Įkraunama...
Įkraunama...

ka reikia žinot apie indaploves-2

QUOTE(audiga @ 2007 05 08, 08:38)
Labai reikia skubaus jūsų patarimo  g.gif Pirmą kartą jungiant indaplovę kiek reikia druskos pilt?????????? parašyta 1 litrą vandens įpilti ir tada druską, o va kiek jos pilt? Litrą, šaukštą ar kiek?

pili tol kol pamatai druska prie dangtelio krasto, nu jos ten tikrai daug subegs, visas maisas( nors ir nuo maiso priklauso), o ja papildyt tai tikrai grei nereiks kokiai puse metu (aisku nuo indu plovimo priklauso)
Atsakyti
Merginos, please

parasykit savo indaploviu duomenis. Kokias dazniausiai naudojate programas? Kokiu visiskai nenaudojat?

Nu niekaip neisirenku. verysad.gif Ziuri i viena - tinka, kitoj parduotuvej, jau kita patinka unsure.gif
Atsakyti
4u.gif na pas maniske tai temperaturos yra 35, 50, 65 ir 70. as naudoju dazniausiai tai 65, o 70 tik kai puodai buna prisvile ax.gif , o 35 kai yra sveciu, na kai po baliaus ar per ji reikia stiklus greit praplaut, nes ta programa trunka apie 30 min. dar as ziurejau, kad butu su laikmaciu ir laiko atidejimu, nes pas mane dvieju tarifu skaiciukai ir as dazniausiai indaplove uzstatau tik nakciai. ai, dar labai patogu, kad gali plovimo laika patrumpint, na ten gal tik skalavimus sumazina ar ka as tiksliai nzn, bet kazkiek laiko trumoiau vyksta ciklas, bet ne visad tai naudoju, va
tiesa, pas mane Bosch 60 cm.
sekmes paieskose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2007 05 08, 12:34)
tiesa, pas mane Bosch 60 cm.
sekmes paieskose  4u.gif

koks bosch? (pasiziuresiu nete, kaip atrodo, kainas) Dabar man jau tavo indaplove patinka biggrin.gif
O kiek plovimo programu? Tiesa, o ar plauna atskirai stalcius?
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 05 05, 13:41)
sveikos, vyras uzsimane indaploves. gyvenam mes dviese. sakau, kad nereikalinga mums ta indaplove, negi jos reikia porai leksciu isplaut. vyras sako, kad reikia.o kiap kitaip, indus jis plauna. kaip manot ar verta pirkti dvieju asmenu seimai indaplove?

BŪTINAI cool.gif beje, tau pasisekė, kitoms tenka vyrus įkalbinėt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2007 05 08, 13:34)
4u.gif na pas maniske tai temperaturos yra 35, 50, 65 ir 70. as naudoju dazniausiai tai 65, o 70 tik kai puodai buna prisvile  ax.gif , o 35 kai yra sveciu, na kai po baliaus ar per ji reikia stiklus greit praplaut, nes ta programa trunka apie 30 min.

Pas mane irgi tokios pat temperatūros, tai pradžioje ir aš dažniausiai naudodavau 65 laipsnių, bet dabar naudoju 50- ten eko programa, 70 naudoju laaabai retai, kai yra koks super prikepęs puodas, o stiklines irgi su trumpute praskalauju. Aš kažkur skaičiau, kad kuo didesnė programų įvairovė svarbi tik perkant, vėliau vistiek dažniausiai naudojama viena arba dvi. Manau, kad tas pasakymas teisingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2007 05 08, 13:50)
koks bosch? (pasiziuresiu nete, kaip atrodo, kainas) Dabar man jau tavo indaplove patinka  biggrin.gif
O kiek plovimo programu? Tiesa, o ar plauna atskirai stalcius?

kaip su merginom anksciau aiskinomes g.gif , tai atskirai stalciu neplauna, o mirkymas dar papildomai yra(tiesa pasakius net nzn kam, nes niekad jo nenaudojau), plus tos temperaturos kur isvardijau, su laikmaciu, su plovimo laiko sutrumpinimu, plius nuskalavimas ir rodos viskas, o modelio nzn, nes pameciau kazkur kataloga. tiesa manau dabar yra naujesniu ir galbut dar kuom nors ypatingesniu biggrin.gif . gal dar kas pasidalins savo indaploviu ivairove 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 05 08, 15:00)
Aš kažkur skaičiau, kad kuo didesnė programų įvairovė svarbi tik perkant, vėliau vistiek dažniausiai naudojama viena arba dvi. Manau, kad tas pasakymas teisingas  4u.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif

as plaunu arba 30 min programa ta greitaja arba automatic, kai jau labiau isplaut ka reikia. Manoji AEG 45 cm. O dar yra ECO ir intensive programos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 08 gegužės 2007 - 20:47
Aciu, merginos, uz patarimus 4u.gif

Cia as toki pigu varianta buvau radusi - AAA klases, 3 temperaturos (50,60,70), plovimo programu net 7 (bet neivardintos), vandens 16l sunaudojimas, bet triuksmingumas gana didelis lyginant. Firma EXQUISIT (tipo dukterine siemens).
user posted imageuser posted image

Ko gero reiks rinktis su maziau programu, bet, kad temperatura nuo 30-35 prasidetu, ir ko gero reikia i labiau zinomas firmas dairytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2007 05 08, 12:31)
parasykit savo indaploviu duomenis. Kokias dazniausiai naudojate programas? Kokiu visiskai nenaudojat?

Pas mus zanussi ZDT 6454, pilnai montuojama 60 cm., 3 temperaturos, 5 programos, laiko atidejimas. Klases AAB.
Turim apie 3 metus, uzstatom kas nakti, dirba tyliai, visada naudoju Bio 50 l programa, nes maziausios sanaudos ir elektros ir vandens, uztat plovimo laikas ilgas 2,5 val., bet as uzstatau nakciai, renkantis aktualiausia buvo kuo taupesne programa ir laiko atidejimas, nes pas mus yra naktinis el. skaitliukas, visas kitas programas esu naudojus vos keleta kartu. Kur 70 laipsniu skirta labai nesvariems indams, bet as tiek nelaikau kad pridziutu, 65 irgi nesvariems, yra 30 laipsniu, bet sioj programoj nera dziovinimo tai jos net nebandzius, nuskalavimo programos irgi nenaudoju. 4u.gif
Reguliuojamas virsutinis stalcius, bet to man neprireike, labai gerai kad yra signalinis indikatorius kai baigia plauti, dziovinimas karstu oru, nepamenu privalumu, matyt yra ir saltu dziovina.
Butu gerai kad apatiniam stalciuje uzsilenktu groteles-strypeliai, kad lengviau butu puodus sudeti, bet kai as pripratau be ju, tai ir taip sudedu.
Sekmes renkantis.

Atsakyti
Sveiki!

Ar kas nors naudojat toki agregata: ELEKTRINĖ VIRYKLĖ - INDAPLOVĖ TRIO 503/1X (CANDY)?
http://www.senukai.l...id=000050873896

Kokie ispudziai, jei kas naudojat?
Atsakyti
man kazkaip nepatikimai tokie 2 in 1, 3 in 1 atrodo.....
Atsakyti