Įkraunama...
Įkraunama...

Galanterijos taisyklos

prie tos pacios temos - gal zinot kur galima issivalyti sidabrinius dirbinius g.gif
Atsakyti
Yra gera galanterijos taisykla Basanaviciaus g., netoli cerkves. 4u.gif Ten dar kirpykla greta yra su rudu uzrasu. Ten taisiau rankyne. Dar kiek vargo turejaU, kad man pataisytu batus. Radau siuvimo taisykla karu su galanteija uz kino teatro Lietuva. Reikia eiti virs,neprisimenu gatves doh.gif
O sidabrinius dalikelius as nunesu i juvelirikos taisykla ir ten man pavalo 4u.gif
Atsakyti
o gal kas zino kur butu galima nunest sketi pataisyt? turiu faina sketi, bet per labai stipru veja man suluzo siek tiek ten kur lenkiasi tie strypai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 02 06, 12:06)
prie tos pacios temos - gal zinot kur galima issivalyti sidabrinius dirbinius  g.gif

Bet kokioj juvelyrinej smile.gif
Atsakyti
o kazki klaipedoj yra galanterijos taisykla? 4u.gif ir kazhi ar ten gali dirzho skylutes pradurt... blush2.gif
Atsakyti
Mamytes, gal kuri zinot galanterijos taisykla Kaune? Pas mane dabar ir mylimiausias sketis, ir mylimiausia rankine guli - vienas vejo neatlaike, o rankinei uztrauktukas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2007 02 18, 13:40)
Mamytes, gal kuri zinot galanterijos taisykla Kaune? Pas mane dabar ir mylimiausias sketis, ir mylimiausia rankine guli - vienas vejo neatlaike, o rankinei uztrauktukas... blush2.gif

Zinau viena prie Topolio parduotuves, bet kiek nueinu, amzinai rastelis kabo-grisiu uz 10 min... blink.gif Dar prie IKI parduotuves, Luksio gatvej, buves Vitebskas, yra toks kioskelis, ten daug ka taiso. O kokiam cia rajone reikia?
Atsakyti
siuvykloje deda..
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 02 06, 12:13)
Yra gera galanterijos taisykla Basanaviciaus g., netoli cerkves. 4u.gif  Ten dar kirpykla greta yra su rudu uzrasu. Ten taisiau rankyne. Dar kiek vargo turejaU, kad man pataisytu batus. Radau siuvimo taisykla karu su galanteija uz kino teatro Lietuva. Reikia eiti virs,neprisimenu gatves doh.gif
O sidabrinius dalikelius as nunesu i juvelirikos taisykla ir ten man pavalo 4u.gif

O koks namo numeris Basanavičiaus g. nežinot? blush2.gif Jeigu ten dar ji iš vis yra rolleyes.gif
Reikia ir man rankinę pataisyti, bet žiūriu sudėtinga rasti kokią taisyklą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenaa: 01 balandžio 2008 - 12:00
QUOTE(Lenaa @ 2008 04 01, 12:59)
O koks namo numeris Basanavičiaus g. nežinot?  blush2.gif Jeigu ten dar ji iš vis yra  rolleyes.gif
Reikia ir man rankinę pataisyti, bet žiūriu sudėtinga rasti kokią taisyklą  g.gif

Atrodo, Basanavičiaus 33 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2007 02 18, 12:40)

uztrauktuka tai pataisytu ir Silianiuose, netoli Taubuciu yra batu taisykla mirksiukas.gif
Atsakyti
praejo jau siek tiek laiko, tai gal kuri atradot Vilniuje labai gera galanterijos taisykla su supratingais darbuotojais? biggrin.gif
man iskrito uzsegimas dirzo toks idomus, tai reikia ten ar odos gabaliuka prisiut ar koia detale idet..
Atsakyti