Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(Pūkis @ 2007 05 08, 11:34)
4u.gif na pas maniske tai temperaturos yra 35, 50, 65 ir 70. as naudoju dazniausiai tai 65, o 70 tik kai puodai buna prisvile  ax.gif , o 35 kai yra sveciu, na kai po baliaus ar per ji reikia stiklus greit praplaut, nes ta programa trunka apie 30 min.

as irgi panasiai- kasdien naudoju 50C programa lekstems ir kt.
70-retai, kai labai purvini indai, ypac kokios keptuves,
35- retai, bent jau mano atveju visiskai netinka riebaluotiems indams, o nebent stiklams....

parasykite, gal kas turite maza indaplove (dydzio kaip mikrobange), tokiu maciau internete yra pirkti Senukuose. idomu, ar ji praktiska g.gif mano busimame bute yra jau virtuve imontuota ir indaplove normali netelpa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pūkis @ 2007 05 08, 09:33)
pili tol kol pamatai druska prie dangtelio krasto, nu jos ten tikrai daug subegs, visas maisas( nors ir nuo maiso priklauso), o ja papildyt tai tikrai grei nereiks kokiai puse metu (aisku nuo indu plovimo priklauso)

as pildau druska gana daznai, galbut kad indaplove nuolat naudoju ax.gif
o kiek pilti yra rodiklis paprastai, pas mane toks pakylantis ar nusileidziantis, tad matosi, kada jos truksta smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
aciu uz patarimus. Vakar jau issirinkom, pajungem thumbup.gif Visa vakara ploviau puodus, saukstus... Dziaugiuosi nerealiai. ax.gif
Tik vat taures man nelenda i virsutini stalciu g.gif Ar cia stalcius per zemas ar ka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2007 05 10, 15:43)
Sveikutes,
aciu uz patarimus. Vakar jau issirinkom, pajungem  thumbup.gif  Visa vakara ploviau puodus, saukstus... Dziaugiuosi nerealiai.  ax.gif
Tik vat taures man nelenda i virsutini stalciu  g.gif Ar cia stalcius per zemas ar ka?  unsure.gif

Gal jau nerealiai aukstos taures, bet pas mus tai reguliuojasi tas stalcius, isimk ji visai ir paziurek ar galima ratuka paleisti ant begelio esancio zemiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 05 10, 14:50)
Gal jau nerealiai aukstos taures, bet pas mus tai reguliuojasi tas stalcius, isimk ji visai ir paziurek ar galima ratuka paleisti ant begelio esancio zemiau  4u.gif

jau nuleidau stalciu.
Raso, kad virsutiniame stalciuje max aukstis 20-25. Taure kaip tik 25cm. Pusiau gulom padejau.
Ai, dar kol ismoksiu, kur ir kaip det viska. Vienai merginai anyta, beziuredama, kaip ji pirmais kartais indus i plovimo masina dejo, pasake, kad per ta laika ji jau butu viska rankom suplovus, o tu dar tik sudejai i indaplove biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat naujame name turėsime indaplovę, tai laukiu nesulaukiu thumbup.gif

Tikriausiai pasirodysiu balta varna, bet jūs man paaiškinkite ką reiškia pvz. kad į indaplovę telpa 9 arba 12 indų komplektų?. Tai kaip tie komplektai skaičiuojami, 12 puodukų, šaukštelių, lėkštučių čia jau ir yra 12 komplektų. O gal 12 komplektų susidaro po 12 pavalgymų? Nu nežinau ar aiškiai paklausiau blush2.gif
Atsakyti
nekreipk demesio kiek ten komplektu telpa, juk kiti dviese gali kaip uz 10 pavalgyti lotuliukas.gif

Pas mane yra ale 9-iu, ka as zinau, kiek telpa, tiek dedu indu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugute* @ 2007 05 11, 18:33)
Mes taip pat naujame name  turėsime indaplovę, tai laukiu nesulaukiu  thumbup.gif

Tikriausiai pasirodysiu balta varna, bet jūs man paaiškinkite ką reiškia pvz. kad į indaplovę telpa 9 arba 12 indų komplektų?. Tai kaip tie komplektai skaičiuojami, 12 puodukų, šaukštelių, lėkštučių čia jau ir yra 12 komplektų. O gal 12 komplektų susidaro po 12 pavalgymų? Nu nežinau ar aiškiai paklausiau  blush2.gif

Sveiki. Radau tokia informacija.

"...По европейским стандартам 1 комплект посуды включает 11 предметов на каждую обедающую персону: 3 разных по размерам и назначению тарелки, стакан, чашка с блюдцем, нож, вилка и 3 ложки..."

Tikiosi skaitot rusiskai.
Atsakyti
QUOTE(Sekretore @ 2007 05 09, 16:45)
as pildau druska gana daznai, galbut kad indaplove nuolat naudoju  ax.gif

drinks_cheers.gif ir aš dažnai pildau, bet ir perku pigesnę, nes jos man nesiskiria unsure.gif
Tos mažos indaplovės gal ir nieko, tik ten puodai ir kepimo skardos netelpa verysad.gif Bet vistiek gerai, jei didesnė netelpa ax.gif

QUOTE(Gugute* @ 2007 05 11, 18:33)
Tikriausiai pasirodysiu balta varna, bet jūs man paaiškinkite ką reiškia pvz. kad į indaplovę telpa 9 arba 12 indų komplektų?.

Aš manau, kad čia rodo kiek telpa, jei pvz rengtum vaišes 12 žmonių, tai sunaudotum tiek lėkščių, taurių, puodelių, įrankių ir t.t. unsure.gif Kasdieniniame gyvenime naudojame gerokai mažiau komplektų, bet plauname ir indus, kuriuose gaminame maistą ax.gif
Atsakyti
--------------------------------------------------------------------------------

g.gif NORĖČIAU KLUBO PAKLAUSTI KĄ IŠSIRINKTI
1.AR GARTRAUKĮ AEG DF6260-ML,AR FAGOR AF3-649X? Ir kuris iš jų tylesnis,kažkur skaičiau,kad LIEBHERR tylus,bet nerandu internete tokių gartraukių.
2.AR INDAPLOVĘ WHIRLPOOL ADG 789;ADG689/2IX(man atrodo nėra 3 in1 ir automatinės filtrų išsivalymo sistemų),
AR AEG F84470VI;AEG F86480I-M ,bet 45cm šitas indaploves gamina Italijoje-išsiaiškinau.
AR SIEMENS SF 55T550EU
Kas geriau pastatoma ar įmontuojama indaplovė,ar matomas valdymo skydelis ar briaunoje?
3.AR KOMPAKTINĘ(tiek tėra vietos) ORKAITĘ FAGOR 5H-545X ar kokią kitą žinote
g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Nors ir perskaičiau abi temas, bet vis tiek neišsireku sad.gif
Ką rinktumėtės Jus:
Indaplove Siemens SE65T372EU

Visiškai įmontuojama indaplovė.
5 programos: automatine 65°C- 75°C, automatinė 55°C-65°C, automatinė 35°C-45°C,
greita 45°C, pirminio plovimo. Speciali stiko plovimo programa.
"Aqua vario" plovimo sistema.
"varioFlex" krepšys, automatinis 3-1 skalbimo priemonių atpažinimas.
AQUA-SENSOR jutiklis - optimaliems plovimo rezultatams pasiekti.
Papildomos funkcijos: mirkymas ir plovimo sutrumpinimas.
Plovimo pradžios atidėjimas iki 19 h.
Galimybė plauti viename krepšyje.
Informacija apie skalavimo priemonių ir druskos trūkumą.
Reguliuojamas viršutinio indaplovės skyriaus aukštis („racMatic').
Nulenkiami laikikliai apatiniame ir viršutiniame skyriuose.
Triukšmo lygis: 47 dB (re 1 pW).
„Aqua-Stop" - apsauginė vandens sulaikymo sistema.
Energijos sąnaudų klasė A.
Plovimo efektyvumo klasė A.
Džiovinimo efektyvumo klasė A.
Prietaiso matmenys: 810-870 × 598 × 550 mm.

ar va tokią http://www.nedorogo....oducts_id/96382

Kainų skirtumas apie 500 Lt.

O gal apskritai reikia rinktis taip beveik visų Jūsų mėgiamą AEG ?
Atsakyti
As pirkciau Elektroliuxa smile.gif

Pati turiu AEG, 45 cm

O sakykit, kame saknys, kad man pvz murzinesniu puodu vistiek neisplauna? Gal per daug indu pridedu, gal milteliai netinka ar kas?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 15, 11:53)
Nors ir perskaičiau abi temas, bet vis tiek neišsireku sad.gif
Ką rinktumėtės Jus:
Indaplove Siemens SE65T372EU

Visiškai įmontuojama indaplovė.
5 programos: automatine 65°C- 75°C, automatinė 55°C-65°C, automatinė 35°C-45°C,
greita 45°C, pirminio plovimo. Speciali stiko plovimo programa.
"Aqua vario" plovimo sistema.
"varioFlex" krepšys, automatinis 3-1 skalbimo priemonių atpažinimas.
AQUA-SENSOR jutiklis - optimaliems plovimo rezultatams pasiekti.
Papildomos funkcijos: mirkymas ir plovimo sutrumpinimas.
Plovimo pradžios atidėjimas iki 19 h.
Galimybė plauti viename krepšyje.
Informacija apie skalavimo priemonių ir druskos trūkumą.
Reguliuojamas viršutinio indaplovės skyriaus aukštis („racMatic').
Nulenkiami laikikliai apatiniame ir viršutiniame skyriuose.
Triukšmo lygis: 47 dB (re 1 pW).
„Aqua-Stop" - apsauginė vandens sulaikymo sistema.
Energijos sąnaudų klasė A.
Plovimo efektyvumo klasė A.
Džiovinimo efektyvumo klasė A.
Prietaiso matmenys: 810-870 × 598 × 550 mm.
ar va tokią http://www.nedorogo....oducts_id/96382

Kainų skirtumas apie 500 Lt.

O gal apskritai reikia rinktis taip beveik visų Jūsų mėgiamą AEG ?

Manau kad pigesne bus Siemens, ar ne ?
Nes kai mes rinkomes tai Elektroliuksai faini modeliai ir daug prideta tokiu "pribambasu" kuriu kitur nerasi, pvz. sviesa viduje, bet mes pagalvojom kad uz tuos "pribambasus" ir moket reikia, tai atsisakem Elektroliukso. As rinkciausi Siemens.
Mes net juokavom, jei indaplove pvz. kainuoja 3000-4000 Lt tai uz tuos pinigus geriau pasisamdyt moteriskaite kuri tuos indus ir plaus biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 15, 12:07)
O sakykit, kame saknys, kad man pvz murzinesniu puodu vistiek neisplauna? Gal per daug indu pridedu, gal milteliai netinka ar kas?

As pridziuvusiu puodu niekada nededu, jie pas mane kriauklej metosi, taip automatiskai ir atmirksta, o tada sudedu iindaplove.

Atsakyti