadėjo. Iš vaistinės nusipirkau tokį skystį gražios rūžavos spalvos ir jis man viską nugydė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mally: 03 birželio 2005 - 09:03
QUOTE(Mally @ 2005 06 03, 09:02)
Aš vaikystėje turėjau. Jokie nudeginimai nepadėjo, bandžiau ir liaudiškas priemones, tokias kaip tarkuotas ridikas. Niekas nepadėjo. Iš vaistinės nusipirkau tokį skystį gražios rūžavos spalvos ir jis man viską nugydė.

pavadinimo turbūt neatsimeni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 06 03, 09:16)
pavadinimo turbūt neatsimeni g.gif

mano vyras gydėsi tokiu preparatu DUOFILM . Kaina apie 18 lt, karpos išnyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rolana @ 2005 06 03, 10:29)
mano vyras gydėsi tokiu preparatu DUOFILM . Kaina apie 18 lt, karpos išnyko  thumbup.gif

o kiek laiko truko gydymas
Atsakyti
as vaikystes esu nusigydzius daug karpu liaudiskom piremonem- tokia gele karpazole vadinama , dabar kaip tik zydi, tai va su ja. Vyrui patepliojau ir nunyko tiesiog po keliu patepimu. ta gele nulauzus geltonas skystis bega. bet va paciai vel buvo atsirade, tai geles sikart nepadejo, vienas deginau vienais vaistais , kazkokie brangesni, karpos tai isnyko bet liko randas cry.gif doh.gif
o kitas karpas sekmingai nueme Duofilm. va sita ir rekomenduociau. 4u.gif
Atsakyti
na kadangi net dvi merginos rekomenduoja tai reiks ta tepaliuką panaudoti
Atsakyti
Apie karpas yra tema cia...
ax.gif
Atsakyti
as irgi DUOFILM gydausi smile.gif tris savaites jau naudoju, tai viena mazesne nunyko, o didesne tuoj nusibaigs thumbup.gif
pries tai deginti ejau, tai tik spejo zaizdos uzgyti(gydziausi kelias savaites) ir vel ataugo blink.gif blink.gif ziauriai skaudejo, o is to jokios naudos nebuvo schmoll.gif reikia tik kantrybes su tuo tepaliuku gydant, jis tikrai veiksmingas smile.gif
Atsakyti
Mano draugas per savaite didele karpa ant pirsto issigyde su DUOFILM thumbup.gif
Atsakyti