Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos...

Nu neveikia man tas "Duoflim", gal, kad ant pado? Kur Kaune galima isnaikinti karpas? g.gif Nejaugi reikes eiti pas homeopata...
Atsakyti
Pas mane ant pado yra karpu ir noreciau jas kaip nors isnaikinti... g.gif
Atsakyti
nu merginos parasysiu kaip as issinaikinau karpas nuo pado, o ju buvo ziauriai daug privise, net kai nuejau nusisaldyt, man pasake, kad reiks operuoti chirurginiu budu, kaip niekaip nepanaikinsi. Tai va, man patare nusipirkti arbatmedzio aliejaus ir tepti juo tas vietas kuo dazniau. Tai as vis ismirkindavau kojas vakare ir patepdavau juo. Ir dar diena kelis kartus prisiminus istepdavau. Tai jos taip sudziuvo, o paskui visos isnyko. Ir operacijos neprireike
Atsakyti
QUOTE(editukė @ 2005 05 09, 18:07)
nu merginos parasysiu kaip as issinaikinau karpas nuo pado, o ju buvo ziauriai daug privise, net kai nuejau nusisaldyt, man pasake, kad reiks operuoti chirurginiu budu, kaip niekaip nepanaikinsi. Tai va, man patare nusipirkti arbatmedzio aliejaus ir tepti juo tas vietas kuo dazniau. Tai as vis ismirkindavau kojas vakare ir patepdavau juo. Ir dar diena kelis kartus prisiminus istepdavau. Tai jos taip sudziuvo, o paskui visos isnyko. Ir operacijos neprireike

O kur to arbatmedzio aliejaus galima nusipirkti?? ax.gif
Atsakyti
vaistinej tikrai rasi, ypac ten kur savitarna
Atsakyti
bet kurioj vaistinej yra. aisku tau bandys isiulyt australiska brangiausia, bet as pirkau lietuviska, 9lt buteliukas kainuoja, nors mazytis, bet man ilgam uzteko, juk nereikia po daug tepti.
Atsakyti
Edituke, o tu bandei dar kuo nors gydyti prie tai? Kiek laiko gydeisi tuo aliejumi?
Atsakyti
taip bandziau, kazkokiu tepalu is K raides lyg kerasal ar kazkas panasaus, po to visokiom liaudiskom priemonem, niekas nepadejo. O su arbatmedziu nusigydziau per 2 men., nes pas mane jau labai ziauriai buvo privise, net paeit normaliai negalejau doh.gif
Atsakyti
kosmetikos kabinetuose parduodarūgštį karpom naikint, namie po truputį pati ją naudodama išsigydysi. jei yra karpų tai reiškia kad nusilpęs imunitetas ir kad turi tokį karpų virusą kuris kaskart nusilpus atsinaujins, mano abu vaikai turi karpų, jos vis atsinaujina. schmoll.gif
Atsakyti
Su rūgštimi tai atsargiau... Prieš daug metų koncentruota sieros rūgštimi karpas naikinau - tiesiog adatą įmerkdavau ir paskui atsargiai karpas patepdavau. Išsideginau, bet liko randeliai. O kur dar netyčia aptaškyti rūbai, pradegintos skylutės... doh.gif
Mama naikina karpas su ugniažolės sultimis - tiesiog vis nusiskina ir patepa. Jai padeda.
Dukrai ant pado buvo didelė skausminga karpa, tai su tais vaistais "Duofilm" išnaikinau. Vasarą, kai gerai prisipliuškeno ežere, kojos išmirko, kiek galėjau - apkarpiau žnypliukėmis, ir tada vaistais tepliojau tepliojau. Užteko vieno karto - karpa pagelto, sudžiūvo ir nubyrėjo, po poros savaičių nė pėdsako jos nebuvo. Bet tepliojau ilgai, gal valandą, vis patepu, palaukiu, kol nudžiūsta, ir vėl tepu.
Atsakyti
Pas mane pažastyse atsiradusios vadinamos "karpos". Na tokios, atrodo lyg kokia odos ataugėlė, ir dažniausiai būna lyg iš apgamėlio išaugusi. Gal kas susidūrėte su tokia situacija? Ir kaip surasti išeitį iš tokios padėties nes labai nemalonus dalykas kai pakeli ranką ir ten "vazdzialis ne koks" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2005 05 25, 13:26)
Pas mane pažastyse atsiradusios vadinamos "karpos.........

Turejau ir as tokia beda, bet isnaikinau paciu baisiausiu budu-nupesiojau visas iskart ir prideginau spiritu, tiesa kraujavo ir skaudejo.... cry.gif , bet po to daugiau neatsirado. rolleyes.gif
Atsakyti