Įkraunama...
Įkraunama...

Biseris

Sveikos, noriu ir aš parodyt vienus iš naujausių savo auskarų smile.gif
user posted image
Papildyta:
Na, gal kiek didoka nuotrauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murkute @ 2007 02 28, 22:37)
Sveikos  4u.gif  Seniai buvau cia ilindus, stai ka siandien prilipdziau is modelino:


super thumbup.gif tokie neperkrauti ir skoningi mirksiukas.gif

QUOTE(zivile21 @ 2007 03 01, 09:58)


dėl tų kilpučių - tai nusipirkau tokias smailas, pailgas replytes kilpelių darymui , spec parduotuvėje mačiau kainuoja apie 40 lt, o aš Senukuose įsigijau už 6 lt lotuliukas.gif ir kilpelės lygios gaunasi mirksiukas.gif
replytės štai tokios
user posted image


o auksarankų forume yra temelė apie kilpučių darymą ( tik užsiregistruok, nes kitaip negalėsi skaityti temų ) , eik į pradžiamokslis -> kaip daromi vėriniai jungti grandinėle ir ten rasi paveiksliukus, kaip teisingai padaryti kilpeles ( įkelti tų foto negaliu, nes draudžia forumo taisyklės naudotis medžiaga ir kelti į kitus forumus g.gif )
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Naujokelis as cia, kaip ka tik gimes blush2.gif
Tiek visko grazaus prisiziurejau, fantastika thumbup.gif
Pabandziau ir as savo darbelius i public foto sukelt. Jeigu idomu, paziurekit blush2.gif 4u.gif http://public.fotki.com/carramba/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivavitality: 01 kovo 2007 - 13:58
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabe: 01 kovo 2007 - 15:14
Nesu išprotėjusi dėl karoliukų, bet štai ką radau:
user posted image
user posted image
Tikiuosi nebuvo tokių, nes aš neseku jūsų temelės blush2.gif
Viso proceso aprasymas
Atsakyti
darbeliai iš biserio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabe: 01 kovo 2007 - 15:20
Va mano visi pirkiniai šiandienos, virš 30 litukų doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zivile21 @ 2007 03 01, 04:37)
ar turit kas nors ka nors is perlu?labai reikia, nes esu pakviesta i vestuves, tai noriu but grazi kaip ir nuotaka rolleyes.gif


Paieskojau ka turiu is senesniu darbeliu.
Sitas pirmas su zaliais perlais ir melynu SW jau parduotas, bet jei noretum vestuvem, galbut pakeisciau zalius perlus i baltus.
user posted image

Antras pavyzdys is perlu...cia parodyta apyranke, bet nusimezgiau lygiai tokia pacia antkakle. Man labai tinka iseiginem progom, bet tik su sukeltais plaukais.
user posted image


Paskutinis pavyzdus yra komplektas is rudu perlu ir pacios darytu sidabro lapuku. Kas idomu tai kad uzsegimas toks kad pusiau perlenku ir kilpa pasidarau aplink kakla ir taip jie laikosi. Situs sidabrinius lapukus padariau vienoj juvelyru klasej su "nauju sidabru" vadinasi PMC (Precious Metal Clay) Mitsubishi kompanijos. Jis minkstos formos gryno sidabro modelinas. Ant jo gali stampuoti ir visokius dizainus padaryti. Tada krosnelej pakepini ir sudega klijai o lieka grynas sidabras. As patamsinau sidabra kad nebutu toks sidabrinis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LYLY @ 2007 03 02, 11:29)
Delusion ,o vietoj Clay ar negeriau fimo smile.gif bent jau mačiau sidabro spalvos smile.gif

Šiaip FIMO tai ir yra Polymer clay (modelinas), tik tai tam tikro modelino prekinis ženklas. O čia kaip suprantu kalba apie visai kitokį daiktą. Fimo juk iškeptas tik sukietėja, o ten daiktas kažkaip išgaruoja kepamas.

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 03 02, 13:55)
pirmam psl pati pirma žinutė su visais adresais mirksiukas.gif
gal galima ir čia,nes nebespėju ir ten lankytis doh.gif

Va tas mano baisulingai pageidautas drugelis http://photo.163.com...363/#1376330363

P.S. gal kur matėt Kaune tokį sagės pagrindą kaip parodytas to drugelio schemoj? Anskčiau nereikėjo, nežiūrėjau, va rankdarbiuose.com tikrai kažką esu mačius, o pas mus Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 02 kovo 2007 - 15:12
Cia mano sios dienos darbelis. Pirmas rezultatas su biseriu. Pagalvojau jei tu koralu sakutes pasiseks tai padarysiu auskarus is raudonu karoliuku ir apacioj dideli balta perla uzkabinsiu...manau kad neblogas pirmas bandymas.
Apdengiau albuma musu keliones po Meksika. Sunaudojau daug atlieku: kaip pradejau meginti megzti su viela bandziau ant pigios vielos, tai liko visokiu "bandymo" likuciu...kuriu suvalkiete viduj,neleidzia man ismesti. Zuvyte is sidabro kazkokiu aborigenu grupes "Hill Tribe Silver" (is Firemountaingems). turiu visa stringa tu aukso perlu sakuciu, bet nezinau dar kaip panaudoti??? Taip pat prikabinau daug antrarusiu perlu. Sunkiausia buvo viska sumontuoti, t.y. prisiuti su labai plona zilka kadangi klijai nelaikytu ilgai.
user posted image
user posted image
Atsakyti
dar vienas sio vakaro darbelis...ant mobilaus pakabukas labai jau moteriskas, bet atsibodo man si ziauri, salta ziema...sie ziedai primena man kad vasara ir visas jos grozis jau greta.
user posted image
Atsakyti
ZIVILIUKE, o kiek ten ju yra?sendien kelmej radau po lita.tox maziux maiseliux, tai tam maisiuke tik puse
Atsakyti