Įkraunama...
Įkraunama...

Galanterijos taisyklos

Galanterijos taisykla: J. Basanavičiaus g. 33, Vilnius 4u.gif
Ir dar "Madoj" yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 26 liepos 2010 - 11:22
Gal žinote, ar šiais laikais kas nors dar taiso skėčius? Gal matėte kur taisyklą? Sulūžo mano mėgstamas skėtis (vienas virbas), labai nenoriu išmest, tuo labiau, kad brangus buvo verysad.gif
Taisyklos reikėtų Vilniuje.
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
As nesiau kazkada i batu taisykla, man sutaise, bet nezinau ar cia visi juos sutaisyti gali smile.gif
Atsakyti
Pasakykite, kur yra galanterijos taisykla Kaune g.gif ? Iskrito megztinio "knopke"...
Atsakyti
Sveikos,susidūriau su tokia problema 4u.gif pamečiau užsegimą nuo rankinės ir niekas nesiima sutaisyti jo,kol nerasiu tokio pat užsegimo. Gal žinot,kur būtų galima rasti tokį užsegimą arba bent jau kas imtųsi jį sutaisyti?Būčiau labai dėkinga smile.gif pridedu nuotrauką užsegimo:)
http://img225.images...i/1002118i.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freesteps: 22 kovo 2011 - 00:19
Labas merginos, laaaaabai reikia GEROS galanterijos taisyklos KAUNE.

Vakar gavau dovanų brangią naują rankinę, ir gryžus namo radau ją mano mylimo šunelio apgraužtą... mega_shok.gif cray.gif
Nugraužė rankenas... Reikia gero meistro, kad gražiai naujas pasiūtų ir prisiųtų... Dar ten visokių kniedžių, metaliukų įdėtų pritvietinant rankenas.

Ar galite parekomanduoti kažką? Gal kam panašiai buvo nutikę?
Atsakyti
QUOTE(freesteps @ 2011 03 22, 00:19)
Sveikos,susidūriau su tokia problema  4u.gif pamečiau užsegimą nuo rankinės ir niekas nesiima sutaisyti jo,kol nerasiu tokio pat užsegimo. Gal žinot,kur būtų galima rasti tokį užsegimą arba bent jau kas imtųsi jį sutaisyti?Būčiau labai dėkinga  smile.gif pridedu nuotrauką užsegimo:)
http://img225.images...i/1002118i.jpg/

Jei jus is kauno zinau,kad salia laisves alejos esancioje gatveleje prie Sodros,yra taisykla galanterijos,ten viska sutaiso.as buvau irgi susigadinusi naujso rankines,uzsegima grazinau i parduotuve ir jie pasirupino kad sutaisytu ten kiek zinau jie taise mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2011 03 24, 23:08)
Jei jus is kauno zinau,kad salia laisves alejos esancioje gatveleje prie Sodros,yra taisykla galanterijos,ten viska sutaiso.as buvau irgi susigadinusi naujso rankines,uzsegima grazinau i parduotuve ir jie pasirupino kad sutaisytu ten kiek zinau jie taise mirksiukas.gif

Buvau ten,man irgi iškart pasiūlė tą taisyklą,bet sakė,kad sutaisys tik tuo atveju,jei surasiu tokį užsegimą verysad.gif
Atsakyti
Dar yra nebloga galanterijos ir avalynės taisykla Algirdo g., šalia pašto, berods "Kurpius" vadinasi - taisiau batus, siaurinau, taip pat rankeną rankinei keičiau - visai patiko darbas, kainos nėra aukštos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarotoja: 29 kovo 2011 - 12:18
Sveikos,
O kazin kur nors kuprines tvarko Vilniuj? Atsiskyrė, atplyso priekinė dalis nuo nugarinės, tai dabar toks tarpas. Tai ko gero nuo svorio buvo.
Galvoju nest į batų taisyklą, bet kazin ar sutvarkys, nes man reikėtų tvirtai. Kazin ten Basanaviciaus g. tai sutvarkytu ir kazin kokios kainos uz toki sutvarkyma butu.

Ačiū smile.gif)
Atsakyti
Gal žinote kur Kaune galima rankinę gražiai, ne ''kirviškai'' suremontuoti? Reikia paklijuoti plona odele.
Atsakyti
O idomu ar yra kur nors tokia vieta, kur siuva rankines Vilniuje? bigsmile.gif
Atsakyti